Jump to content
GIGN Forum

Lattelecom Optika


ep1dem1c
 Share

Recommended Posts

:)

Beefs

Pa cik es palasījos, tad tā tehlonoģija strādā tā, ka kaimiņš pat downloadojot ar 500Mbps nespēs aizsist tavu trubu un tu varēsi baudīt joprojām pilnu ātrumu. Vairāk info var atrast Lattelekoma rakstā kā arī wikipēdijā (skatīt FTTH sadaļu)

Lai arī kādas atsauksmes būtu par Lattelekomu kā tādu, tomēr optika ir nākotnes tehnoloģija, tāpēc noignorēt šādu lietu būtu ne pārāk gudri. Jāņem vērā arī fakts, ka telekomam ir krietni lielāks resurs un iespējas paplašināt kanāla jaudu uz ārzemēm kā arī operatīvi veikt tīka remontdarbus. Man jau reizēm šķiet, ka manam provaideram savi klienti ir galīgi mazsvarīgi, ja jau var darba dienas vakarā izdomāt uz 3 stundām atrubīt netu, lai ieinstalētu kaut kādu jaunu aparatūru. Ā un vēl visāda šņaga, kad pa naktīm nav neta, jo arī mēdz kaut ko darīt... vara vadi sāk rūsēt? :D

Kas attiecas uz telekoma garantēto ātrumu - neviens provaideris pagaidām šādus garantētos ciparus nespēj nodrošināt, tāpēc thumbs-up... kad manā rajonā parādīsies optika, tad noteikti maukšu iekšā...

Link to comment
Share on other sites

:D

Nevis pēc skaitļiem, bet gan pirms BET! :)

worm - nu taisnība ir, ka optika ir nākotne, bet es tev saku-

1) Lattelecom to optiku liek, lai varētu izplatīt savu interaktīvo televīziju,

2) Monopolisti nekad nav bijuši izdevīgs pasākums mirstīgajiem!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Nē nu turēties dzelžaini pie vecā provaidera arī ir debīli... tas tāpat kā pirms pāris gadiem nopirkt nokiju 5110 un nemainīt uz jaunāku aparātu, jo reāli tak pazvanīt un saņemt zvanus var, bet krāsainais ekrāns ir nākotnes lieta un vispār kam tādu vajag :) ... Vienkārši nevajag stulbas līgumsaistības uz n-gadiem, tad arī nebūs problēmu... paies laiciņš, nepatiks ltk optika - maini uz kaut ko citu. Nav jau jāmaksā 100Ls par optikas ievilkšanu...

Link to comment
Share on other sites

Pats esmu gan parastā DSL Lattelecom pieslēguma īpašnieks jau kopš 98. gada, gan tagad arī Lattelecom Optiskā interneta lietotājs. Varu teikt tikai to labāko - serviss super, kvalitāte ir ļoti laba. Ātrums ir ļoti tuvu garantētam. Pats paņēmu komplektiņu Optika 100 Mbit/s + Interaktīvā TV pa 16.60 Ls mēnesī + vēl 3 mēnešus bezmaksas TV abonēšana + vēl 5 Ls atlaide par pieteikumu internetā.

Praktiski, ja kaut kas notiek ar pats LTC arī atbrauc un visu sataisa pa velti - tāpec ir ļoti izdevīgs līgums uz 24 mēnešiem, jo to 2 gadu laikā supports uz mājām ir bezmaksas!

Link to comment
Share on other sites

Tagad lietoju lattelecom , pirms tam lietoju izzi. Izzi bija piedavajums ari uz 100mbit, es domaju zbis janjem ciet. Panemu ciet 50mbit internetu , atrums jā , bet vislaik vinjiem kaut kads černis ,pazud nets uz 3 dienam . Zvanot uz centru sanemu atbildi , kad ir kaut kada mistiska problema. IZZI salidzinot ar lattelecom ir suds , vismaz kad nav nets , lattelecom pazino caur e-mailu , kad taja un taja datuma nav neta. Tie kas njem izzi ir pilnigi idioti, izzi nevar nodroshinat pakalpojumu un vinjiem ieriku ielas offisa nesezh neviens galvenais. Vinjiem lv vispar nekadas augshas nav. Lattelecom optika paradisies mana rajona srazu panjemshu , patreiz nakas sedet uz mdsl kompleta ar 10mbit.

Link to comment
Share on other sites

Lietoju LTC optiku jau kaadu pusgadu, ir viena nepatiikama probleema - pings, ar to vis ir kaartiibaa liidz briidim, kameer tu kaut ko nevelc, no tevis kaut ko nevelk vai arii tu skaties kaadu vidio tajaa pashaa youtube, pings uzreiz kljuust tragjisks, > 100ms, un ja pat es velku no kaada ar paaris kb/s vai no manis velk ar dazhiem kb, tad var aizmirst par cs speeleeshanu. Man taa ir nopietna probleema, jo maajas ir 3pc, un parasti kaads kaut ko skataas netaa, vai velk. Varbuut tas ir saistiits ar to, ka manaa majaa taaa bija viena no pirmajaam optikaam LTC, citiem varbuut taadu probleemu nav.

Link to comment
Share on other sites

* - vairāk par 1 gadu

Nu tad var ņemt bez ilgtermiņa līgumu vienīgi, tad 19 Ls maksās ierīkošana + modema cena. (izcenojumi bez ilgermiņa vienošanos Optikai - šeit) Arī pēc vairāku kolēģi pieredzes IZZI tiešām ne tuvu nav LTK kvalitātei.

Laigan tas variants pa 7.90 Ls un 20 Mbit/s uz 2 gadiem līgums nemaz nav tik daudz, lai neslēgtu ilgtermiņa līgumu + vēl ir tāda lieta, ja tomēr, ka vari uz 3 mēnešiem atteikties no interneta un ja galdīgi tomēr nepatīk, tad vari atrast kādu citu klientu un pārrakstit uz viņa vārda - tad pārrakstīšana un pārrikošana būs bezmaksas!

Edited by Girts2009
Link to comment
Share on other sites

Nu to cenu jau viņi sit uz leju ar savu esošo + plānoto klientu skaitu - kā smejies vairāk klientu, lētākas izmaksas :)

Par tām trubas piediršanām/nepiediršanām grūti spriest.

Man ir ZB.LV, cena ir augsta (~16Ls tikai par netu) bet kvalitāte mani 100% apmierina. Dēļ cenas es arī varētu pāriet uz Lattelecom, vēl gan drusku nogaidīšu :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...