ag0ny Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 (edited) . Tev 4ista noderetu izbalinats anuss. To dyversant tu 4ista esi laukjis , es lielaku akstu neesu redzejis . Tu raksti vel lielaku sudu neka es, tikai tu to nedari speciali. Nu tāds sieviešu eksperts šeit, tu pat noteikti nezini, kas ir vulva, Bļēē! Edited March 21, 2010 by ag0ny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Bļaģ, man zajebal jūsu spams. or BAN LOLZ! Visa šo 11 lapu garā disputa problēma izriet no tā, ka šeit cilvēki iedalās 2 kategorijās un definē sievieti dažādi: 1) kā saistvielu starp 3 derīgiem caurumiem un pupiem; 2) kā intelektuālu entitāti, kurai piemīt arī tādas pozitīvas īpašības kā 3 caurumi un pupi. Tā kā šīs definīcijas atspoguļo to pielietotājus, tas arī izsaka pārējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 tā ir laba nots uz kuras beigt šo huiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts