entw Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Sanāca liela ķibele dēļ kuras es cietu, prasu no jums tikai paskaidrot ?vai iecerētais plāns izdosies. Draugs vakar uzlika sev kraku, viss ok. Es uzliku sev, man tipja pcrr un, tad neslēdzās iekšā, paradījās Acer Bios skrīns, un tad tikai melns ekrāns, augšā kreisajā pusē lēkāja visu laiku melna domuzīme, gaidīju stundām nekā nebija, 100x rr, nepalīdzējā. Tizlākais ir tas, ka netieku Save Modā, jo tam vajadzētu būt nākamajam skrīnam, tad es mierīgi uztaisītu System Recovery, un viss okok. tā nav. Varu tikt tikai Boot meņū, lieta tāda. Šodien doma, būtūjot uzlikt w7 pa jaunu. Vienreiz jau licis esmu, caur parastu ieslēgtu pc vienkārši kā slēdzot aplikāciju uz desktopa, caur būtū gan neesmu licis, vai man ir iespēja, ka faili arī saglabāsies w7 old mapītē? Un kaut kādi iespējamie risinājumi šajā ķibelē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Ja tu instalējot nenoformatēsi cieto disku, tad tavs jaunais windows ieraksīsies mapē windows.1 un vecais paliks mapē windows. Vismaz tā darīja winXP, par win7 negarantēju, bet vajadzētu būt līdzīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Win7 ir tāpat, tikai raksta iekš Windows.old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Pārinstalē OS atpakaļ uz Windows 7, bet tikai šoreiz ņem ACTIVATED versiju, kur nekādi cracki un citas figņas nav vajadzīgas., jo cik man zināms, citu variantu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Cash, atceries, ko tu solīji, ja augstāk redzamais čalis vēlreiz huiņu rakstīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Man šodien ir labs grīgais un šoreiz viņš neiebrauca tik dziļās auzās kā parasti. + es mēnesi ļauju divītim izpausties linkz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted April 9, 2010 Author Report Share Posted April 9, 2010 nē nu vot tā ir tīrākā huiņa, vienkārši omg. Būūtoju w7 disku, lādē failus..parādās instalācijas logs, tad ņemu tipja English -> un tad jāņem Upgrade (saglabā failus, upgreido un viss kk kā vajag), un Custom (liek jaunu OS un visu nahrinizē. BĻĒĢ! Ar laimīgu sirdi ņemu Upgrade..un te sāk huiņas mest. *Izņemiet disku, un rr kompi, tad kad normally started ieliekat disku, visu izdaru, bet man takš pc pie 1.biosa skrīna tālāk neiet, nevaru palaist, un tādēl nevaru. Ko tad man darīt? Ņemt to sūda custom, un pateikt atā ~530GB failiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Man bija aizdomas, kuras tikko apstiprināju - nevar uzinstalēt pa jaunam Windows 7, saglabājot failus, ja pirms tam ir bijis Windows 7. Vismaz ne ar imagi no MSDNAA. Za to vari pamēģināt System Restore, ja vien tā nav bijusi atslēgta. Iebūtojies no diska -> izvēlies valodu -> Repair your computer -> ķeksis augšā un izvēlies partīciju uz kuras bija Windows -> Next -> System Restore. Un lūdzu raksti skaidrāk, besī visi kk un rr. Rr ar restart vispār nekāda sakara nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ja tev pirātiskais Windows 7, tad ir tāda doma, ka tev to Upgrade nevajadzēja ņemt, jo kad es instalēju, es ņēmu to otro un viss gāja bez problēmām un tur, kur man prasīja PRODUCT KEY, es vienkārši spiedu next. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Mo3_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ņu bļe, cik tizlam jābūt, lai upgreidotos! Tak bļadj noformatē hārddraivu pa tīro un uzliec tīru instalāciju un nebūs tev nekāda gemaroja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now