Jump to content
GIGN Forum

Portatīvā Tačpads.

desgor
 Share

Recommended Posts

Labdien. Uzardies ir portatīvais dators, diezgan vecs - 2001 gada Dell ražojums. Problēma ir ar datora tačapdu (peles iemontēto sensoru) kas pārvieto kursoru pats no sevis. Kursors sāk kustību pats no sevis uz kādu stūri un atpakaļ dabūt var tikai lokot korpusu blakus tačpadam. (Dažreiz sanāk ar kulaku :khehehe: )

Tad jautājums ir tāds - Kā lai viņu atvieno lai viņš man neapgrūtina dzīvi? Uz servisu nenesīšu, uzreiz pasaku, + tas diez vai atmaksātos. Skatījos pie peles setingiem, neko noderīgu neatradu. Brīnos, kā vispār nav tādas iespējas atslēgt to sūdu :thumbsdown: Vajadzētu tā, lai man arī ports (pakaļējais peles ports) neatslēdzās.

Klavieres kreisajā pusē atradu taustiņu Fn, taču uz F'iem nemaz nezinu kādu simbolu meklēt -

F1 - setup

F2 - Nav

F3 - baterija kautkāda

F4 - Nav

F5 - (Tukšs)A/(pilns)A

F6 - Nav

F7 - Font

F8 - CRT/LCD

F9 - Nav

F10 - Wireless simbols (kautkas līdzīgs viņam)

F11 - Nav

F12 - Nav

Un, vai es redzēšu kad viņš ieslēdz un kad izslēdz? Eksperimentēt negribās.

Mouse setingos nav nemaz tādas iespējas to ieeju izslēgt. Es nesaprotu cik stulbam datoram ir jābūt, bet nu tāds viņš ir.

Edited by desgor

Uhh, novilku synaptics draiveri, bet рitais joba**** dators ir pilnоgi stulbs :blelohs: Ieslзdzu datoru bez peles (es lietoju parasto ar vadu taиpada vietв, neзrti ar viтu) Ieeju synaptikв un ir iespзja izlзgt, pвrlaimоgs ar dzirkstelоti acоs spieюu disable batфnu un kustinu taиpadu un nestrвdв! ^^ Pieslзdzu parasto peli....

Taиpads atkal pats no sevis sвk strвdвt :superlol: Labi, tur neko nevar izdarоt, taии ir dоvainв veidв savilkts kopв ar mauрa portu rezultвtв viss sвk strвdвt kв pirms tam. Paldies par palоdzоbu :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...