macho Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 p.s: bet man kautkur ir saglabajushies nedaudz materiali kurus man tur deva (lv valoda), ja tiesham esi tik izmisigs tad varu varbut paraknjaties pa saviem c-d un pastities vai kautkas vel ir palicis. šaubos vai tev ir materiāli par latviešu skriptēšanas valodu - PP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) šaubos vai tev ir materiāli par latviešu skriptēšanas valodu - PP. ne tieshi par latviešu skriptēšanas valodu man nav bet man ir turbo pascal pasha sakuma macibu materiali, lai vispar zinatu kas tas tads ir & sriptoshana lidzinas tam kad tev ir janjem un jaraksta noteiktas komandu virknes, kuras izsauc kadu noteiktu darbibu ! un disable nejutis atshkiribu.. nonjemsies un apniksies un aizmirsis ari par sriptoshanu. Disable nez skaties, atradu tikai 2 pagaidam, ir jabut vairakiem, nez kur palikushi: sheit Edited September 27, 2005 by .em^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted September 28, 2005 Author Report Share Posted September 28, 2005 (edited) ExtraOrdinary ko tu vari man piesieties ZB jau ej piesienies kadam citam ja jau tu mums esi tads viss zinis tad ej dari kautko citu nevis piesienies man.... P.S tadus lohus reti gadas redzet! em^ liels paldies Edited September 28, 2005 by Disable Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ExtraOrdinary ko tu vari man piesieties ZB jau ej piesienies kadam citam ja jau tu mums esi tads viss zinis tad ej dari kautko citu nevis piesienies man.... P.S tadus lohus reti gadas redzet! em^ liels paldies Zheel ka tev maajaas nav spogulju un uz savu atteelu sanaak paskatiities tikai pilseetaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 shaubos, vai vinjam k-kas daleks... pa priekshu jaaiemaacaas "skriptot" guugle, jo, manupraat, liis hp arii shis tas bija par programmeeshanu.. p.s. "skriptoshana" nedaudz atshkjiras no TP programmeeshanas valodas, jo, cik esmu noveerojis, lielaakaa dalja skriptoshanas shaa vai savaadaak ir saistiitas ar kaadu no C valodas paveidiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Parasti visur sintakse pēc C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 Ilgi nebiju on..... jo nets bija dupse Ai man isti neikas nesanak ar skriptosanu dohh jamet miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ai man isti neikas nesanak ar skriptosanu dohh jamet miers teicu kad ta bus ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 Bet gribu vel pameiginat ar vizualo skriptu draugs teica ka tas ir vieglak..... kadu padomu varat sniegt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Pasuutiit dirst derees? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 neeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Kas ir "vizuālais skripts"? Tipa kurlie lai var izmantot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 hehe Neee nu kipa izskatu piemeram tur kad iet cs tur gala vai ka japieraksta style utt lai burti sarkani balti kipa tavo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Sheit pieejama laba pamaaciiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 ej dirst mani miil! to es atcereeshos ik reiz' kad kaads mani suutiis pie viesiem vleniem... p.s. flashby kur izraavi shitaadu maajaslapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disable Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 pats pis dirsT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now