rolt0n Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Sveiki, man radās jautājums ! Kā šajā nolādētajā saitā var nopirkt lētās biļetes ? (jānopērk līdz šodienas 12iem naktī) http://www.ryanair.com/lv/cheap-riga-latvi...ands-uk-flights Interesē tieši East Midlands ! http://superbiletes.lv/2010/04/14/letas-av...2010/#more-1287 itkā lejā ir iespēja uzspiest uz NOPIRKŠANU, bet atkal izmet prosta www.ryanair.com/lv NU WTF ? Paldies jau iepriekš izlīdzētājiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 kuri datumi tev interese? tb izlidoshanas un atpakal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 (edited) tb izlidoshanas un atpakal? Interesē konkrētais piedāvājums / akcija ! Vienvirziena ! Kā pasūtīt un atrast datumus es zinu, bet interesē tieši tā akcija !!! EDIT: Vai arī cik nojaušo, tad tas ir tikai fakin GOOGLE reklāmas triks cilvēku piesaistei ? Edited April 15, 2010 by rolt0n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 uz turieni letako es atradu 19.59 LVL 22 maijā.. hren zin ka pa tiem nepilniem 11 ls var tu noklut Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 hren zin ka pa tiem nepilniem 11 ls var tu noklut TIk tāku neder, katrā ziņa ar vienu čomu jau pakonsultēju ! Viss činā. 38ls un esmu prom 8. maijā ! VAR TL !!! <c> l1nk1n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 nu jā, 8 maijam ir 34.71 LVL, nekādu problēmu nopirkt, tik 4 vietas palikušas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted April 15, 2010 Author Report Share Posted April 15, 2010 Ok, kamēr vēl vaļā, pajautāšu par cigaretēm ! Ja pieņemsim es gribu paņemt līdzi russkih JIN LING ? Par akcīzi nepiesiesies ? UN cik daudz var ņemt līdzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 obligāti akcīzei jābūt. principā laikam bij k-kadi ierobežojumi, bet ja ved ar akcizi, tad neko nesaka, ja pa daudz. p.s. taxfree zona var normali nopirkt, bik letak neka veici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 divus blokus vedu un tas arī laikam bija limits, bet daudzi ir sabāzuši vairāk bagāžas somā un ir veiksmīgi pārveduši Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 jing ling saliec leilajaa koferiii un neviens nepiepisisies... Mugursomaa var lidz 3blokiem,ja njemsi 2vus winston un 2vus jing ling neviens neko neteiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts