Jump to content
GIGN Forum

Jautājums

snoopfrog
 Share

Recommended Posts

Atceros, ka te bija tāds mūžam neatbildēto jautājumu topiks, bet man rokas par līku, lai viņu atrastu un augšāmceltu.

Visi mēs zinām, ka 29 februāris pienāk tikai reizi četros gados.Tad sanāk, ka cilvēkiem, kuri dzimuši 29 feb dzimšanas dien arī ir reizi 4 gados?Kurā datumā viņiem īsti jāsvin?

Like 1950. gadā dzimusī omīte pilnā nopietnībā var apgalvot, ka viņa ir 15 gadus veca?

Pazīstu 2 tādus cilvēkus, bet dzimšanas dienas viņiem abiem ir sarakstītas 28. februārī pasē, dzimšanas apliecībā un visos citos dokumentos. Tīri teorētiski tas ir iespējams, ka 28 gados tādi cilvēki svinēs savu 7. dzimšanas dienu.

Nu cik pazīstu , tiem kam ir 29.februārī dzimšanas diena. Uzskata to ka viņiem dzimšanas diena ir 28.februārī vai 1.martā. Viņi īpaši to neievēro(29.februāri). Man prieks , ka man nav dzimšanas diena 29.februārī :)

Ko nozīmē - kurā datumā ir jāsvin? Esmu kaut ko palaidis garām un dzimšanas dienas svinības ir obligāts pasākums, kuru atcelšana dēļ datuma, vai dajebkā cita, pienākas sods? (Neskaitīsim to, ka draugu nomētās ar akmeņiem, jo izpalicis dzertiņš)^_^ Nav tāds datums gadā - nav, kāda atšķirība ir datumam, ja skatās pēc gada un mēneša. Ja 29. datums nav, tātad, ja tu gribi svinēt nākošajā dienā pēc 28.tā februāra (Jo nākošā diena pēc 28. ir 29., kam būtu jābūt dzimšanas dienai, bet tomēr ir 1. Marts) tad pēc papīriem skatoties tāpat neko nevar piešūt, vienīgi 1 diena ir kā izgriezta, kas gan diži nemaina faktu arī tad, ja svini reālo dzimeni 29.tajā un tāpat esi tā piemetis mūli, ka tas datums vienalga izpaliek. Karoč baigā putra, bet tam visam nav nekādas jēgas. Ir - ir, nav - nav. PUNKTS.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...