Jump to content
GIGN Forum

Hivemind?


pleasure
 Share

Recommended Posts

sākumā likās ka tas ir aToss, bet tad emporio teica, ka tas esot hiveminds, jo pirmstam viņš tur aktīvi ņēmas.

varat paņemt paskatīties demo, havana ~ 12:00(vakar vakarā)

edit; jā atoss tas bija, bet apakšā slēpās hiveminds.

Edited by pleasure
Link to comment
Share on other sites

:D Ko jus piikstat vakar vakara ar attosinju bijam pie manim. Izdomajam mulkibas padarit , uz 2-3min , pleasure tu nepiksti ludzu . Ja nonjemam mouse1 +attack visiem nost , visi ar dunchiem skraidija normals funs un nakamaja rounda sensitivy 5000, pec tam atlikam visiem atpakal sensitivy uz 4.

P.S. Jā lietojām alkoholu.

Edit: Kri :) tu esi saspiedies kārtīgi . Es tagad jau tā maz sūdus raksta , un gribi zināt kā ir ar forumu , tad kad mēģiņa ko normālu rakstīt / taisīt topiku , sarodas pilns ar maziem urodiem , kas piedirsh topiku bezjēga nerubījot pashi neko par lietu, ļoti labs piemērs ir dyversants. Man viņš fascinē kā moderātors , pats baigi visiem piesienās , tagad pirms kāda laika bija uztaisijis topiku , kad pardod mitshubishi. Topiks vienk gavno , nekāds apraksts nekas , pats citiem piepišās , kad nav apraksta un pats uztaisa vispusīgu aprakstu , kad pārdodas mitshubishi ar tādu litrāžas motoru un viss. Pēdējā laikā es piedūros vienkārši diršot pusei no foruma virsū , bet es pat skatos good mens mani atkoda.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

R._ tas jau bija pēc tam , aToss dzīvo ~7min gājiena no manis. aToss izgāja ārā , kad nomainījās mape uz Havanu.

Dyversant vienīgajam kuram vajag noņemt tiesības ir tev! Tu banot nemāki un sūkā kā admins , pieņēm šo kritiku ar atplestām rokām.

Fail ban1

Fail ban 2

Fail ban3

Fail ban 4

fail ban 5

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Es arī tā sapratu, vienkārši pieļāvu vairākus variantus, lai nevarētu kļūdīties. Ja ir tā kā tu stāsti, tad te nav jēgas neko tālāk diskutēt. Jo hivucis ar citu acc sūdus, cik es esmu splēlējis, nav taisījis, tikai tik cik ieiet kā reģistrētais.

Link to comment
Share on other sites

nu es atkal atļaušos hivim iespiest jauku warn, lai pec csdm var uzlikt 100% un viņu nahrenizēt. tātad atzinās ka dara suudus, un jutas lepns.

hive es apsolos tevi satikt un paskaidrot skaidri latviski ko domaju par teikumiem " sarodas pilns ar maziem urodiem "

gaidi savu veiksmi, lai vari smiadīt ar smaganām!

Link to comment
Share on other sites

bet es pat skatos good mens mani atkoda.

Jaa es tevi atkodu un beidzu tev dirst virsuu jo tavi bez argumenta uzdirsieni man apnika!Un liku Tev mieru...No manas puses uzskatu ka ja reiz bijis fun serverii nekas slikts nav,ja vel aToss to visu darijis vispar no PROBLEM!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...