vincister Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Team Fortress izmaiņas itemu dropos. Īsumā, ja esi aidlers tad dabūsi mazāk mantu kā līdz šim, citi dabūs vairāk kā līdz šim. Kaut kāds limits, par kuru nedēļā vairāk nospēlējot vairs nekritīs. Jūtos kruts, ka neesmu aidlojis ne minūti. Raksts šeitan: http://tf2.com/post.php?id=3727&p=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 tas labi, ka tu jūties kruts. Es ar šo jauno sistēmu tagad kapājot mēnesi no vietas dabūtu varbūt 1, varbūt 2 cepures. Tā vietā es esmu 2 mēnešus paaidlojis, dabūjis visu ko gribu, un mani vairs itemu dropi neuztrauc vispār. Stāvu ar saviem 8 refined metal un kaut kad varbūt viņus kaut kur izmantošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Tieši pirms kādas nedēļas pārtraucu idlot KAutgan vienalga, tāpat nav laika TF'am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 jā, es arī apmēram pirms nedēļas pārtraucu jo vairāk nav nekā ko es gribētu dabūt, nu pyro rubber glove varbūt vienīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Tapēc man likās, kapēc vakar pa vienu cw man izkrita 3 itemi, vairāk nekā pēdejo 2. nedēļu laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 tā arī nesapratu - šī jaunā sistēma uz cepuru dropiem arī attiecas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Man kkā viss šis galīgi nesatrauc. Pirku spēli lai viņu spēlētu, ne tiektos pēc visādām mantiņām, cepurītēm. Bet vairums spēlē tikai itemu dēļ, ja vienā dienā viņiem vairāk nekritīs nekas, cietēji jau būs tikai un vienīgi Valve. Jo cilvēkiem sāks zust intrese par šo spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 varbūt beidzot man paveiksies ar kādu kepku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robs Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Labi, nenāksies vairs idlot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Varbūt beidzot tikšu pie pirmās cepures. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldston Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Tieši palielināsies interese . Tiem apniks tad, kad itemus jau būs dabūjuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 (edited) Yes! Nav neviena normāla cepure izkritusi kopš vasaras. Ceru, ka tagad paveiksies! Hound Dog btchs pls. Edited April 21, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 itemi krīt aumaļām, bet cepuri gaidu vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now