kRi Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Man ar Brenguli ir riktīgi ērti - minūtes gājienā no mājām Gauja un Kaukāza sēta, 5 minūšu gājienā, veicis, kur tirgo līdznešanai Edited January 21, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Ja vēl SWH mājā ir tas kafūzis , tad tur var ļoti labi paēst. Sen neesu tur bijis , nevaru pateikt vai viņš tur vēl atrodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 jau iepriekš atvainojos, nekādus dižos padomus nesniegšu. darbs ir LTV un no 3 vietām kur paēst "treknajos" gados, liesajos gados ir palikušas 2. abās divās piedāvājums parasti sūkā un pat tad ja ir kaut kas ko es gribētu ēst, tas man sanāk neizdevīgi (jā mēdzu būt santīmu pisējs). līdz ar to, darbā neēdu (tāpat strādāt parasti sanāk 5h) un ēdu mājās. ar vietām kur paēst Rīgā tā kā nav problēma, problēma ir ar to, cik daudz tu esi gatavs maksāt par to. ir piemēram Pārdaugavā viena riktīga padsavienības laika "stolovaja" (ar attiecīgu padsavienības menu) vienā iekšpagalmā (tur no ielas puses vispār nepateiksi ka kaut kas ir), kur brauc ārkārtīgi daudz no visādiem celtnieku/montieru kantoriem ēst, jo tur var samērā lēti (un daudz) paēst. tad protams ir lidiņveidīgie (kas arī faktiski ir ēdnīca, bet jau ar normālu ēdienu) uz kuriem es protams ietu, bet pašlaik nav pa ceļam. īpaši ideāls šajā ziņā ir ģertrūdes ielas lidiņš, jo tas ir diennaktnieks. vienmēr bijusi vājība uz fastfoodiem. taču katru dienu tur neēdīsi (unless youre american). restorāni, again, tīri pēc izvēles, ja jau ir apsolīts meiteni aizvest uz restorānu, tad neko darīt. katru dienu ēst restorānā var ēst tikai cilvēks kurš pelna daudz naudas. tiešām grūti kaut ko ieteikt, taču manuprāt eiropietim vistuvākā būs itāļu virtuve. tur nokļūdīties menu nav tik traģiski (then again, nokļūdīties vīna izvēlē ir vēl vienkāršāk) P.S. sushi es nepieskaitu pie ēdiena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now