jancho Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Es vispār nesaprotu tos, kas tikai ar PvE ņemas, tas taču nereāls boooring. Nu ir iespējams to padarīt interesantāku spēlējot ar dažādām pozīcijām, spēlēju, kā healer, warlock un tanks, reāli katram darāmais atšķirās un kaut vai ejot vienu un to pašu dungeonu kontents liekas pilnīgi citāds. Bet nu tāpat eju Tol Baradus un daily BG. Savākšos warlockam PvP gear un arēnās ar patusošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Tik tizlu hordi kā tikko, BG'os laikam reti kad var sastapt. Kr4 Twin Peakos paķēru karogu, man no Hordes bāzes jau pakaļ sāka dzīties kādi 2 čuvaki, pēc kādam 5 sekundēm vēl 2. Ok līdz kartes vidum izmantoju visus CD un vēl nebiju beigts. Kartes vidū uz manīm bija kādi 7 hordes dps, bet palīgā atskrēja 2 hīleri. visi vnk nukoja mani, dažviet šķita, ka mani visa horde klapē, bet tikuntā nenosita līdz pat pašai mūsu bāzei. Tāds skats ilgi nebija redzēts nevajag teikt ka tizla horde, vienkārši tu esi TIK labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 nevajag teikt ka tizla horde, vienkārši tu esi TIK labs Bet protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Bet protams Tas gan jau bija sarkasms, visticamāk tava klase vienkārši ir OP Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Kāda velna pēc Arcane blast tagad sit pa 50k? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Kāda velna pēc Arcane blast tagad sit pa 50k? Nah nē? Tipo kādreiz magi nav bijuši OP ar kādu no speciem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 (edited) Nah nē? Tipo kādreiz magi nav bijuši OP ar kādu no speciem? Nu tas nav normāli. ar 3 castiem nosit gandriz jebkuru klasi Skrienu, sitos, skatos 60 k hp vēl palicis, ok CD vēl neizmantošu. Pēc 2 sekundēm beigts. Es vnk - WTF. Edited April 18, 2011 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Tāpat, kā balanced druidi, Elemental šamaņi. Ja viņus neaiztiek, tad šie tevi nobursto sekundēs, bet izdzīvošana šamējiem sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Tāpat, kā balanced druidi, Elemental šamaņi. Ja viņus neaiztiek, tad šie tevi nobursto sekundēs, bet izdzīvošana šamējiem sucks Šamaņiem izdzīvošana kopš TBC ir problēma, mirst ātrāk par Clothijiem, izņemot resto šamijus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 meklēju goldu stormreaver alliance. pretīm varu dot aszune horde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Nu ko rīt jaunais patch, kāds domājiet būs? Pirmais ko izdarīšu, laikam nopirkšu jaunos tanka heirloomus un turpināšu savu altu kačāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Patch būs nonērfošana visam līdz WotLK līmenim. Reāli besīt sāk, ka visus dungeonus, kas iesākumā bija tik grūti tik nerfo un nerfo, lai nūbiem vieglāk gear dabūt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 iepriekš jau ar nebija baigi grūtās Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Nu iepriekš bija grūtāki, 4.0.6 jau pamatīgi nonerfoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Kā patīk updeitotās dungeon? Man sākumā bija ko pacīnīties nezinot taktitkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Kā patīk updeitotās dungeon? Man sākumā bija ko pacīnīties nezinot taktitkas. Jā, tas bij jautri. Vienīgi ZG tas boss ar 3 cauldroniem bija paredzams. Tik nedomāju, ka tik sāpīgi sitīs. Bet kopumā nice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 ZG es tikai pirmo un pēdējo bosu esmu daudzījis, pie vidējiem vēl neesmu ticis. ZA gan visu izgāju. Pagaidām vislabāk man patīk ZG pirmais boss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 ZA incants, bet nu es tikai ar vienu čaru izgāju ar pārējiem nav iespējams, jo visu laiku DC met ārā. Ielogojos, 5min paskraidu un prosta disconnected, cik runājos tad tas gandrīz visiem esot, bet ne tik bieži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Fuck PvE. Pvp atkal disbalanss. Resto shamani ir gandrīz nereāli nosist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ps!hs^ Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Kad tad PvP ir bijis balanss? DC man vakar meta ik pa 10min šodien vairs nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Kad tad PvP ir bijis balanss? DC man vakar meta ik pa 10min šodien vairs nav. Vovo, kopsh TBC laikiem vairs nekāda balansa sen jau nav un ij to TBC laikos tas balanss bij, kāds bij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 (edited) Fuck PvE. Pvp atkal disbalanss. Resto shamani ir gandrīz nereāli nosist. Šodien kā reiz ar vienu ģildes biedru noslānījām resto šamani @ TB. Čalim bija Vicious gīrs, bet tāpat sasitām pa diviem. 2 shadowpriesti = 2 Silence ar 30s CD un 4 fear. noslānījām. Manuprāt, Discipline priesti ir bik grūtāki. Vismaz man kā šadowprīstam. Ak jā - arī warriori un rogue [ar savām smoke grenade] kretinē. Tā skatoties, katram ir savas OP opcijas. Edited April 28, 2011 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Bija pat doma ka varētu atsākt spēlēt, bet palasot par nerfiem un citiem sūdiem.. huiņa. RIP wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 tā gan ir, man ar jau pamatīgs slinkums logoties iekšā zinot kas mani sagaida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 sorry džeki, vairs nevaru noturēties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now