FBI.Informant Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Izdomāju , ka vajadzētu iepirk jaunus zābīšus snovam , esmu izskatijis vairākums variantus bet negribas pirt par astranomiskām summām. Esmu skatijies boardos , neko sakarigu neatradu . Varbut kās var ieteikt kādus mazāk pazīstamus kantorus , kontaktus , veikalus ar sakarigam atlaidem un kvalitativu staffu? Paldies jau iepriekš. Cena būtu lidz 90LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 (edited) A tu jaunus gribi pirkt? Vienkārši man ir Ride zābaki, lietoti ir pāris reizes(maksimums 5h bijuši kājās), pēc skata kā no veikala. Cena gan būtu ne zemāka kā 100ls, jo kad pirku, viņi uz atlaidēm maksāja 150ls. edit: ja ir interese, vispār kāds tev izmērs? Edited February 26, 2010 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 26, 2010 Author Report Share Posted February 26, 2010 Pagaidām doma ir pirkt jaunus , bet 5 stundas jau īsti nekas tāds nav 13 USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 Man tie zābaki nav pa rokai, nāksies pagaidīt līdz rītam, apskatīšos gan tos izmērus, gan kādu bildi uztaisīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now