desgor Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Labdien. Uzardies ir portatīvais dators, diezgan vecs - 2001 gada Dell ražojums. Problēma ir ar datora tačapdu (peles iemontēto sensoru) kas pārvieto kursoru pats no sevis. Kursors sāk kustību pats no sevis uz kādu stūri un atpakaļ dabūt var tikai lokot korpusu blakus tačpadam. (Dažreiz sanāk ar kulaku ) Tad jautājums ir tāds - Kā lai viņu atvieno lai viņš man neapgrūtina dzīvi? Uz servisu nenesīšu, uzreiz pasaku, + tas diez vai atmaksātos. Skatījos pie peles setingiem, neko noderīgu neatradu. Brīnos, kā vispār nav tādas iespējas atslēgt to sūdu Vajadzētu tā, lai man arī ports (pakaļējais peles ports) neatslēdzās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Control Panel > Mouse, tur jātrod ir toučpad ieeja, un diseiblo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Uz klavieres pie kreisā Ctrl ir jābūt pogai Fn un uz viena no F taustiņiem jābūt tačpada simbolam. Nospied sākumā Fn un tad vienu no F pogām. Tas diseiblo/eneiblo tačpadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desgor Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 (edited) Klavieres kreisajā pusē atradu taustiņu Fn, taču uz F'iem nemaz nezinu kādu simbolu meklēt - F1 - setup F2 - Nav F3 - baterija kautkāda F4 - Nav F5 - (Tukšs)A/(pilns)A F6 - Nav F7 - Font F8 - CRT/LCD F9 - Nav F10 - Wireless simbols (kautkas līdzīgs viņam) F11 - Nav F12 - Nav Un, vai es redzēšu kad viņš ieslēdz un kad izslēdz? Eksperimentēt negribās. Mouse setingos nav nemaz tādas iespējas to ieeju izslēgt. Es nesaprotu cik stulbam datoram ir jābūt, bet nu tāds viņš ir. Edited February 24, 2010 by desgor Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Man ir jāpiespiež Fn+F7 un tad uz ekrāna nomirgo tačpada simbols ar ķieģeli. Lai ieslēgtu tačpadu tā pati darbība. Ja nevari uz klaviatūras atrast pogas tad jāmeklē controlpanelī pie mouse settingiem. Sačakarēt neko nevar. Sliktākajā gadījumā pievienosi USB peli un visu sačinīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Man arī Fn + F7. Uz ekrāna gan nekas nemidžinās (laikam draiveru trūkst, bet strādāt strādā). Control Panel -> Mouse -> Device Settings -> Disable Ja nu nav tādas iespējas, tad uzinstalē Synaptics driver un būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desgor Posted February 24, 2010 Author Report Share Posted February 24, 2010 Uhh, novilku synaptics draiveri, bet рitais joba**** dators ir pilnоgi stulbs Ieslзdzu datoru bez peles (es lietoju parasto ar vadu taиpada vietв, neзrti ar viтu) Ieeju synaptikв un ir iespзja izlзgt, pвrlaimоgs ar dzirkstelоti acоs spieюu disable batфnu un kustinu taиpadu un nestrвdв! ^^ Pieslзdzu parasto peli.... Taиpads atkal pats no sevis sвk strвdвt Labi, tur neko nevar izdarоt, taии ir dоvainв veidв savilkts kopв ar mauрa portu rezultвtв viss sвk strвdвt kв pirms tam. Paldies par palоdzоbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now