Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Kopā? Es jau nespēlēju, vismaz ne pagaidām :) Tu vēlējies izmēģināt uzspēlēt ar goblinu un es centos palīdzēt :) Un plus mani arī interesē, vai to trial var izmantot, ja acc ir neaktīvs.

Jā, kopā. Sadosimies rokās un /dance all the way to 90s!

Bet ja nopietni, tad es pēc pusotras stundas iečekošu. Tad ierakstīšu kā gāja.

Triāli var izmantot arī neaktīvam acc, taču goblinu uztaisīt nevarēs, bet pie pārējā kontenta tikt var gan (xp apstāsies 1 punktu līdz 81. - līdzīgi man bija, kad ņēmu wotlk trial - arī 1xp trūka līdz 71.).

Triāli var izmantot arī neaktīvam acc, taču goblinu uztaisīt nevarēs, bet pie pārējā kontenta tikt var gan (xp apstāsies 1 punktu līdz 81. - līdzīgi man bija, kad ņēmu wotlk trial - arī 1xp trūka līdz 71.).

Tas gan man liekas stulbi.

Neredzu jēgu burties cauri garlaicīgajiem questiem for the lols.

Vienīgais, ko gribu, ir iziet Goblina sākumu un viss. :(

Hmm, bet Blizzard mājas lapā ir rakstīts šis:

What content do I have access to during the 10-day free trial?

The trial account will have access to all of the expansion content, including creation of the new Goblin and Worgen races, as well as access to Cataclysm-exclusive areas such as Hyjal, Vashj'ir, and more. These new zones are recommended for characters who have reached level 78 or higher. While you can complete Cataclysm quests and even pick up some powerful new items, any characters you play during the trial can only advance up to one experience point below level 81.

Retail or gtfo.

ā, un by ze vai.

ag_UnitFrames (labākie junitfreimi)

Grid (labākie party/raid unitfreimi)

Bartender4 (labākais bāri)

SatrinaBuffFrame (labi buff freimi)

Titan Panel (noderīgs sūds)

Nekad neesmu spelējis retailā, bet esmu diezgan pārliecināts, ka tu http://www.arena-tournament.com/ , jeb abyssal nevarētu dabūt ne tuvu manu rate -> 2043, kad es tur spēlēju #1 bija 2150 +/-

varu derēt ka esi pve freak, kā visi paziņas, kuri man ir no offa. (ja gribi kko teikt, abyssal ir pielidzināms stormscale, tur spēlē hydra, flyn, kalmist - tos varbūt tu zināsi, daudzi citi no topa)

bet pa tēmu

spelēju moltena wsg realm -> only pvp

jeb http://www.arena-tournament.com/ - PVP all day long till ur pro.

2 varianti Rshama, vai D/Spriest, mīļākais combo Dpriest/Feral ->ownage comb.

Izmantoju tikai gladiatus, un spellalert, kkas vel bija, bet nevaru atcereties -> nekas svarīgs.

tur spēlē hydra, flyn, kalmist -

tur spēlē visādi profesori kuri negrib/nevar maksāt par offu.

tas ka tur peec s8 liidz kataklizmai speleja vienu bridi paris profinji, nenozime ka tur tagad vinji spele.

visi top speletaji seezh uz tournament realma(blizzarda nevis bomzhu)

Edited by 665

Abyss ir mēsls, ja pat es ar pilnīgi svežu Warrioru(nekad man nav bijis warrior uz retail un PvP neeju, kopš TBC laikiem) top10 9.vietu noliku, tad sorry. Tas servaks ir hujņa un apšaubu profiņu klātbūtni tur...Karoče +1 665, neviens krutais spēlētājs nespēlē bomžu serveros.

Un es varu saderēt, ka uz retail tu pat 1800 tajos laikos nebūtu ticis, kad WotLK bija.

Edited by jancho

Abyss ir mēsls, ja pat es ar pilnīgi svežu Warrioru(nekad man nav bijis warrior uz retail un PvP neeju, kopš TBC laikiem) top10 9.vietu noliku, tad sorry. Tas servaks ir hujņa un apšaubu profiņu klātbūtni tur...Karoče +1 665, neviens krutais spēlētājs nespēlē bomžu serveros.

Un es varu saderēt, ka uz retail tu pat 1800 tajos laikos nebūtu ticis, kad WotLK bija.

Nav iespējams, ja vien tu uz TBC nebiji offe topā, tieši ar warrioru. :) Tad varbūt es tev spētu noticēt.

Nūbi protams tur ir, bet viņi ari uz 1,6k paliek, neticu, ka tu tur esi bijis top10 :D, tad kad tur bija vairāk kā 500 spēlētaji ;)

p.s. pasaki savu niku

p.s.s. ja atceries partnera niku ;D (rdudu, jeb hpala - tikai intereses pēc)

Nav iespējams, ja vien tu uz TBC nebiji offe topā, tieši ar warrioru. :) Tad varbūt es tev spētu noticēt.

Nūbi protams tur ir, bet viņi ari uz 1,6k paliek, neticu, ka tu tur esi bijis top10 :D, tad kad tur bija vairāk kā 500 spēlētaji ;)

p.s. pasaki savu niku

p.s.s. ja atceries partnera niku ;D (rdudu, jeb hpala - tikai intereses pēc)

Vienkārši tu bots esi...

Es teicu, ka es noliku, nevis 2vs2.

Edited by jancho

Vienkārši tu bots esi...

Es teicu, ka es noliku, nevis 2vs2.

Nevaig mani apvainot, esmu parliecināts, ka spēlēju par tevi labāk -> pvp, par pve neapšaubu tavu pārākumu.

Nu zini, katram pienāk laimīgā stunda un vienu arēnu uzvarēt, par to sākt te lielīties ? savu rate pasaki labāk, ja neesi parliecināts par manām SPĒJĀM , tad drīksti mani pm'ot un varam pakapāt abyssalā (tajā bomžu realmā)

Tagad es apšaubu jebkādu skila klātbūtni tavās smadzenēs -> kā tu pēc dueļa vari spriest, par tā warrika skillu ? :D:D:D Tu maz saproti, kas ir teamworks, esi kādreiz 3v3 gājis, nevis ar kkadiem draugiem, bet ar normālu combu, kurā vaig taimingu -> tu pat ar Dispelcleave nesūda nevarētu, pameigini kādreiz rmp paiet, kā mage, vai priest -> gl. Tur sākās spēle, kad visi bļauj micos, tu kk osapis, bet komanda tevi izvelk, duelis ir huiņa, tikpat labi tu varētu teikt, ka es sūkāju, jo warriors mani kā Disc Priestu nosit dueli. mo6 tas čalis biaj Dpriests ? :D:D:D:DD

Nevaig mani apvainot, esmu parliecināts, ka spēlēju par tevi labāk -> pvp, par pve neapšaubu tavu pārākumu.

Nu zini, katram pienāk laimīgā stunda un vienu arēnu uzvarēt, par to sākt te lielīties ? savu rate pasaki labāk, ja neesi parliecināts par manām SPĒJĀM , tad drīksti mani pm'ot un varam pakapāt abyssalā (tajā bomžu realmā)

Tagad es apšaubu jebkādu skila klātbūtni tavās smadzenēs -> kā tu pēc dueļa vari spriest, par tā warrika skillu ? :D:D:D Tu maz saproti, kas ir teamworks, esi kādreiz 3v3 gājis, nevis ar kkadiem draugiem, bet ar normālu combu, kurā vaig taimingu -> tu pat ar Dispelcleave nesūda nevarētu, pameigini kādreiz rmp paiet, kā mage, vai priest -> gl. Tur sākās spēle, kad visi bļauj micos, tu kk osapis, bet komanda tevi izvelk, duelis ir huiņa, tikpat labi tu varētu teikt, ka es sūkāju, jo warriors mani kā Disc Priestu nosit dueli. mo6 tas čalis biaj Dpriests ? :D:D:D:DD

Fascinē šitie boti, kas uz retail pat dueli nav taisījis, bet dirš par kaut kāda sūdaina privātā pārākumu. Da tur pat visi skili un talanti nešancē kā nākas, kāds prikols un kur tas pārākums, ja gļuki tāpat ir?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...