sakiorg Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Nja nu šis ir jau kļuvis par populārāko gign topiku RaaapuLis tu esi stulbs! Bla ļoti bieži ir kautādi mēsli uz hostinga, bet pašam ctts.lv nekad, jo to kasti kur stav ctts.lv laikam sarga kā savas olas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 :spam: :spam: :spam: :spam: tāpat jau zinām kad joomla Jums ir un miers ! dalbajob, vairāk par 3x smaidiņiem nedrīkst likt. Kāda bija tavas lapas adrese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) 1. nafig te runa par CTTS iet? tu man paskaidro? 2. mēs vainīgi kad tev tur ķibele ar to hostingu? pateici un viss, pabrīdināji mūs, lai gan lielakā daļa jau to paši zin.. 3. un ja kas pats beidz spamot, viss, vari pat neatbildēt, vnk nerakstiet te, admin,moder CLOSE TOPIC!! Pag, lvhosting = CTTS hosting? Edited February 8, 2010 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 RaaapuLis tu esi stulbs! Bla ļoti bieži ir kautādi mēsli uz hostinga, bet pašam ctts.lv nekad, jo to kasti kur stav ctts.lv laikam sarga kā savas olas! DB dumpi tika dažreiz paklejo pa netu. Man te uz desktop mētājas viens oktobra dumps Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiorg Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 āmmm itkā vel pirms mēnešha tā bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 RaaapuLis tu esi stulbs! Bla ļoti bieži ir kautādi mēsli uz hostinga, bet pašam ctts.lv nekad, jo to kasti kur stav ctts.lv laikam sarga kā savas olas! Tieši tā ! Kāda bija tavas lapas adrese? Manēja lapa tagad nedarbojās ! 2. mēs vainīgi kad tev tur ķibele ar to hostingu? pateici un viss, pabrīdināji mūs, lai gan lielakā daļa jau to paši zin.. 3. un ja kas pats beidz spamot, viss, vari pat neatbildēt, vnk nerakstiet te, admin,moder CLOSE TOPIC!! Pag, lvhosting = CTTS hosting? LVHOSTINGS.LV pieder ctts.lv administrācijai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Jūs neesat taču izglītoti ne? Normālu sarunu nevar izveidot, ienāk civlēks (es), nezinādams neko, uzreiz "dirš".. Es pat netaisos te līdz dažu līmenim laisties, vnk čau topik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Manēja lapa tagad nedarbojās ! LVHOSTINGS.LV pieder ctts.lv administrācijai ! man pilnīgi pie vienas vietas vai viņa darbojas vai nedarbojas kāda bija adrese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakiorg Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Es pat netaisos te līdz dažu līmenim laisties, vnk čau topik.. ata ata Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 kāda bija adrese? Ko tas mainīs ? SNT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 uzraksti normāli lapas adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 Ko tev tas mainīs jept , ja tā lapa ir offline ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 nākotnē atvēršu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BounTy Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 nļaģ tu te tik gvelz par savu projektu ka visur publicēts ka jau partaisīts jau rīt būs on ka neviens pat nezin kas tev par webu tas bij Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 crusade.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Un tā skaitijās ahūnā lapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhostings Posted February 8, 2010 Author Report Share Posted February 8, 2010 Tu pirms ko dirs ( Piedod ) apskaties jo jauno ko aizvakar uztaisījam diez vai tu redzēji , jo tu esi par stulbu , lai atvērtu browzeri ! Tu tikai vissiem māki dirst un apdirst, pāsma projekts tikai kā botu Un jaunā mūsu lapa bija 100x labāka nu labi ne 100 , bet 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BounTy Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 nu davaj davaj tad publicē arī savējo kopā ar pārējiem, ko tad neredzu linku? lvhosts redz vainīgs, itkā viņš paņēma visus failus un sameta te.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Misters "programētājs" un "grown up guy". Tava ihaizivs neatšķirās ne ar ko no citām lapām, ar defaulto 3 kolonnu dizainu, kuru par, laikam, 2 Ls varēja kautkur ar SMS nopirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanacuk Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 lol.. http://web.archive.org/web/*/http://crusade.lv Kam smadzeņu pietiek - sapratīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 +1 Btw: te reāls karš jau iet vaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropikaalais Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Čau visiem, esmu viens no LVHOSTING jeb CTTS hostinga klientiem, lasot šo visu pirmais ko izdarīju laikam paķēru savu trubu un panikā bliezu pa pogām zvanot LVHOSTING vadītājam un prasot, vai tu esi lietas kursā un kas par šitiem te reāli ir? Tad nu šis pastāstīja visu kaut vai izklausījās mazliet uzvilkts(domāju gan), un par laimi man viņš pateica kad tur kur ir mans projekts kaste ir vesela..Tapēc esmu mierīgāks, bet skatoties te visu šito fīču man sākt mākt šaubas, bet nu anyway drīzumā man liekas drīz būs tikai kaut kāds viens normāls hostings, jo pārējie vnk viens otru nohakerēs un sazin ko vēl.. ai nu galīgā dirsā ir šī tēma..un vsp es tinos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) Pričom te ihaizivs? Tā lapa var kautvai neko nemaksāt un mani viņa neuztrauc, bet tevi sūdu gan. Ja sūdu aiztiec, sāk smirdēt. Tavas smadzenes ir tikpat lētas kā centrāltirgus belašs. p.s. kūts mēsl, es tevi ignore. Edited February 8, 2010 by Turismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyms Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 (edited) PSC Šitas topiks ir jāliek Spam folderī Šim topikam neredzu nekādu sakaru ar konfigurācijām, pluginiem u.t.t Edited February 8, 2010 by gyms Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Ja sūdu aiztiec, sāk smirdēt. Tavas smadzenes ir tikpat lētas kā centrāltirgus belašs. p.s. kūts mēsl, es tevi ignore. Piedod, ka aizskāru, tavas bērna jūtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts