Jump to content
GIGN Forum

Sourcetools


blindmind
 Share

Recommended Posts

jautājums- bieži uzlec idle serveros herņa "lost connection to server". Ar ko tā herņa ir saistīta- PC resursiem, netu vai vnk random debīlisms?

Ar tiem vārdiem par TF2 sačakarēšanu nositi visu vēlmi lietot to progu :D

Link to comment
Share on other sites

Es tavu jautājumu nesapratu.

Tu programmu palaid, programma palaidīs TF2, un piekonektosies brīvam serverim.

Un ja tev izlec "Lost connection", tad programma konektosies nakamajam serverim tava serveru saraksta.

TF2 sačakarēju neuzmanības dēļ + neiesaku izmantot dual mode.

Viss ir labi paskaidrots tajā topikā un wiki lapā

Vēlviens topiks - http://forums.steampowered.com/forums/show...d.php?t=1032862

Edited by blindmind
Link to comment
Share on other sites

Jau kādu laiku lietoju... Kā jau blindmind rakstīja, ja uzmanīgi visu dara, tad problēmu nebūs. Izmantoju dual mode, viss ok, TF2 palaižu no shortcut'iem - viens priekš idle, otrs priekš parastās spēlēšanas. Bieži vien gadījies, ja nebūtu ST, vairākas stundas PC darbotos bezjēdzīgi. Šodien ar paskatījos SRCT log'u, piemēram, 00:20 GIGN idle serveris tika atslēgts, automātiski programma atrod brīvu serveri no saraksta un pievienojās.

Link to comment
Share on other sites

:superlol: kārtējais +1 posts :) viņi jau dabū to paši, vnk šitais ir autoreconnects

nu jā, es saprotu, bet prikols tu atstāj kompi un čītu, bet pats pis gulēt. Interesantāk ir, ka tu kapā un tu viņu dabū spēlējot, šo autorekonektu es definētu kā čītu, un kā jau visos laikos čīteri ir lošaras.

Hive +1.

Link to comment
Share on other sites

nu dāā, tad tagad pasaki atšķirīb.. ieslēgts kompis un tu sēdi netā.. vai ieslēgts kompis + palaists tf2 un tu sēdi netā

epix : atšķirība stap to sūdu un šito alias idle "wait 150000; idle; retry;wait 1500;jointeam spectator"; idle

Link to comment
Share on other sites

Teddy cepure tf2 krutāku nevienu nepadara.

Neviens jau nesaka ka padara.

OK, pa nakti, pietiekami daudz cilvēki atstāj kompjus pa nakti ieslēgtus, kapēc gan viņi nevarētu arī idlot?

Link to comment
Share on other sites

nē nē nē, Teddy tu mani nesaprati, vaitad tas ir tā domāts, ka tu atstāsi tf2 ieslēgtu, lai dabūtu cepures, bet pats tikmēr darīsi, ko citu? Vai arī domāts, ka pēc noteiktām nospēlētām stundām(jā šaujot, spaidot peli un klaviatūru) tu dabūsi par to cepuri? Protams, ja valves ideja tomēr bija tāda, ka var sēdēt kā afk un krāt stundas, okej, sorry, tad nebiju izpratis domu, bet ja tomēr tā nav, atvainojiet, jūs esat lošaras, jo cepurītēm jau manuprāt ir doma norādīt uz spēlētāja pieredzi tf2 nevis e-peņa garumu.

EDIT : randomā? pff...nu i jēga. Tas mani joprojām neuzrunā spēlēt vairāk tf2 kā cs, css.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Tak ko jūs ņematies. Vaitad nav pilnīgi pajāt, vai tu idlo vai nē. Tak tas ir pašsaprotami, ka tas nav nekāds čīts, jo spēles procesu tas nekādā viedā neietekmē.

Epix par to, ka cepures rāda konkrētā spēlētāja ilgi nospēlētās stundas @ tf2 ir pilnīgs fufels. Var būt tādi čaļi, kā es, kas tikai ar vienu solderu ir nokapājuši ~100h neskaitot pārējās klases, nav dabūjuši nevienu cepuri, bet kāds kas nospēlējis knapi 10h var dabūt cepuri.

Tur jau tā lieta, ka itemi izkrīt randomā.

Idleri cepures vienīgais var iegūt craftojot. :)

Link to comment
Share on other sites

kāds sakars cepurēm ar skillu, saņemies, 1 cepure izkrīt apmēram pēc 100-200h,protams ir gadijumi ka izkrīt pēc nospēlētām divām minūtēm..tur ar skillu nav nekāda sakara.. valve uztaisija cepures lai cilvēkiem būtu mērķis vairāk spēlēt. Man kaut kā negribas online nospēlēt pāri pa 100h katru reizi, ja es gribu cepuri. Kapēc lai es nevarētu idlot? reāli, kāda tev ir starpība vai kāds idlo vai nē? Tu tak ieraugot geju, neej viņam klāt un nestāsti cik slikti ir būt gejam? vai arī.... ? :)

Link to comment
Share on other sites

Pamatā, ja atstāju TF2 idle, vienmēr vai nu tiek kkas darīts uz PC, vai arī pa nakti velku kādu torrent'u. Neviens jau nespiež, gribat idlot - idlojiet, negribat - tad nē, tik nevajag čīkstēt.

Nez, ar šo ST varbūt kādu 1x ir bijis, bet jāatceras, ka viņš arī uzlec, vienkārši spēlējot... Tas drīzāk ir saistīts ar paša player'a galu, jo, ja uztaisa reconnect, parasti viss ir atkal OK. Iespējams vnk savienojums uz kādu sekundi nogļuko...

Edited by foset
Link to comment
Share on other sites

:)

Man ir teikts precīzi tas pats- pāris reizes nedēļā uztaisīt RR, be pašu PC labāk ārā neslēgt.. lai snauduļo un miers. HD inspector arī jokus rāda- PC nostāv 8 dienas neizslēgts, HD temperatūra svārstās no 32-37 grādi, izslēdzot PC un pēc 20 minūtēm ieslēdzot, HD temperatūra uzlec līdz 39 grādiem.

Btw, es to sourcetoolu nokačāju, palaidu, bet lāga neiebraucu... laikam tomēr esmu galvā sists- no tā meņū tā arī nesapratu, kas tieši ir jādara, lai tā herņa manā vietā konektētos serveriem...

Link to comment
Share on other sites

sourceop topikā ir video uz youtube, iečeko to!

nu i nahren... kamēr iebraukšu, tikmēr rīts jau pienāks; i vēl teddy's ar saviem spoku stāstiem sabaidīja. idlosim pa vecai modei, ar 2-4 itemiem pa nakti :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...