myth Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Vajag jūsu komentus, domas, ieteikumus. Gribu iegādāties portatīvo, salīdzinoši lētu, bet jaudīgu. Nokavēju 1a.lv bija laba akcija vienam asus modelim, bet nu jau ir beigusies. Krč iesakat, cenai jābūt ap 400ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Nezinu jau kādām vajadzībām,bet nu lūdzu Noteikti kaut kur lētāk arī var dabūt droši SHE KU RE KU Edited February 9, 2010 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 http://www.1a.lv/special/akcijas/?aid=3157334 Shis samsungs labs ir, vismaz vinjam ir 2mb kesh , neka aceriem , kuri parasti nak ar 1mb kesh. Cietais nav 500gb , bet 320gb ir pilnigi pietiekoshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 9, 2010 Author Report Share Posted February 9, 2010 Nu meklēju kompi spēlītēm 400 latu robežās ! Hive, bet kā ir ar samsungiem=laptopiem? vnk nevienam paziņam nav bijis, negribas kaķi maisā arī pirkt ! Un kā viņam tā videokarte? man pagaidām acīs iekritis šitais -> http://www.1a.lv/datortehnika/portativieda...me_hd2/3247264/ , bet , cik noprotu, tad viņs būs pieejam tikai ar marta vidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Nu ja tu esi gatavs lidz martam gaidit , tad obligati njem ciet to aceru. Ja ne tad , Samsung ir ok . Video karte ir ok. 512mb radeons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Hive, bet kā ir ar samsungiem=laptopiem? vnk nevienam paziņam nav bijis, negribas kaķi maisā arī pirkt ! Un kā viņam tā videokarte? man pagaidām acīs iekritis šitais -> http://www.1a.lv/datortehnika/portativieda...me_hd2/3247264/ , bet , cik noprotu, tad viņs būs pieejam tikai ar marta vidu īstenībā es iegādājos to hivja pieminēto samsungu, patlaban uz viņa rakstu šo postu. patlaban esmu apmierināts. jaudīgs, kluss, baterija normāli tur, nepārkarst, spēles, ko es spēlēju velk labi (es neko jaunu nespēlēju, tas ir tf2 un vēl tad kādu indie spēlīti), nezinu, kā ar jaunākām spēlēm. bet par to cenu domāju, ka ļoti labs piedāvājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Nu nav gudri spēlītēm pirkt portatīvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted February 9, 2010 Author Report Share Posted February 9, 2010 labs komentārs Cik es skatījos, tad man tomēr tas GooD Mena variants likās jēdzīgāks, nekā visi iepriekš minētie, pagaidām uz to sliecos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 http://www.salidzini.lv/search.php?q=ACER+...amp;cn=&cl= es gribu 20% no ietaupījuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Pats paņēmu http://www.1a.lv/datortehnika/portativieda...on_gt2/2103145/ šo pirms kāda nepilna mēneša. Velk DIRT, GRID, TF2 utt. GTA4 arī vēsi rukāju. Pats labākais, kas 1a man patika, ir skaistās dāmas birojā. p.s sākumā gribēju ņemt to samsungu, bet sapratu, ka viņš spēlēm tik labi nederēs, tādēļ paņēmu šo. Edited February 9, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Myth tu busi duraks ja njemsi good men variantu. LOl dual core (generacija 1) , dual core (2nd gen) ir obligati jabut , parastais dual core ir jau novecojis. + lol 1mb kesh. Tas kompis ir miskaste. INSTRUKCIJA VALSTS VALODĀ - NĒ PROCESORS - Intel? Pentium? T4300 TAKTS FREKVENCE - 2.1 GHz PRIEKŠĒJĀ KOPNE - 800 MHz CACHE - 1 MB GALVENĀ ATMIŅA (MAX) - 4096 MB ATMIŅAS SLOTI - 2 PIEEJAMIE ATMIŅAS SLOTI - 0 ATMIŅAS KOPNE - DDR2-667 RPM - 5400 rpm CIETĀ DISKA KONTROLIERIS - Serial ATA DISPLĒJS - TFT WXGA EKRĀNA TIPS - Acer CineCrystal? LED-backlit TFT LCD DISPLĒJA IZMĒRS - 15.6" MAKS. IZŠĶIRTSPĒJA - 1366 x 768 VIDEO KARTE - NVidia GeForce G105M VIDEO KARTES ATMIŅA - 512 MB BATERIJA - LITHIUM?ION 6-CELL BATERIJAS KAPACITĀTE - 4400 mAh DZIŅA VEIDS - DL DVD+- RW SuperMulti NIC - 1 GIGABIT ETHERNET FAX/MODEM - N/A WLAN - YES b/g/n SKAĻRUŅI - Two built-in stereo speakers USB-PORTI - 3 PCMCIA-SLOTS - N/A PAPLAŠINĀŠANAS PORTI - AC adapter PAPLAŠINĀŠANAS PORTI - Line In PAPLAŠINĀŠANAS PORTI - Line Out PAPLAŠINĀŠANAS PORTI - RJ-45 PAPLAŠINĀŠANAS PORTI - USB 2.0 PAPLAŠINĀŠANAS PORTI - VGA-out IEBŪVĒTS FLASH KARŠU LASĪTĀJS - 5-in-1 PLATUMS (cm) - 37.0 AUGSTUMS (cm) - 2.44 - 3.5 DZIĻUMS (cm) - 24.35 SVARS (kg) - 2.5 DROŠĪBAS SISTĒMAS SAVIENOTĀJS - Kensington Lock slot GALVENĀ ATMIŅA - 4096 MB CIETAIS DISKS (GB) - 500 GB OPERĒTĀJSISTĒMA - Linux PELE - TOUCH PAD FLOPPY DRIVE - NAV DRAIVA OPERĒTĀJSISTĒMAS VALODA - Angļu INTEGRĒTS NIC - JĀ BLUETOOTH - NĒ SKAŅAS KARTE - Integrēts INFRASARKANO STARU SAITE - NĒ FIREWARE SAVIENOJUMS - NĒ TV IZEJAS KONEKTORS - NĒ INTEGRATED WEB CAMERA - YES PRIMĀRĀ VALSTS - Universal KLAVIATŪRAS VALODA - EN KLAVIATŪRAS VALODA - RU MARĶĒTA PRECE - NĒ Procesors Procesors, kas datu apstrādes gaitā veic instrukciju interpretāciju un vada citu datora bloku darbību. Intel? Core?2 Duo processor T6500 2.1 GHz Displejs 15.6" LED HD Gloss Maksimālā izšķirtspēja 1366 x 768 16:9 Kešatmiņa Atmiņa, kurai piekļuves laiks ir ievērojami mazāks nekā operatīvajai atmiņai. Kešatmiņu izmanto kā buferatmiņu starp procesoru un operatīvo atmiņu. 2 MB FSB-800 MHz Chipset Intel PM45 + ICH9M Operatīvā atmiņa (standarta / maksimālā) Ar datu apstrādes procesoru tieši saistīta atmiņa, kurā līdz pārsūtīšanai palīgatmiņā glabājas izpildāmā programma, starprezultāti un dati. Operatīvās atmiņas ātrdarbība ir salīdzināma ar centrālā procesora ātrdarbību. 4 GB / 4 GB Atmiņas kopne DDRII Atmiņas sloti 2 Cietais disks Datora lielas ietilpības palīgatmiņa, kas sastāv no vairākiem magnētiskajiem diskiem, to piedziņas iekārtas (diskdziņa), lasīšanas/rakstīšanas galviņu komplekta un elektroniskas saskarnes, kas nodrošina šīs atmiņas iekārtas sadarbību ar datoru. 320 GB (5400 apgr./min.), 2.5'' SATA Diskdzinis Ārējā ierīce, kas nodrošina datu ierakstīšanu un nolasīšanu no diskiem. Dual Layer DVD+/-RW Super Multi Video karte Paplašināšanas plate, kas ģenerē tekstu vai grafikas attēlus monitora ekrānā. ATI Mobility Radeon HD 4330 Microsoft? DirectX? 10.1 support ATI Avivo? HD video and display technology Shader Model 4.1 ATI PowerPlay? Technology Video kartes atmiņa 512 MB GDDR3 Audio HD Audio SRS 3D Sound Effect Mic Noise Suppression Tīkla karte Gigabit Ethernet USB porti 4 PCMCI slots + WLAN (WiFi) + Bluetooth + FireWire savienojums - TV izejas konektors + Interfeiss Funkciju kopa, kas nodrošina datu apmaiņu starp divām ierīcēm, divām lietojumprogrammām vai starp lietotāju un lietojumprogrammu. HDMI / eSATA / Mic In / Headphone-out / RJ-45 / VGA / AC Adapter Iebūvēts karšu lasītājs 3-in-1 SD, SDHC, MMC Operētājsistēma Programmu komplekss, kas vada datu organizēšanu un programmu izpildi datorā, nodrošina aparatūras un programmatūras kopdarbību, resursu racionālu izmantošanu, kā arī sadarbību ar lietotāju. DOS Standarta baterija Li-lon 6-cell Baterijas darbības laiks 5.0 stundas Drošība Kensington lock / BIOS Boot Up Password / HDD Password Izmēri Platums x augstums x dziļums 376 x 31.3 x 255.8 mm Svars 2.55 kg Īpašas atzīmes Iebūvēta vebkamera 1.3 MP Adobe Acrobat Reader Easy Battery Manager Easy Display Manger Easy Network Manager Easy SpeedUp Manager Microsoft Office Professional 2007 (Trial) Samsung Magic Doctor Samsung Update Plus Edited February 9, 2010 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) Vostro 1310 Intel? Core?2 Duo Processor T8100 (2.1 GHz, 3 MB L2 Cache, 800 MHz FSB) 13.3" Widescreen WXGA (1280 x 800) Display with Anti-Glare Coating 2048MB (2x1024) 667MHz DDR2 Dual Channel 320GB (5400rpm) SATA Hard Drive 128 MB NVIDIA? GeForce? 8400M GS (64 bit) Graphic Card Fixed Internal 8X DVD+/-RW Slot Load Drive including Software Primary 6-cell 58 WHr Lithium Ion battery Intel? Pro Wireless 3945 802.11a/b/g Mini-Card - Europe Glossy Black with 1.3 MP Camera 65W AC Adaptor (3 Wire) Dell? Wireless 360 Bluetooth? Module Russian QWERTY Keyboard Windows XP Jauns, iepakojumā, 3 gadu ražotāja garantija (Europe, Latvia), iespējams veikt konfigurāciju. Cena - 420 Ls (veikala cena - 740+ Ls) http://eoz.lv/showthread.php?t=11587 Pārdevējs uzticams, esmu pie viņa pircis laptopus. Ar garantijām arī nav problēmas. Edited February 9, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Kri cilveks saka , ka vinjam vajag prieks spelet, es nezinu kadas tu speles doma pavilkt ar 128mb video un 2gb ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) es vai nu nesaprotu neko no portativajiem vai ari tas kri piedavatais variants ir megaappisiens uz naudaam, par tadu summu liekas parak vaajsh. Treknajos gados cena taada varbut ari bija. Edited February 10, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 3mb kesh intel 2 core (2nd gen) nu sakums jau labs. Bet 128mb video un 13 collu monitors ir izsmiekls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Epix, tu taču pajokoji? Hivemind, a nuka 3 argumentus kapēc monitors ir izsmiekls un 2GB ram ir par maz. Nosauc vismaz vienu, tfu, trīs spēles, kuru pavilks Radeon HD 4330 un kurām būtu ar maz par 2GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 (edited) Vostro 1310 cik saprotu modelis, pirmo reizi dzirdu, kas uzticibu neviesh Intel? Core?2 Duo Processor T8100 (2.1 GHz, 3 MB L2 Cache, 800 MHz FSB) der 13.3" Widescreen WXGA (1280 x 800) Display with Anti-Glare Coating prieksh tadas summas liekas par mazu 2048MB (2x1024) 667MHz DDR2 Dual Channel ne firma, ne kaa(?) 320GB (5400rpm) SATA Hard Drive der 128 MB NVIDIA? GeForce? 8400M GS (64 bit) Graphic Card nu man uz HP ari tada viduha, tikai man vina lidz 900mb, tjipa up to vai kaa to sauc kompjutershiku valodaa, teikshu taa, cs 1.6 ir ok, viss max, tf2 uz labu grafiku nevelk Fixed Internal 8X DVD+/-RW Slot Load Drive including Software Primary 6-cell 58 WHr Lithium Ion battery Intel? Pro Wireless 3945 802.11a/b/g Mini-Card - Europe Glossy Black with 1.3 MP Camera 65W AC Adaptor (3 Wire) Dell? Wireless 360 Bluetooth? Module Russian QWERTY Keyboard Windows XP oh sito nepamaniju, laikam licenze naak lidzi Jauns, iepakojumā, 3 gadu ražotāja garantija (Europe, Latvia), iespējams veikt konfigurāciju. Cena - 420 Ls (veikala cena - 740+ Ls) butiba mana skatijuma nopietni liekas par daargu, katra gadijuma es nenemtu, var var dabut ari letak, pirms pusotra gada no 220.lv hp 15'' panemu letak. Edited February 10, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Emm, Vostro ražotājs ir Dell. Aizmirsu pierakstīt Un par to displeju - jo mazāks portatīvais jo dārgāks, tas taču ir diezgan loģiski. Protams, šis fakts neattiecas uz netbookiem. Portatīvā rama ražotājs ir +/- pie kājas, jo tak tāpat nedzīsi uz augšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 nu figvinjzin, not a pro par portativajiem, liekas jau labak, lai ir 15'', 17 ir par lielu staipishanai, 13'' pamazs spelem. Es savam dzinu, pieliku 2gb, bet nu es par pashizmaksu ramus njeemu ------------- 1a.lv akcijas: ŅEM PRECI TAGAD - SĀC MAKSĀT TIKAI PAVASARĪ! http://www.1a.lv/datortehnika/portativieda...me_hd2/3247264/ es vinju nopirkshu tagad un man vinju piegadas pavasarii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Cik es saprotu, dabū tagad, bet līzingu sāc maksāt pavasarī. Ramu dzīšana bija domaāts klokošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now