Dr. Pain Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Vienalga ar so protestu man skiet Jurko un Pain pieradija sava IQ liimeni ... atskaneeja balss no poda p.s. zinu, ka atkaartojos, bet shis teiciens man tik miiljsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 iemaacies kaut nedaudz biologjiju, un saproti, kas ir dauna slimiiba... tu man neesi ne draugs, ne pazinja, ne vispaar kkas, taa kaa piever muti... !!! es piem nedomaaju, ka tu esi daunis, bet saak likties, ka tevi beerniibaa ir nometushi zemee (vai pret zemi).... aaa un... ? whitesnake (shitas ir vnk uubergudri) Man Tevi nav jaapaziist un nav jaamaacaas biologjija, lai pateiktu ka tu tomeer esi daunis! Un tas © Ko[R]n bija taapeec, ka siikais bija ielogojies un ierakstiija to no manis, lai tu saprastu kas to saka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 Vienalga ar so protestu man skiet Jurko un Pain pieradija sava IQ liimeni Un tas buutu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Vienalga ar so protestu man skiet Jurko un Pain pieradija sava IQ liimeni un bariņš citu cilvēku savu neeksistējošo humora izjūtu un absolūtu kreativitātes trūkumu. Kā parasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ... atskaneeja balss no poda p.s. zinu, ka atkaartojos, bet shis teiciens man tik miiljsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 es piem nedomaaju, ka tu esi daunis, bet saak likties, ka tevi beerniibaa ir nometushi zemee (vai pret zemi).... Sorry, ka aizkaaraam tavas juutas! Shitas bija megasmiekliigi par to nomeshanu zemee!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 (edited) visi saprata? ja waitsneik juus nepaziist, tad labaak nemaz neveriet valjaa muti... EDIT: sorry, ka ierunaajos... waitsneik taksh mani nepaziist es tak tomeer tevi miilu, salduminj... kaa man dziivot bez tavas grieziigaas un pretiigaas poda balss? runaa, zakjiit.... aa un jurko... domaa man nav vienalga, kas to saka??? taadaa gadiijumaa velc savu strutaino pakalju pie tuvaakaas anatomijas uchenes un paprasi, kas ir dauna slimiiba, pidinj... un tu veel sevi sauc pa juristu... peedeejo reiz, kad paarbaudiiju, vinjiem smadzenes ar bij vajadziigas, lai pa kko taadu kljuutu... Edited September 21, 2005 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 es tak tomeer tevi miilu, salduminj... kaa man dziivot bez tavas grieziigaas un pretiigaas poda balss? runaa, zakjiit.... tas ko tu meegjini pateikt ir, ka man ir garas (vai lielas) ausis, vai arii to, ka tu veelies tuvaakas attieciibas ar mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 es vnk tevi miilu... miilu tavus atpistos sarkanos burtus, nodzertaas acis un kamielja maigo purninju... gribi kko sabiidiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 es vnk tevi miilu... miilu tavus atpistos sarkanos burtus, nodzertaas acis un kamielja maigo purninju... gribi kko sabiidiit? nezinu, kaadaa veidaa "mani sarkanie burti" ir atpisti, bet nu dazhreiz manas acis ir nodzertas... Ja "kamielja maigais purninjsh" bija kompliments, tad paldies, bet nu kaukaadiigi man kamielis nesaistaas ar maigu purninju... Es, protams, vareet izspljaut kaukko smiekliigu, kaa, piemeeram "vari atnaakt sabidiit manas meebeles", bet nu laikam jau nerakstiishu (bet vismaz uzrakstiiju to kaa piemeeru, taapeec vareetu teikt, ka tomeer uzrakstiiju <--- PSC)... p.s. katraa zinjaa man ir prieks, ka shajaa nezheeliigajaa pasaulee veel ir palikushi tik miilji cilveecinji ( ) kaa vaitsneik Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 nu tu jau arii neesi slikts... kamielim ir forshs purns... man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 nu nezinu, it kaa jau forsh ir, bet neesu paarliecinaats, vai vinjam liidzinos... p.s. par maigumu nespeej spriest, jo neesu nekad aptaustiijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 forsa bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 LOL ... pat samekleeji bildi... nu nez, bet man kamielji riktiig patiik... izturiigi, noderiigi un forshi dziivnieki... vajag zoodaarzaa vairaak tuseet ar MR. Ingmaaru Liidaku... ta dabuusi aptaustiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 LOL ... pat samekleeji bildi... nu nez, bet man kamielji riktiig patiik... izturiigi, noderiigi un forshi dziivnieki... vajag zoodaarzaa vairaak tuseet ar MR. Ingmaaru Liidaku... ta dabuusi aptaustiit... aptaustit ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 tieshi taapeec vajag lasiit visu topicu, pirms pievieno jaunu atbildi... Kamieli!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 es nemaz negribu zināt, kādā jomā vaitsneiks ir piefiksējis kamieļu noderīgumu apciemojot zoodārzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 es nemaz negribu zināt, kādā jomā vaitsneiks ir piefiksējis kamieļu noderīgumu apciemojot zoodārzu. gribi gan, bet bail jautaat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 eptvai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 Iisti nesapratu kas ir maigs I.Liidaka vai Kamielis? Vai abi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Iisti nesapratu kas ir maigs I.Liidaka vai Kamielis? Vai abi ? par to jau ari es runaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Iisti nesapratu kas ir maigs I.Liidaka vai Kamielis? Vai abi ? es esmu vismaigaakais... Liikada uz mani taa diivaini skatiijaas, bet man liekas, ka kamielis Ruudis ir maigaaks.... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 vaitsneika devīze laikam ir "dzīvē jāizmēģina viss" Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 prieks, ka cilveekiem veel joprojaam ir tik plasha izteele, kaa tas ir macho... kas vainas kamielim Ruudim? un es jau nemaz nesaku, ka teema aiziet riktiig pa pieskari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now