Jump to content
GIGN Forum

Par Wowu.


darek
 Share

Recommended Posts

30 santīmi dienā izklausās bargi par spēli, kas padara tīņus par adiktiem, kuri saules gaismu var mēnesi neredzēt. Tie ir ~100 lati gadā un tas manuprāt ir vienkārši par daudz par vienu spēli prasīts.

Neredzu pilnīgi nekādu atšķirību starp MU un WoW, bet varbūt tāpēc, ka esmu neaptēsts un to spēli neesmu tā normāli arī spēlējis. Arī ņēmu kaut kādus triālus un man čoms spaidīja pogas manā vietā, es tikai gāju uz priekšu un spaidīju space un mouse1 laikam :D

Link to comment
Share on other sites

sagribējas atkal uzkapāt. ;] bet labāk tomēr nē.

laucinieks jau diezgan labi izstāstīja par tiem prikoliem, kurus sākumā būtu vēlams izmantot. Pats agrāk Aszunē pie hordes spēlēju. Iesaku gan par tiem xp bonusiem nedaudz palasīt infu, nekas nesaprotams tur nav. Citādi var sanākt sūdi, ja nezināsiet, ka jāstāv blakus, kad nodod questu, un nedabūsiet 3x xp un citas figņas. Viskrutāk ir, ja ir kāds pazīstams "lielais", kurš var palīdzēt dažādos questos, atbildēt uz kādu jautājumu un izraut cauri dungeoniem, lai dabūtu visādas krutas mantiņas un goldus, līdz ar to arī jāiet tajā serverī, kur draugs spēlē, ja tāds ir. :)

Link to comment
Share on other sites

Bull to the shit.

Man Hunteri, BEZ 3x experience, prasīja 144 stundas. Vienkārši questojot, bez baigā raša. No tām kādas pāris stundas vēl afk nosēdēju. Tas viss, protams, izdalīts pa pusotru nedēļu.

Mēnesi tur nav ko marinēt.

Link to comment
Share on other sites

Pats nesen tiku vaļā no WoWa. Izdzēsu nafig visus čarus ārā ar visu spēli.

Iesaku nesākt šo spēli un paskatīties vai nav kkas prātīgāks ko uzspēlēt un pa velti, bez mēneša maksām.

WoW ir narkotikas, nevis spēle un tiešām ļoti var aizraut un palikt viegli atkarīgs. Nauda arī nereāli aiziet. Tos 9 ls var iztērēt daudz lietderīgāk. Tākā vēlreiz ieteikšu nesākt šo sūda spēli :)

Atvainojos, ka gluži ne pa tēmu, bet vnk nenoturējos :slap:

Edited by w2dc
Link to comment
Share on other sites

Narkotikas, kurām tu esi par vāju, lai turētos pretī un kļūsti atkarīgs? Ja jā, tad tā ir tava problēma, jo reāli tad tu pat mario nevari spēlēt, jo tu vari aizrauties. Visas spēles var spēlēt un nebūt atkarīgs, tikai ir jāzin norma, cik ilgi spēlēt.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...