Jump to content
GIGN Forum

Epix


Sn00p
 Share

Recommended Posts

kas attiecas uz sho lietu...

kads gags, nav man gaga, es visus metu ara par mutes palaishanu tapec ari nekad nav nekartibas serverii un striidu par to kursh saka pirmais lamaties atskiriba no tevis - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=43829 , kas btw notiek +/- regulari - lamashanas serverii, respektivi banu atlavos uzmest, jo : a) tu pret adminu izmanto acc, B ) tu palaid muti.

kas attiecas uz votes atcelshanu, kaada huja peec tu liec voti, kad ir pilns serveris, tas, ka tev nepatik un viens(ok divi) krieviniji tur ierunajas par mapes mainju nenoziimee, ka mape burtu jaamaina, serverii regulari katraa mape tiek prasitas votes, tu laikam neizproti xvote pielietoshanas kaartiibu, + tuskans gaaja rindas karttiibaa un es vinju gaidiju tapec arii tu tur ienakot nemainisi mapi.

kas attiecas uz taviem forshajiem tekstiem, tu uzdod pilnigi debilus jautajumus, respektivi kriti speciali uz nerviem, labi tur 1x gribeji paradit savu degradaacijas liimeni, vienalga, bet tu tur nebeidzi apsaties lidz pat mapes beigam un zinot tevi es jau ieprieksh zinaju, ka tu muldesi lidz tevi nenomierinas, tapec arii uzliku slay, lai tu pasedi un padomaa, atej no savas narkatas un saac domat ar to, kas tev vel tur ir palicis galvaa, ja vispar ir.

1) likt adminam aizvērties, ir norm, jo tu taa saki savai maatei OKS

2) karti vote es nevaru likt, jo tu negribi, kaut nobalsoja jau 12 cilv par pirms tu CANCEL

3) par to ka es tev uzrakstu vai juti liimeni, peec kila ar mp5 , tu mani slay OK :D

tu esi oriģināalais un nepārspējamais, un visugudrais :D , kursh nevar atbildēt uz jautājumiem, ko uzdodu tev, un to uzskati par tevis smagu aizkāršanu un augumā kāpsanu.

ko tu vecīt lieto?

Link to comment
Share on other sites

butiba snuup ja tu nebutu uzlicis gagu nebutu visa taalaakaa pentera ar acc pielietoshanu, tas ka tu pateici pidrila, ok nervi, es tev pasaku aizveries un tu nogago, kur doma chali!?

un par votem, visas mapes liec krutaaku mapi kaa jau ir esoshaa logiski visi bus par, tad tik te vien griezisies dd2, nuke, inferno.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

un par votem, visas mapes liec krutaaku mapi kaa jau ir esoshaa logiski visi bus par, tad tik te vien griezisies dd2, nuke, inferno.

ja tu nebutu pateicis man Aizveries, pec taa, kad es uzrakstiiju True story, un nebuutu noslayoyis peec Nu vai juti līmeni? un atbildetu cs'aa kapēc bija slay nevis kas cits, kaut 1 sakariigs teikums no tevis, tad shii suudziiba ar nebuutu !

aa un aizmirsu nocanceloji voti pec lielākā vairākuma velmes !

THAT'S All Folks

;/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...