Jump to content
GIGN Forum

Skolotaju Diena

DJ MUman
 Share

Recommended Posts

es kaukaa iisti nesaprotu

1kaart, vai tas, ka cilveekam patiik maaciities ir kaukas slikts? Man shkjiet, ka tas tieshi ir labi... 2kaart ja cilveekam patiik maaciities, vinjsh uzreiz ir zubrila? Kaapeec taa? Es meegjinaashu izskaidrot vaarda "zubrila" noziimi. Es saprotu, ka Muman vareetu domaat "zubrilas ir visi tie, kam augstaakas atziimes par 5 un kuriem patiik maaciities". Taads nu gluzhi nav tas izskaidrojums. Zubrila ir tas, kursh vsu vienkaarshi iekalj nevis iemaacaas kaukaa logjiski spriezhot.

p.s. Veel vareetu skaidrot taa... Tas, ko tu, Muman dari, kad peekshnji saproti, ka nekaa nesaproti, vo taa ir zubriishanas. Tu ne suuda nesaproti, bet centies visam skriet cauri un vienkaarshi iezubriit.

es prosta uzprasiju vai vinjam patiik maaciities thats all blink.gif

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

wow, muman, ja tev tiešām pa 9 klasēm nav aizķēries nekas par ģeogrāfiju, vēsturi, bioloģiju, mūziku, darbmācību (vai nu kā viņa tur tagad saucas), fiziku, ķīmiju, latviešu valodu (ar ideju - gramatiku), literatūru, angļu valodu, krievu vai vācu valodu un ģeometriju, tad tu viennozīmīgi esi stulbākais sava vecuma skolēns Latvijā smile.gif

p.s.

tikko atcerējos, ka mācēju lasīt, rakstīt un rēķināt pirms iestājos skolā. Bāc, tad jau reāli, ko skolā vispār iemāca blink.gif

Nu re macho es tach teicu laugh.gif

Bet, ja ta padoma es tikai vienu cilveku nosaucu par zubrilu un ..... paskat, kas par temu sanaca huh.gif nu ista Davida sova cieniga tema biggrin.gif

Nelien(Ceru ka sapratiisi kur)! wink.gif

ne es tev pilniba nopietniba saku, ka tads pats aizgaju ! man vecmuterite ar burtiniem saliekamajiem macija, ar konca macija skaitit , a iet ara speleties vareju tad kad 5 reiz gliti uzrakstiju teikumu tongue.gif ! ta nav liishana!

aaj rv1g iesako dry.gif

tikai vieniigaa matematikas skolotaaja izdomaja kaut ko interesantu, tas ir, ka stundas vadiija mani klasesbiedri, bij reeciigi biggrin.gif

bet parejie skolotaaji laikam bija uzlikushi konkreetu miiksto un ignoreeja tadu lietu ka ir skolotaaju diena...

shii bija tizlaakaa skolotaaju diena manaa muuzhaa - karoch kkaads vecaaks papgaajushogad bija pateicis tjipa ka beerniem jaamaacas nevis tur jaardaas stundaas un taada garaa. taa nu mums shogad tikai saiisinaatas stundas un paareejais viss kaa parasti + divi kontroldarbi!

Taatad skolotaju diena bija iedeaala. aizgaaju uz skolu, nodirsu savu anatomijas skolotaaju. Peectam Darbmaaciibas skolotaajs muus atbriivoja no stundas... protams naakmamaa stunda bija fakultatiiva (nau obligaati jaaierodaas), blood, kursh ta uz vinju ies. Aizgaaju uz baaru ar draugiem un sarunaaju ka mums iedos padzerties. Nodzeeraam 10 Ls un es izgarshoju absintu liidz peedeejam. Notusejos kaartiigi un atnaacu maajaas. Muteriite man atkal piesejaas par to cik es slikts esmu un ka visi mani draugi ir daudz labaaki par mani, kas man deva forshu garastaavokli. Beigaas pateicu mammai lai liek mani mieraa un ka ja vinja nebuutu runaajusi, bet ljaavusi man vienkaarshi atnaakt maajaas lai arii kaads es buutu, uzspeeleet kompi un aiziet gulet piekdienas vakaraa nekaadi konflikti nenotiku, bet protams vinja to uztvaarea ljoti aizsakroshi un... sad.gif

Edited by Koshkers

Taatad skolotaju diena bija iedeaala. aizgaaju uz skolu, nodirsu savu anatomijas skolotaaju. Peectam Darbmaaciibas skolotaajs muus atbriivoja no stundas... protams naakmamaa stunda bija fakultatiiva (nau obligaati jaaierodaas), blood, kursh ta uz vinju ies. Aizgaaju uz baaru ar draugiem un sarunaaju ka mums iedos padzerties. Nodzeeraam 10 Ls un es izgarshoju absintu liidz peedeejam. Notusejos kaartiigi un atnaacu maajaas. Muteriite man atkal piesejaas par to cik es slikts esmu un ka visi mani draugi ir daudz labaaki par mani, kas man deva forshu garastaavokli. Beigaas pateicu mammai lai liek mani mieraa un ka ja vinja nebuutu runaajusi, bet ljaavusi man vienkaarshi atnaakt maajaas lai arii kaads es buutu, uzspeeleet kompi un aiziet gulet piekdienas vakaraa nekaadi konflikti nenotiku, bet protams vinja to uztvaarea ljoti aizsakroshi un... sad.gif

smiliez.de_2551.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...