Koshkers Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Slow Hands, tu esi vienkaarshi gjeniaals rakstnieks, ar prieku izbaudiju tavu stasta turpinaajumu. Varbuut negribi veel kko uzrakstiit... turpinaajumu mybe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 un dereetu kaadu netik ''smagu'' drazu uzskribeleet.... buus ar ko nonjemties veelos vakaros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Pulveris Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 P.S. Nevēlaties uzrīkot nelielu konkursu par labāko stāstu, pasaku, da kaut vai romānu, galvenais, lai ir ielikts kaut nedaudz darbs un dvēsele. Nu teiksim daudzums varētu būt no 1-3 lpp, tēma jebkāda un tad labākajam gign varētu kādu nelielu brezentiņu uztaisīt smile.gif ko sakat? Itka jau skolaa nepietiktu ka sito shitu jaalasa, veel pashi saaks sacereet... nee nu man jau po es jau jums neaizliedzu rakstit tik taa savas domas un sasutumu izsakku! P.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 pulveris tu esi idiots - tam kas ir skolā un tam ko varētu šeit rakstīt ir diezgan JŪTAMA atšķirība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Pulveris Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Es nejutu, jo esmu idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Es nejutu, jo esmu idiots DING DING DING, your answer is totally correct ! ak ja , lenroci, jo vairak sadi teksti bus, jo priecigaks es klusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Pulveris Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Pulveri, bet tu pamēģini, ja nu tomēr sanāk, kaut ko uzrakstīt, būs pašam gandarījums un mamma arī būs priecīga. Skolā tas ir piespiedu kārtā, tur iedod 3 tematus (visbiezāk Andrej Pumpurs reiz teicas: ?tiri piri?? kā tu izproti šos vārdus?), nu labi, dažreiz trāpās arī kaut kas cilvēcīgs. A tu pamēģini apsēsties un vienkārši liec uz papīra pirmo, kas nāk galvā, moška kaut kas interesants sanāks (protams, es tur gribu to tur smuko beibi no tā tur krutā saita un kā es vinu mīcītu, laikam, ka nederēs ). Protams, var arī nākot no skolas kaut ko paprātot, btw, ja nav pārāk tālu, tad iesaku pa galvu pa kaklu nemesties uz sabiedrisko, bet čāpot mājās kājup, kamēr vēl ir norm laiciņš šo to pa ceļam var izdomāt, kaut ko ieraudzīt? a, btw: This is the world we live in And these are the hands we're given Use them and let's start trying To make it a place worth living in Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 neuzmundrini tos kuri zaudeejushi izaugsmes iespeejas, labak uzraksti kaadu jauku kko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now