Nak3D Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Metallicu iesilda Fear Factory un Gorija! Domāju pa 30 ls uz tādu konci Latvijā netikt Nu žēl man tos, kuri biļetes nenopirka... © JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Nēsmu neku ieskatījies - dziesmas tās pašas, kas pirmajā koncī? [Pirms gada or diviem] Tas man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 (edited) FEEEEEEEEAAAAAAAAAAAR FAAAAAAAAAACTORY. OMFG tas tik būs kaut kas. Emm, nezinu kur tu izrāvi, ka būs 2 iesildītāji. Fbi.lv lapā uzrāda tikai to, ka iesildītāji būs Gojira. Ja feariķi tomēr nespēlēs Rīgā, tad tu man esi parādā aliņu, jo 1.aprīlis nule kā ir beidzies, Jimbuga. Edited April 1, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 fjeee smagais ! man ludzu ko saldaku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 man sms atsūtīja 22.56... Gorija atradu, ka iesilda, bet par factory neko neatradu laikam man iespļāva dvēselē pirmajā aprīlī... Bet tapat arī bez factory būs gana OK © JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 http://www.fbi.lv/lv/aktuality/?item=386 nav tev iespļauts dvēselē jimij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Jup, jup. Feariķi spēlēs. Ieradīšos 3 stundas iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 labi, ka es 2x viņus dzīvajā jau esmu redzējis, citādi būtu baigā škrobe (es domāju fear factory, metallicu sanācis 3x redzēt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Nu kā Jums? Ausis vēl šorīt džinkstēja. Man lielāko daļu gabalu nezinot bija kā bija, bet talkā nāca aliņš, šo lietu vēršot par labu Bet nu 50ls par biļeti gan ir sick.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Fear Factory bija kā naglai uz galvas. Visa balss tika atstāta pie viņiem Metallicas koncis arī bija neslikts, bet otro reizi klausoties nebija tās emocijas, kas bija Skonto stadionā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now