Fuzzy- Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Kāds varbūt zin, kas par problēmu man ir, ja citi dzird, kas notiek manās austiņās ? Ar iepriekšējām austiņām šādas problēmas nebija, bet, kad pieliku jaunās, tad sākās. Pats nekādas opcijas nemainīju. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Win7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 XP Proffesional , service pack 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 uzliec mute windows settingos micam, tad vaidzētu būt ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 Ir jau iepriekš uzlikts, neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Izrauj mikrafona vadu no kompja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ir jau iepriekš mēģināts, neder. Bet ja nopietni, tad bija kkur jāiet draivera settingos un jāuzliek, lai iziet skaņa tikai no mic, skaņas, kas ir pc darbības laikā (huj paimjoš kā tas bija angliski..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 Neienāca prātā, paldies ! Reālis asprātis esi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 izsledz stereo mix Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Tev gadījumā pie kompja nav pieslēgta arī webkamera ar iebūvētu mikrafonu? Man šitāds pats prikols bija... sanāca, ka ir divi mikrafoni un viņi kaut kāda huja pēc pārklājās un sanāca baigās atskaņas otrā galā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 njaa.. bet mikrefonu parklashanas ir saistita ar skalruniem, kas shaja gadijuma ir austinjas un ir nereali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 A ļoti iespējams, ka vaina ir pašās austiņās. Man pašam reiz bija austiņas ar miķi kopā, kad spēlēju cs un klausījos mūziku, tad runājot fonā ļoti labi varēja dzirdēt kā skan dziesma, tā kā tā man vairs nav gadījies, tad vaina, domāju, ka bija komplektā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 (edited) Šitā varētu būtu īstā problēma. Kad būšu pie sava datora, tad noteikti izmēģināšu izspraust webkameru. Edit: Sapisos, kaut kā padomāju, ka webkameras miķis uztver skaņu no tumbiņām, bet, kad uz austiņām skan kaut kas, arī dzird. Edited March 24, 2010 by Fuzzy- Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 O! Labs points! Taču vadi lētajām austiņām iet kopā un ir mazi un tievi un ļoti viegli var inducēties strāvas mikrafona vadā! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted March 24, 2010 Author Report Share Posted March 24, 2010 Beefs Austiņas noteikti nav no lētajām, un citiem arī ir šādas austiņas ar mikrafonu atsevišķu kopā, bet viņiem šādas problēmas nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Nu tad vienkārši aiznes visu pie čoma, pieslēdz un pārbaudi, ja problēma nemainās, tad brāķis austiņām gadījies, ja problēma pazūd, tātad tev kkas nav ar uzstādījumiem riktīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theday Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Man bija tieši šis pats, kāds tev ir tas sound drivers (nu, kaut kas uz to pusi). Ja tev ir REALTEK HD Audio Manager, tad tev tur ir jāatķeksē kaut kas saistīts ar mixer, es tā neskaidri atceros. Bet nu, bija tas pats kas tev. Ja atradīšu ziņošu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now