Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Es vispār nesaprotu tos, kas tikai ar PvE ņemas, tas taču nereāls boooring.

Nu ir iespējams to padarīt interesantāku spēlējot ar dažādām pozīcijām, spēlēju, kā healer, warlock un tanks, reāli katram darāmais atšķirās un kaut vai ejot vienu un to pašu dungeonu kontents liekas pilnīgi citāds.

Bet nu tāpat eju Tol Baradus un daily BG. Savākšos warlockam PvP gear un arēnās ar patusošu.

Tik tizlu hordi kā tikko, BG'os laikam reti kad var sastapt. Kr4 Twin Peakos paķēru karogu, man no Hordes bāzes jau pakaļ sāka dzīties kādi 2 čuvaki, pēc kādam 5 sekundēm vēl 2. Ok līdz kartes vidum izmantoju visus CD un vēl nebiju beigts. Kartes vidū uz manīm bija kādi 7 hordes dps, bet palīgā atskrēja 2 hīleri. visi vnk nukoja mani, dažviet šķita, ka mani visa horde klapē, bet tikuntā nenosita līdz pat pašai mūsu bāzei. Tāds skats ilgi nebija redzēts :D

nevajag teikt ka tizla horde, vienkārši tu esi TIK labs

Nah nē? Tipo kādreiz magi nav bijuši OP ar kādu no speciem?

Nu tas nav normāli. :D ar 3 castiem nosit gandriz jebkuru klasi :D Skrienu, sitos, skatos 60 k hp vēl palicis, ok CD vēl neizmantošu. Pēc 2 sekundēm beigts. Es vnk - WTF.

Edited by w2dc

Tāpat, kā balanced druidi, Elemental šamaņi. Ja viņus neaiztiek, tad šie tevi nobursto sekundēs, bet izdzīvošana šamējiem sucks

Šamaņiem izdzīvošana kopš TBC ir problēma, mirst ātrāk par Clothijiem, izņemot resto šamijus.

Kā patīk updeitotās dungeon? Man sākumā bija ko pacīnīties nezinot taktitkas.

Jā, tas bij jautri. Vienīgi ZG tas boss ar 3 cauldroniem bija paredzams. Tik nedomāju, ka tik sāpīgi sitīs. :D Bet kopumā nice.

Fuck PvE.

Pvp atkal disbalanss. Resto shamani ir gandrīz nereāli nosist.

Šodien kā reiz ar vienu ģildes biedru noslānījām resto šamani @ TB. Čalim bija Vicious gīrs, bet tāpat sasitām pa diviem. 2 shadowpriesti = 2 Silence ar 30s CD un 4 fear. :) noslānījām. :D Manuprāt, Discipline priesti ir bik grūtāki. Vismaz man kā šadowprīstam.

Ak jā - arī warriori un rogue [ar savām smoke grenade] kretinē. Tā skatoties, katram ir savas OP opcijas. :)

Edited by Lumpy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...