Jump to content
GIGN Forum

Hattrick.org


HoLLow_LiFe
 Share

Recommended Posts

te varētu nedaudz par hattrick parunāties un no pieredzējušiem hattrick spēlētājiem iegūt vērtīgus padomus, ko gan var izdarīt arī vnk uzprasot to iekš ht.

varbūt sarunāt kādas draudzības spēlēs, lai var pamačoties kā nākas. ^_^

Link to comment
Share on other sites

davai, aizvadu jau kadu 3 vai 4 sezonu.

mans ieteikums ir tads, ka nevajag pirkt speletajus, es vinus satreneju jaunieshu komandaa un kad peinak laiks parcelju uz lielo komandu ;)

ja tiiri gribi pelnit tad ljoti labi var spekulet uz perkot/pardod speletajus, savulaik ta pelniju, lai buutu nauda :)

izturibas treninju slodzi lieku 30%, no sakuma vinji raudas un gus nenormali daudz traumas, bet tas viss atmaksaajas, tagad chalji bez traumam, speeli var izvilkt utt.

sen speelee?

Link to comment
Share on other sites

nu man vakardien apritēja gads kopš atsāku spēlēt. iepriekš biju komandu izveidojis 2005. gadā, bet tad apnika un nespēlēju.

man ir līdzīga domāšana. trenēt spēlētājus, tagad krāju trenerim pa vienu miljonu, lai var labāk trenēt. esmu jau no jauniešu komandas untrenējis divus čalīšus līdz teicami aizsardzībā :) tad nu tāds plāns arī paliks, trenēt aizsardzību, pārdot aizsargus un pirkt centra spēlētājus, jo uzbrukumā pagaidām man tur viss ok.

Link to comment
Share on other sites

20.04.2003.

The club changed owner as Bijach took control and renamed it FC Lauki. (Tagad FK Lunatics)

Bet nu es arī pāris reizes esmu uz kādu laiku atstājis komandu novārtā, tapēc nekādi lielie rezultāti nav sasniegti :)

ir 7 ļimaki, jāsaņemas un jāuzbliež normāls tīms..

edit: besī, ka 24h laikā var tik 1 čali izmest.. man tur pilns ar opjiem sakrājies :) stati ir formidable un excellent, bet no tā nav jēga, ja čalim 35 gadi :)

Link to comment
Share on other sites

Hattricks arī ir iepaticies tāpec viņu spēlēju jav gandrīz gadu. Agrāk biju rambājis ar komandu pie 5sezonam ,bet tad bik piemirsās šī spēle un vsjo. Arī spekulēju ar spēlētājiem ,jo no tā var labi nopelnīt un tagad vienam manam jaunietim ir iespēja iekļūt izlasē ,tāpēc cītigi trenēju Vartusargus. Tas tāka viss.

Link to comment
Share on other sites

bet tā pārtaisīšana arī ir diezgan padārgs prieks.

bijach, tev tur normāli iekrājies skatos. negribi man to komandu atdot!? joks protams. pašam savu komandu izaudzināt ir interesantāk, vienīgi šitā gaidīšana kamēr man kaut kas te sakrāsies ir booring.

Link to comment
Share on other sites

sāku kkad 2005. gadā, izdarīju apmēram kā worms, bet diemžēl aizmirsu ieiet reizi cik tur vajadzēja un viss pazuda.

Pats trenēju tad uzbrucējus - viegli, lēti, un izdevīgi. Satrenē, pārdod, un kad tā lieta aiziet, tad jau viss bumbās.

Link to comment
Share on other sites

izliku spēlētāju pārdošanā, kad aizsardzība bij teicami, šodien paskatos, nu jau ir iespaidīgi. bļad, būtu zinājis, ka tik ātri viņam tas lvl nāks, nebūtu licis tirgoties. tagad pašam izsolē jāpiedalās, lai paceltu cenu, kek. ^_^

Link to comment
Share on other sites

njaa, jādomā par maiņu savlaicīgi tā izskatās. tāpēc man patīk worma komanda, visi jauni un izskatās, ka arī labi spēlētāji.

veiksmīgi jauniešu komandā jāvelk spēlētāji ārā. tad jau būs ok.

outlaw, kas tā pa lapu tev? :)

Link to comment
Share on other sites

veiksmīgi jauniešu komandā jāvelk spēlētāji ārā. tad jau būs ok.

outlaw, kas tā pa lapu tev? :)

kas kas... alltid. palasi tutoriāļus hattrika spēlētājiem, skaties statu lapas. čeko spēlētāju tirgu. ja tā ir tava komanda, kurā pārdodas viens 2 aizsargi ar skillu iespaidīgi, tad iesaku jau tagad koncentrēties uz to, lai pēc iespējas ātrāk dabūtu trenneri ar labi skillu trennēšanā (uz līdera dotībām tev pagaidām vajadzētu būt po, no 6 divīzijas vairs zemāk nokrist tāpat nevar :) )

Link to comment
Share on other sites

ir tā, ka es pārdodu šos spēlētājus, lai tiktu pie naudas, par kuru nopirkt treneri pa 1M.

man tāds jautājums radies, ja es arī turpmāk domāju trenēt puišiem aizsardzību, tad ir kāda nozīme vai es pērku uzbrūkošā tipa vai aizsardzības spēles piekritēju? un kādu pirkt ir labāk, ja piemēram es izvēlos 1-4-5 !?

Link to comment
Share on other sites

lol, tev patīk mana komanda? :D es vienkārši kad nopārdevu visu komandu, tad randomā sapirkos pirmos džekus, kam tirgū termiņš nāca uz beigām... tagad vienkārši gaidu brīnumu, kad varbūt sagribēšu atkal uzspēlēt hattricku, bet visticamāk jau to nedarīšu dēļ laika trūkuma...

Link to comment
Share on other sites

mans plāns ir izveidot jaunu komandu, kuru tad arī trenēt un sisties :) tev tur tā arī izskatās, ka nevienam nav pāri 22 gadi un 11 plejeri ir daudz maz normāli + tas nereālais piķis ^_^

laika trūkums? cik ta daudz ht paņem no tevis? divreiz nedēļā ieiet un salikt norādījumus, varbūt vēl kādu reizīti, ja gribas pie kāda spēlētāja tikt, bet tas parasti nenotiek īpaši bieži. :)

EDIT: lol, apskatījos vēlreiz. biju laikam smagi sakurījies, kad pirmo reiz skatījos. nu gandrīz 11 spēlāji, precīzāk 4 XD

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Ja tu gribi tomēr uzkāpt no n-tās līgas uz augšu un tikt uz kādu trešo vai otro un tur arī noturēties, tad ar pāris stundām dienā nesanāks. Vienu laiku samērā daudz veltīju šitai izpriecai un tiku uz trešo līgu. Tomēr man tas viss piebesīja, jo kad tu tiec augstu, tad arī algas ir nenormālas... un tad nekas cits neatliek kā ar skilltraidingu nodarboties, lai atpelnītu naudu. A bet tas jau prasa samērā daudz laiku, jo ir jāatrod potenciālie džeki, jāgaida tirgū termiņi pa naktīm, jābido pa viņiem, jāfeilo, atkal jābido, etc... Kaut kādas 3 sezonas šitā ņēmos un knapi no mīnusiem tiku ārā, beigās tomēr piegriezās un visu nopārdevu... tagad ir plusi :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...