Ps!hs^ Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Kāds negrib palevelot kopā kādu altu uz Outland realma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Kā jums jaunais pačs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ja te kādu atrast var, kas vēl spēlē, tad viņš spēlē uz Talnivarr servera. Tagad tipa esot free2play līdz 20 levelam. Es jau novilku spēli, domāju, ka varēs pamēģināt to jaunu klasi, nevis Worgen, bet to otru. Nevaru tagad atcerēties, lol. Bet beigās stienis, tikai vanilla klases var spēlēt. Dumi. Būtu bijušas visas, moš atjaunotu savu accountu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Kā jums jaunais pačs? Pilnīgi nekā jāgaida nedēļa līdz arenām.. varētu jau pasist pūķus, bet slinkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ja te kādu atrast var, kas vēl spēlē, tad viņš spēlē uz Talnivarr servera. Tagad tipa esot free2play līdz 20 levelam. Es jau novilku spēli, domāju, ka varēs pamēģināt to jaunu klasi, nevis Worgen, bet to otru. Nevaru tagad atcerēties, lol. Bet beigās stienis, tikai vanilla klases var spēlēt. Dumi. Būtu bijušas visas, moš atjaunotu savu accountu. Ko? Kādu sviestu Tu te muldi par: vanilla klases var spēlēt, un, jauno klasi. mino, saņemies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Kamēr te ir aktivitāte Kads negrib nopirkt accountu ar warrioru/priestu 85lvl un hunteru wotlk levelā cheap priestam ir full pvp gears itlvl 359+ un pve 359 / warrikam tikai pve 359 un kādi 40kgold realm aszune karo4i beidzu spelēt pirms 4.1 i guess Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Ko? Kādu sviestu Tu te muldi par: vanilla klases var spēlēt, un, jauno klasi. mino, saņemies. Da labi. Es vēl šodien biju iekšā triālī un man neļāva spēlēt ar tiem hordes gnomikiem. (KĀ VIŅUS SAUCA? ) Moš esmu kaut kā nepareizi pieregojies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) lai ar jaunajām rasēm spēlētu vajag kataklizmu, tā viņš ir. neko nezaudēji, jo abas rases ir pretīgas spēlēšanai imo Edited June 29, 2011 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 lai ar jaunajām rasēm spēlētu vajag kataklizmu, tā viņš ir. neko nezaudēji, jo abas rases ir pretīgas spēlēšanai imo Tātad ar to free2play sūdu jaunās nevar? Vai man kaut kas vēl jānolādē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Kamēr te ir aktivitāte Kads negrib nopirkt accountu ar warrioru/priestu 85lvl un hunteru wotlk levelā cheap priestam ir full pvp gears itlvl 359+ un pve 359 / warrikam tikai pve 359 un kādi 40kgold realm aszune karo4i beidzu spelēt pirms 4.1 i guess Jā, kamēr aktivitāte te, tad arī piedāvāju. 85lvl Warrior ar 353 ilvl vai vairāk, neatceros ar pve itemiem(Tanka/Dps). Abiem ilvl vienāds. Abi geari labi. Vēl ir pvp sets ilvl 359-360, nezinu, cik tas pirmais bija ilvl. 85lvl Mage ar ~340 ilvl un vēl kaut ko. Neatceros. Beidzu arī spēlēt pirms 4.1 iznākšanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Good, var nopirkt brutal gladiators setu. Līdz 80 nebūs jāskraida kā kaut kādam dzeltenam fagotam. Godīgi nevaru neko teikt, neesmu vēl līdz 85 aizkūlies. Balloon companions ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 nu jā. tam trial acc jau dafiga visādi ierobežojumi. jaunās rases(arī tbc?) laikam tikai ar full acc + kataklizmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Grūti te būs nopārdot kaut ko. Latvieši baigie žīdi. Man stāv lvl80 Paladins ar 350 ilvl cik atceros. Viss tā laika labākais iespējamais gear + 52k goldi. Ja nu kādam savajagās, kontaktējat mani. p.s. - ā, vēl alts lvl80 Hunter bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Nu es savu acc draugiem nopārdevu 3x85 ar 350+iLvL pa 50Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Nu es savu acc draugiem nopārdevu 3x85 ar 350+iLvL pa 50Ls. Kur? Vairāk infu dod. Es arī gribu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Es arī gribu pārdot. Paprasi saviem(citiem) draugiem, vai negrib pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Jā, paprasi! Atdošu lētāk, nekā šie augstāk ^ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Es tik goldu gribu nopirkt Aszune realm Horde Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Aszunē nesanāks. Transvēro uz īstu vīru serveri - Talnivarr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 hah, real life draudzenes jaunais draugs nopirka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Tagad tipa esot free2play līdz 20 levelam. Es jau novilku spēli, domāju, ka varēs pamēģināt to jaunu klasi, nevis Worgen, bet to otru. Nevaru tagad atcerēties, lol. Bet beigās stienis, tikai vanilla klases var spēlēt. Dumi. Būtu bijušas visas, moš atjaunotu savu accountu. Ja pareizi sapratu, tad tev ir arī acc ar lich kingu? Ja tā, tad paskaties battle.net, jābūt pieejamam 10 dienu kataklizmas trial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Ja pareizi sapratu, tad tev ir arī acc ar lich kingu? Ja tā, tad paskaties battle.net, jābūt pieejamam 10 dienu kataklizmas trial. arī ja accounts nav aktīvs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Man šķiet, ka jā, bet pilnīgi droši nezinu! Vienkārši izmēģini Es arī vēl neesmu spēlējusi kataklizmu, bet pagaidām trial izmantot vēl netaisos. Un ja tomēr neļauj to kataklizmu spēlēt, ja acc nav aktīvs, tad man ir vēl viens variants - ja nav spēlēts ilgāku laiciņu, viņi piedāvā 7 dienas spēlēt par brīvu (rādās zem spēles statusa), un tas nav nekāds trial, tāpēc domāju, ja paņem šīs 7 dienas, tad aktivizēt kataklizmas trial vajadzētu varēt katrā gadījumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Tas bija garš teksts uzaicinajumam spelet kopa Kataklizmu? Paldies. Es apdomasos. .. .. .. Esmu apdomajies un pienemu tavu uzaicinajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Kopā? Es jau nespēlēju, vismaz ne pagaidām Tu vēlējies izmēģināt uzspēlēt ar goblinu un es centos palīdzēt Un plus mani arī interesē, vai to trial var izmantot, ja acc ir neaktīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now