emys Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Tātad, griežos pie jums lai lūgtu palīdzību viena veikala izstrādē. Man ir vajadzīgs interneta baners un logotips ko varētu likt kā veikala afišu. Izmērs banerim- 392x72 pixeļi. Logotipam vēlos redzēt skicītes. Nekādas bērnišķīgās un nekādus fufeļus. Lieta ir pavisam nopietna, veikals, kas vēlas atvērties uz jāņiem. Tātad firmas nosaukums "Alko Serviss" Tātad sapratāt, ka runa iet par alkoholu. Došu pāris mājienus, ka veikals atvērsies aiz dominas un būs iespēja nopirkt alkaholu internetā, pēc tam kurjers jūsu izvēlēto dzērienu atved uz mājām. Nu domu jūs sapratāt. Krāsas ieteicamas būtu kā šeit- http://www.latalko.lv P.s Tas baneris, logo kurš patiks firmas galvenajiem. Tam pienāksies balva. Tā kā tas ir alkohola veikals, tad balvā pienāksies konjaks vai šņabis, vai arī kkas cits. Attiecīgi vecumam. Kā jau teicu, nekādus fufeļus. Ja kādi jautājumi, prasiet, atbildēšu uz jebkuru jautājumu. Paldies. Gaidu darbus. p.s, nezināju arī kur rakstīt, bet saistīts ar radošo prātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Līdz jāņiem būs jāiemācās taisīt bannerus Banerim jābūt kustīgam (mainīgam) vai vienkārši bildei? Un kā ar U-15,U-16,U-17 tiem arī balvā alko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 (edited) Banerim jābūt kustīgam (mainīgam) vai vienkārši bildei? Un kā ar U-15,U-16,U-17 tiem arī balvā alko? Balva būs noteikti un tā būs atkarīga no vecuma. Der arī kustīgs, bet tā lai pa skaisto. ;D p.s jā, domāju, ka arī šāda veida vecumam varēs atvēlēt alko, bet ganjau, ka ar mazākiem grādiem! Edited February 11, 2010 by emys Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Skatos ka pa leto gribat izbraukt ! Paskatas cik maksa oficiala lapa logo un bannera izstrade ! Tur ar kasti konjaka tik izbrauksi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Tev gign radošā sadaļa izskatās pēc kaut kā oficiāla? Ņehuj vispār rakstīt šādas stulbības, kāda tev darīšana kā cilvēks kārto darījumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Taisnība jau tev ir, bet tā balva ir no manas puses ko es prognozēju. Firmas galvenais var pasludināt arī savādāku balvu, tobiš ietilpīgāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Kas tev ? Menesšreizes ? Es tik pasaku kaa ir ! Gan jau ka kads uzstaisis pa draudzigo ! Nav jau vairs treknie gadi - kad plesa 3 adas par neko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Un kāda jēga bija no tā tava posta? Pilnīgi nekāda. Tātad - nafig rakstīt, ja īsti nav ko teikt? Un nē, mēnešreižu man nav, nezinu ko tev skolā mācījuši, bet tādas lietas parasti notiek ar meitenēm. Yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted February 11, 2010 Report Share Posted February 11, 2010 Mans posts bija atiecinams uz puikam kas varetu meginat kaut ko darit , lai zin ka var dabut vairak ! Bet te smarzo ari pec tada principa - atsuti darbus un mes izdomasim ! Jaa kaads ko suta vai liek - Neaizmirstam par Water Markiem ! Savadak paliksi beša ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 11, 2010 Author Report Share Posted February 11, 2010 Jaa kaads ko suta vai liek - Neaizmirstam par Water Markiem ! Savadak paliksi beša ! tad tagad sanāk, ka tu esi pret mani un tā teikt, biedē prom klientus, kas vēlas palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Jaa kaads ko suta vai liek - Neaizmirstam par Water Markiem ! Savadak paliksi beša ! Ar .psd pietiks, dumbass Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Ak dievs, kas par dorni, tev šausmīgi dirsu plēsīs, ja kāds viņam pa velti izpalīdzēs?? Es palīdzētu, ja varētu kaut vai bez samaksas, bet PS pametu sen jau, tagad pamazām sāku atgriesties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 nav īsti pa tēmu, tā ka uzreiz atvainojos par spamu, bet vēlējos vienu lietu paprasīt - Jums nav doma kaut kā izspēlēt to, ka var pasūtīt pa naktīm alkoholu? no sērijas, alkohols tiek "iepirkts" pirms 10 , bet paša piegāde notiek nakts vidū. es vienkārši ar draugiem vairākas reizes esam filozifējuši, cik šāds biznesa modulis būtu ienākumiem bagāts piektdienu un sestdienu naktīs, un interesē, vai kāds nemēģina to arī izdarīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 15, 2010 Author Report Share Posted February 15, 2010 Nu tu alkoholu varēsi apskatīties mājaslapā un pasūtīt uz mājām. Kurjers to nogādās pie tevis uz mājām. Ārpus Rīgas robežām būs jāmaksā laikam. Ūn par cauru diennakti arī vēl nezinu, uzjautāšu. Bet domāju, ka līdz kkādiem 3 točna varētu būt, ka kurjers strādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) Naudā arī var samaksāt par darbu? Ja tā, tad kādās summu robežās? Interesēs, pieķeršos. Edited February 15, 2010 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 15, 2010 Author Report Share Posted February 15, 2010 Interesēs, pieķeršos. Summa privāti. Jā, var! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now