MelfisS Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Ir neliela probklēma ar ipb foruma un php-fusion reģistrācijas apvienošanu.. Luk ir pamaciba pec ka taisiju http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=26043 Mana ipb versija 2.1.6 php-fusion 6.0.1. Tatad jautajums.. Viss itka iet taka vajag reģistrējoties web lapā automatiski esmu reģistrēts ari forumā... Un viss ar to ir kartibā, taču problēma ir taja kad viss šis ir sataisits.. man sāk mes errorus Table 'ipbforum.fusion_online' doesn't exist reģistrējoties un logoutojoties weblapa.. Kāds zin kā to labot?? Un vel ir otra lieta kā dabut gatavu to ka ejot forumā logo paliek tas pats tā pat ka šeit gignā.. Luk šita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kvesen_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 1. Atbilde. Tātad tev datubāzē ir jāuztaisa tabula ipbforum.fusion_online cik noprotu automātiski viņa neizveidojās. 2. Atbilde. No sākumlapas paņem pirmkodu un iezīmē visu sākot no pašas augšas līdz navigacijas beigām un kodu ieliec forumā AdminCP ---> LOOK & FEEL ---> Edit Board Header & Footer Wrapper pašā augšā. Nezinu un laikam vēl jāizdzēš <% BOARD HEADER %> Šķiet ka viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 2. Visu jau izdariju sapratu un aizgaja.. tikai par to datubazi... Ja automatiski laikam viņa neizveidojas, bet ka lai viņu izveido? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 phpmyadmin lapelē defaultā: http://tavalapa.lv/phpmyadmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 Nu bet sanak tā ka man zem table fusion_online ir jauztaisa tāds ipbforum? Var paskaidrot nedaudz sikak ka to izdarit? Un otrs labi ja uz sava datora to vēl izdarīt varu, bet uz hosta kur man phpmyadmin piekļuves nau kā to dabut gatavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kvesen_ Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 phpmyadmin ir peikļuve uz hosta Nebūtu phpmyadmin tev tur neko nevarētu ielikt. Vnk. padomā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Microsoft360 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 <% BOARD HEADER %> = Šo te nekādā gadījumā nedzēs mošk headeris pazudīs taču līz ar viņu pazudīs Replay opcijas, jadara ir pavisam savadāk vienreijz biju uzdrukājis skaidru pamācību tepat gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 par <% BOARD HEADER %> viss ir skaidrs jau sataisiju cik nu vareju.. bet velaizvien jautajums par to Table 'ipbforum.fusion_online' doesn't exist un Table 'ipbforum.fusion_panel' doesn't exist luk screeni reģistrējoties un logoutojoties ko darīt var kāds ieteikt ko..? phpmyadmin ir peikļuve uz hosta biggrin.gif Nebūtu phpmyadmin tev tur neko nevarētu ielikt. Vnk. padomā. Nu ja tiem kas hoste tiem ir ta piekļuve, bet pats tur iekšā netieku.. Un ko majaslapai jau to izsti arī nevajag, jo hostētājs tev pasaka datubazes nosaukumu un tu uzzinstale majaslapu. phpmadamin nemaz nau jalien iekšā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismo Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Iekšā stāv javaskripti. Dodies: Look & Feel -> Edit Template HTML -> All global html -> global_board_header -> tur izdzēs <div tagu, vai pašu bildi kas viņu ievada, un saglabā - tad headeris būs nost un funkcijas strādās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Visu laiku domaju par to datubāzes problēmu un nonācu pie secinājuma. Rekur instalējot php-fusion visu datubāzi ieinstalēju datubāzē piemērām x Un instalējot forumu ieinstalēju tu datubāze x2 Forumu gadijumā nevajadzēja instalēt taja pašā x datubāzē kur ieinstalēju php-fusion? EDIT: Problēma atrisināta.. Luk kas ari bija pie vainas tas ka katrs bija savā datubāzē.. Rekā... smadzenes vel man strādā un var šo to vēl izdomāt! Var vērt ciet! Edited January 25, 2010 by MelfisS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts