Jump to content
GIGN Forum

Resf


jerrico
 Share

Recommended Posts

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu, cik sapratu, tad huiņa bija ar kompānīju, ar kuru bija sarunāti visi tie datori. Viņi it kā divas dienas pirms lielā turnīra paziņoja, ka viņiem nav (vai viņi nevarot piegādāt) , tik lielu datoru skaitu. Tas arī viss. Visas cs spēles pārcela uz blakus esošo eliku. Kā jau var noprast, eliks nav domāts, lai tur spēlētu 60 komandas un tāpēc visas spēles nenotika paredzētajā laikā (ar aizkavēšanos, protams :) ).

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

Baltijas lielākais, labākais, mīkstākais un spožākais esporta festivāls notiek eļikā. ROFL. Tik pat labi varēja pie manis mājās rīkot- ir 2 datori, apkure un krievi kaimiņos.

EDIT:

ja līgumu ar to kompāniju nav slēguši pilnīgi dauņi, tad varētu pamatīgu summu noplēst no tiem kretīniem. Protams, ja līgumā ir iekļauts punkts par saistībām līguma laicīgas neizpildes gadījumā.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Sveiki mani sauc Vazelins Vazulajevs. Gribēju pateikt/izpirst dažus vārdus par RESF. Sākšu ar ngearu un viņa mazo čigana seju.

Gypsy-boy-Cirta-90.jpg.

Ngear lūdzu stāsti , kā tiks atgriezta nauda no šīs kompānijas , kurai ir mazspēja uz datoru īri. Hmmmm................ Laikam otrais jautājums būtu , kādas ir vidējais IQ RESF spēlmaņiem , kuri ir slaviki ? Kā tu jūties pēc pasākuma , kurš ir nofeilojis visā savā būtībā ? Kauns nav Ushakovam aka Sa1nt skatīties acīs ? Es ceru , ka šādi gājieni no mūsu slāvu mēra vairs nebūs un RD nauda tiks tērēta kā to vajadzētu tērēt vai nu maznodrošinātu ģimeņu apgādei ar pārtiku, vai arī jaunu kompostieru iegādei ? (Double 2x fail par kompostieriem)

notoresf.jpg

P.S. Cik naudu dabūja eliks par pasākuma norises vietas izīrēšanu ? Ja vairāk par 1k latiem , tad tā ir atklāta zādzība un spļāviens sejā Rīgas iedzīvotājiem.

P.P.S. Dyversant ir noobs.

Edited by Dyvernoob
Link to comment
Share on other sites

Nu lol.

Izskatās, ka nevienam vairs uzticēt rīkot kaut ko nav īpaši gudri. Iemesls kāpēc šo pasākumu veidoja ir apgriezies otrādāk.

Kur vispār var redzēt, kas ir vinnējis, skatijos mājas lapā, bet tur vēl nekas nerādās? Vispār pasākums līdz galam notika?

Video - fail

Link to comment
Share on other sites

Es ar draugiem gāju uz elik'u spēlēt tajā dienā... Aizgāju - skatos čota daudz pīpē pie mazā elikiņa, ieeju iekšā prosta viss pārpildīts :D bet nu jā...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...