NighTMerry Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 vai arii vienkaarshi uzlikt to fichu, kad esi ielogojies..! jo paarsvaraa chiiteri ir neregistreejushies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 nu es neteiktu, ka truktu regjistreetu 4iteru, + vel bonusa ari viens admins ir 4itojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 reģistrētu čīteru gan ir ļoti maz. Es vispār tikai vienu, skillmaster atceros. Bet nu ir bijuši vēl pāris. tas par adminu... mjā, pirmais un cerams pēdējais tāds gadījums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ja drīkst pajautāt, kurš admins iečītoja ? soree for spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 manupraat, ka runa iet par DuH`u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 a nu jaa, parasti registreetie 4iteri tik no registretiem klaniem, un ar klanu jau laikam nevar weblapaa ielogoties butu norm fii4a taa ko rayus ieteica Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 es zinu to ka kaadreiz adminu paraugs bija spiidijs iisteniibaa taads norm kekss reaalaa bet vinjsh jau cs 1.6 vispaar nespeelee , kaadreiz veel dazhreiz meenesi iegaaja bet taa vinjsh tagad tikai ns speelee . cursoram arii tiesiibu nevajag jo es domaaju ka vinjam cs.hacker.lv ir full tiesiibas un vinjsh te vairs neiegriezhas. hmm , ja es labi atceros arii da beeram bija tiesiibas un vinjsh te vairs tochna nespeelee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 nu spEEdys ir pa retam redzeets! bet tas taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 spEEdy, H2 spēlē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 es zinu to ka kaadreiz adminu paraugs bija spiidijs iisteniibaa taads norm kekss reaalaa bet vinjsh jau cs 1.6 vispaar nespeelee , kaadreiz veel dazhreiz meenesi iegaaja bet taa vinjsh tagad tikai ns speelee . cursoram arii tiesiibu nevajag jo es domaaju ka vinjam cs.hacker.lv ir full tiesiibas un vinjsh te vairs neiegriezhas. hmm , ja es labi atceros arii da beeram bija tiesiibas un vinjsh te vairs tochna nespeelee. da beer nav tiesību. speedy spēlē h2, kad tas nestrādā tad iekāpj gignā. cursoru tiešām neesmu manījis jau sen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 cursors vakar speleeja bet tikai kaadu bridi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 mosh vareetu sarunaat, ka manu slap/slay uzliek orkam? paziistu vinju kaadu laicinju irl un domaaju, ka shameejais pratiis riikoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 hm, es ar gribeetu kaadu nomainiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 darek, vēl divas vārnas. Tā kā 80% gluži pelnījis neesi, tad pieņemšu, ka divus vecākos warnus var dzēst. Rezultātā nekas nemainās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 nedomaju ka pokor vajadzetu pieshkjirt xb tiesibas lai iemacas riktoies vispirms ar tam pasham... Cik reizes vinsh netaisa uzreiz slay kad 1T vs 5ct vai arii otradi. Ja vinsh jutas memais tas neozime ka citi ari ir tadi un skries naves apskavienos. Un jaa runajot par citiem kaut kad man nacas dzirdet tadu textu no viena admina, citeju:"aizej un apskaties pats". Man likas ka viens tur memi 4ito, un ierosinaju kadam adminam paluret , nu un sanjemu shadu atbildi. Nu bet tas taa domaju ka tas kas to teica pats zinas.Bet nedomaju ka vajadzetu but tadai attieksmei... Domaju ka jaunie kandidats varetu but: Bucher vismaz nekas cits prata nenak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Mahmeds privedi hotj 1 primer gde ja delal slay 1vs5 ? esli i delal to kogda postavlena bomba, a bilo 4eloveka 3 protiv 5 i 2 po6li defusitj bombu ,a 1 dazhe ne po6evelilsja,teh dvoih ubili a on tipo samij umnij so 100 hp sidit v jame na d2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 nenosaukshu tev tagad kaut kadus piemerus, bet ir bijushi gadijumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 nenosaukshu tev tagad kaut kadus piemerus, bet ir bijushi gadijumi par šitik debīlu postu mahmedam arī būtu vēlams šeit vairāk neko nerakstīt lai gan teorētiski 8 reizes vēl to vari darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 a skatos mani te atbalsta, mosh tad iedodiet man xb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now