gangstadog_Hakeris Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Meklēju augšuplādetājus savā jaunajā filmu mājas lapā kas piedāvā filmas skatīties online latviešu un krievu valodā,ja ir kads interesent rakstat uz profilu,... Majas lapu prasat vestule,jo negribu spamot Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Haha, un kas tev parakstā darās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 man liekas šis ir nu jau 3 filmu projekts viņam prikols no tādām lapām vispār!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstadog_Hakeris Posted April 22, 2010 Author Report Share Posted April 22, 2010 Pārējas es pardevu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 prikols no tādām lapām vispār!? Man jau piedur gan, var paskatīties vai ir vērts kačāt nost, ja lab kvalitāte tad tur pat var skatīties. Vienīgi ka nezinu nevienu tādu nopietnu projektu, un piedod gangsta, bet šis arī nevieš nekādas serjoznās cerības Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) Latviešu filmas tikai VIP lietotājiem! Latviešu valoda deficīta prece, ka par maksu? Edited April 22, 2010 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 :D Kursh mulkjis peerk ucoz`a shit`us? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycosa Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Ja tu prasi naudu par to, lai varetu skatiities lv filmas, tad tev agri vai veelu sanaaks TAADI suudi, ka maz neliksies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts