xXx Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 es kaukaa iisti nesaprotu 1kaart, vai tas, ka cilveekam patiik maaciities ir kaukas slikts? Man shkjiet, ka tas tieshi ir labi... 2kaart ja cilveekam patiik maaciities, vinjsh uzreiz ir zubrila? Kaapeec taa? Es meegjinaashu izskaidrot vaarda "zubrila" noziimi. Es saprotu, ka Muman vareetu domaat "zubrilas ir visi tie, kam augstaakas atziimes par 5 un kuriem patiik maaciities". Taads nu gluzhi nav tas izskaidrojums. Zubrila ir tas, kursh vsu vienkaarshi iekalj nevis iemaacaas kaukaa logjiski spriezhot. p.s. Veel vareetu skaidrot taa... Tas, ko tu, Muman dari, kad peekshnji saproti, ka nekaa nesaproti, vo taa ir zubriishanas. Tu ne suuda nesaproti, bet centies visam skriet cauri un vienkaarshi iezubriit. es prosta uzprasiju vai vinjam patiik maaciities thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 es ar tads pats uz skolu aizgaju Nelien(Ceru ka sapratiisi kur)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 wow, muman, ja tev tiešām pa 9 klasēm nav aizķēries nekas par ģeogrāfiju, vēsturi, bioloģiju, mūziku, darbmācību (vai nu kā viņa tur tagad saucas), fiziku, ķīmiju, latviešu valodu (ar ideju - gramatiku), literatūru, angļu valodu, krievu vai vācu valodu un ģeometriju, tad tu viennozīmīgi esi stulbākais sava vecuma skolēns Latvijā p.s. tikko atcerējos, ka mācēju lasīt, rakstīt un rēķināt pirms iestājos skolā. Bāc, tad jau reāli, ko skolā vispār iemāca Nu re macho es tach teicu Bet, ja ta padoma es tikai vienu cilveku nosaucu par zubrilu un ..... paskat, kas par temu sanaca nu ista Davida sova cieniga tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Nelien(Ceru ka sapratiisi kur)! ne es tev pilniba nopietniba saku, ka tads pats aizgaju ! man vecmuterite ar burtiniem saliekamajiem macija, ar konca macija skaitit , a iet ara speleties vareju tad kad 5 reiz gliti uzrakstiju teikumu ! ta nav liishana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ne es tev pilniba nopietniba saku, ka tads pats aizgaju ! man vecmuterite ar burtiniem saliekamajiem macija, ar konca macija skaitit , a iet ara speleties vareju tad kad 5 reiz gliti uzrakstiju teikumu ! ta nav liishana! Ok Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 SuperRembo nonem to nenormalo skanas kvalitati a to Buffer pastavigi !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
relouder Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ha ha tads krutums mans sodien tads kadrs bija klase atnaca tie 12 klasnieki un u4ene mani savaca sev lidzu lai es mcitos psc tada nirga !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 aaj rv1g iesako tikai vieniigaa matematikas skolotaaja izdomaja kaut ko interesantu, tas ir, ka stundas vadiija mani klasesbiedri, bij reeciigi bet parejie skolotaaji laikam bija uzlikushi konkreetu miiksto un ignoreeja tadu lietu ka ir skolotaaju diena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 shii bija tizlaakaa skolotaaju diena manaa muuzhaa - karoch kkaads vecaaks papgaajushogad bija pateicis tjipa ka beerniem jaamaacas nevis tur jaardaas stundaas un taada garaa. taa nu mums shogad tikai saiisinaatas stundas un paareejais viss kaa parasti + divi kontroldarbi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) manaa muuzha shii ar bij tizlaaka skolotaju diena Edited September 30, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 izvedaam ucheni liidz asaraam tagad juutos gandariits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Taatad skolotaju diena bija iedeaala. aizgaaju uz skolu, nodirsu savu anatomijas skolotaaju. Peectam Darbmaaciibas skolotaajs muus atbriivoja no stundas... protams naakmamaa stunda bija fakultatiiva (nau obligaati jaaierodaas), blood, kursh ta uz vinju ies. Aizgaaju uz baaru ar draugiem un sarunaaju ka mums iedos padzerties. Nodzeeraam 10 Ls un es izgarshoju absintu liidz peedeejam. Notusejos kaartiigi un atnaacu maajaas. Muteriite man atkal piesejaas par to cik es slikts esmu un ka visi mani draugi ir daudz labaaki par mani, kas man deva forshu garastaavokli. Beigaas pateicu mammai lai liek mani mieraa un ka ja vinja nebuutu runaajusi, bet ljaavusi man vienkaarshi atnaakt maajaas lai arii kaads es buutu, uzspeeleet kompi un aiziet gulet piekdienas vakaraa nekaadi konflikti nenotiku, bet protams vinja to uztvaarea ljoti aizsakroshi un... Edited September 30, 2005 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Taatad skolotaju diena bija iedeaala. aizgaaju uz skolu, nodirsu savu anatomijas skolotaaju. Peectam Darbmaaciibas skolotaajs muus atbriivoja no stundas... protams naakmamaa stunda bija fakultatiiva (nau obligaati jaaierodaas), blood, kursh ta uz vinju ies. Aizgaaju uz baaru ar draugiem un sarunaaju ka mums iedos padzerties. Nodzeeraam 10 Ls un es izgarshoju absintu liidz peedeejam. Notusejos kaartiigi un atnaacu maajaas. Muteriite man atkal piesejaas par to cik es slikts esmu un ka visi mani draugi ir daudz labaaki par mani, kas man deva forshu garastaavokli. Beigaas pateicu mammai lai liek mani mieraa un ka ja vinja nebuutu runaajusi, bet ljaavusi man vienkaarshi atnaakt maajaas lai arii kaads es buutu, uzspeeleet kompi un aiziet gulet piekdienas vakaraa nekaadi konflikti nenotiku, bet protams vinja to uztvaarea ljoti aizsakroshi un... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 tur nav neka smiekliga.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 tur nav neka smiekliga.... Kaa tu vari zinaat vai man tas likaas smiekliigi vai nee! Atradaas te Nostradamus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now