Jump to content
GIGN Forum

Bans - Nav Mans.

n0rmenS
 Share

Recommended Posts

Tātad lieta pavisam vienkārša. Mans provaideris uz pus pilsētu visiem ir piešķīris vienādu IP, bet viņa nemainās (man viņa ir jau kādus mēnešus 4 apmēram). Gandrīz visos LV serveros man stāv sveši banāni. Praktiski nav kur spēlēt. Vienīgais kur ir unbans un stāv parole uz IP adresi ir iHack serveris, tad vēl ir visādi pa pusei kreisie serveri kuros nav bana :) Būtu priecīgs, ja ir iespēja uzlikt uz manu IP paroli arī Gign.lv serverī un saņemt unbanu...

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 24135

| ADMINS: Epix

| NOBANOTAIS NIKS: PhysX | Edyard H. <MosYaa <3 >

| NOBANOTAA IP: 80.90.2.142

| IEMESLS: aim

| UZLIKTS: 12.07.2009 10:26

| Uzlikts pirms 193 dienam 2 stundam 3 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/24135

+-------------------------------------------------------------------

193 dienas ir pietiekami ilgs laiks, lai rastos ticamība ka es nemeloju. :lolza:

Demo nav, screenu nav..

patiesībā izlasīju, bet pārlasīšu vēl. KKo aizmirsu? :D

Pēc tam Editošu.

EDIT:

Man ir bans, bet tas ir uz nepazīstama nika, nav manējais

Tev ir vairāki varianti:

1. dabū stacionāru IP adresi, kura nemainās (Nevaru)

2. restartē savu DSL modēmu, lai nomainās IP adrese (Nekas nesanāks, jo tas jau ir darīts)

3. piereģistrē niku un sarunā ar adminiem, lai uz tavu niku uzliek imunitāti banošanai[/link]

Bani no mainīgām IP adresēm netiek ņemti nost. Ja tev ir stacionāra adrese (ko tu vari pierādīt), kuru tu dabuji nesen un bans nav tavējais, tad vari rakstīt sūdzību un admini to izskatīs. (Jēga reģistrēt ja man ir bans? Un kā lai pierādu?? Un neesmu dabujis IP nesen, bet patiesībā jau labu laiku atpakaļ. Vienīgi variet manu IP pameklēt @ google.lv, tad var redzēt cik forumus atrod ar sūdzībām par unbanu un daudz un dažādās spēlēs.)

Edited by n0rmenS

Nu, sorry, džekiņ, taču tev palīdzēt mēs nevaram. Banus no tādām IP nost neņemam un *imunitāti pret banu ar tev neviens neliks. Zinu, ka daudziem provaideriem ir tāda lieta, ka pa vienu vai pāris latiem mēnesī viņi tev iedod savu IP, bet to nu tu skaties pats, ja nekas nesanāk, iesaku mainīt provaideru, jo ar laiku cs nebūs vienīgā lieta kur atdursies sakarā ar šo.

*Imunitāti pret banu dod cilvēkiem, kuri ir kaut cik pazīstami gignā.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...