Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

BTW

Ja, kāds grib nopirkt wow accountu vai ir paziņa, kas grib

Aszune/Horde

Priests 85

http://eu.battle.net/wow/en/character/aszune/proble/advanced

Max Tail/Alch/Arhelo

Full vicious gīrā uz pvp disc specā, kā arī gears priekš shadow hc reidiem.

Aszune/Horde

Warriks 85

http://eu.battle.net/wow/en/character/aszune/m%C3%ADzz/advanced

Max Engieniering/Enchanting

Gears priekš tankošanas un dps uz reidiem ir.

Kā arī citi alti, kuri ir tīri materiālu grindošanai

60k +/- golds

Cena: Visu expansiju cena tagad + 40Ls

ā btw, gametimes ir līdz jūlijam

Viss pirkts caur ibanku un ēpastu atdošu. Darījuma notikšanu vēlams caur RL.

Edited by SkaM^

Kataklizma ir fucking lieliska!

Es nebaidos teikt, ka Blizzards acīmredami cenšas panākt TBC līmeni balansā, VISMAZ!

Damage var uztaisīt jebkura klase izcilu, ja tikai tev ir gear un tu māki izmantot! PvP - fucking amazing, 2vs2 Warriors + enhancement shamanis - var izownot clothies! Nice! Bet, pret 2 plate jūzeriem tomēr ir ko piestrādāt - bezcers totāls...

TBC laikos vienīgie, kas bija OP bija rogue 1vs1. Tagad diemžēl tādu līmeni man liekas neļauj sasniegt gan tas, ka visu veidu klasēm ir visādi racial, gan dēļ tā, ka tagad arī ir DK un visādi citādi smerdeļi aka Worgen. Imo, lai sasniegtu normālu līmeni PvP būs vēl 2 patch un tad varēs visi pwnot visus.

Edited by jancho

tikai nesaksim par to ka warriora damage shobrid ir ok...

A kas viņiem vainas? OK, enhancementi šobrīd ir nereāli OP atzīšu, ka pat vislielākais OP no visiem(pat life sworn elementālisti ir pārgājuši uz enhancement, jo ele vienkārši smird šobrīd, bet enh ir vienkārši pure OWNage), bet warrioriem damage nav ne vainas, mūsu ģildes warrior normāli DPSo un arī par PvP nesūdzas. Vienkārši varbūt mazāk čīkstēt vajag, bet vairāk mācēt darīt?

Edited by jancho

karoče tev liekas, ka Warrior ir OP iekš damage? Ever tried Enhancement? Un vispār bļin kad Warriori NAV bijuši OP? Kopš "WotLK iznāca" laikiem Warriori ir bijuši neaizskarami, un vienkārši kingi PvP ar savu srano whirlwind, kurā viņi ir imūni pat pret pimpi dirsā, kas man kā warlockam besī nereāli ārā! Come on. bļed kopš WotLK tagad man liekas gandrīz visi ir imūni pret fear... Kāds vispār vairs tolks būt warlockam...

Blje dazhreiz liekas ka tu wowu spelee vienu dienu un iecentreejies uz kko stulbu un viss.... Warioru dmg ir nereaali OP(protams runa par PVP), paskaties top komandas 3 v 3 komandas, piemeeram manaa battlegroupaa http://eu.battle.net...rena/misery/3v3

Tai pashaa laikaa cements ir super mobils un 1v1 pat frost mags no vinja tikt prom nevar, bet dmg ziinjaa tur nekas paardabisks nav.

Edited by RiSKS

QQ Smiekli nāk par šitiem raudātājiem, kuriem visas klases ir op izņemot viņu. Ironija ir tur, ka rerollojot uz to "OP" klassi nekas nemainās, atkal viss ir op izņemot tevi.. Ja tu spellu lietošanas kārtību un vispār visu kontrolē ar seju dauzot pa klaviatūru tad protams, nekas nesanāks. Analizē savas kļūdas un beidz pinkšķēt. l2p

QQ Smiekli nāk par šitiem raudātājiem, kuriem visas klases ir op izņemot viņu. Ironija ir tur, ka rerollojot uz to "OP" klassi nekas nemainās, atkal viss ir op izņemot tevi.. Ja tu spellu lietošanas kārtību un vispār visu kontrolē ar seju dauzot pa klaviatūru tad protams, nekas nesanāks. Analizē savas kļūdas un beidz pinkšķēt. l2p

Exactly, just Fucking L2P!!!!! 5 exclamation marks does the job any time!

Warlock > warrior. Warrior > anyone else

Edited by jancho

Es pirms tam biju bomzis, un es tagad uzdrošinos pajautāt. Uz visiem privātajiem serveriem Arena Tournament serveris Abyss smtn skaitās, kā dievu privātais serveris, kurā spēlējot TOP10 no visa WoW superstāriem, kas ever spēlējuši PvP. Uz privātajiem tas AT skaitās es nezinu, kā aksioma perfektiem spēlētājiem!!! Uz retail Frostmane es paprasīju, neviens nahuj to sūdu nezināja... :D No surprise there. Gāju Tālāk, Boulderfist - NEVIENS!!! Eonar - NEVIENS! Wildhammer - NEVIENS!!! Reāli retail vārdu nomēslo kaut kāds sranijs privātais, kas dirš, ka tur spēlē TOP PvP spēlētāji no retail, jo tur ir labāk nekā uz retail!!! I fucking shit my pants after I heard that shit...

tu arii tagad pec bomzha izklausies. pilniigu suudu te dirs.

abyss wowaa speleja daudzi top speletaji BET TIKAI TAD kad bija tas posms no wotlk liidz catai,kad nebija arenas..

tu 1,5k reitingu esi redzejis?

Edited by 665

tu arii tagad pec bomzha izklausies. pilniigu suudu te dirs.

abyss wowaa speleja daudzi top speletaji BET TIKAI TAD kad bija tas posms no wotlk liidz catai,kad nebija arenas..

tu 1,5k reitingu esi redzejis?

Blah blah, blah blah blah, blah blah, blah blah blah!!!

Labi, pohuj, kurš OP, kurš nav, man pat liekas, ka par to vēl par agru runāt. Catai vēl piens uz lūpām, nobeigumā varēsim spriest, kas bija OP un, kas nē.

Ko jūs sakat par baumām, ka nākamais expansion varētu būt jau šī gada beigās? Manuprāt tas būtu fucking stulbi. Cilvēki vēl nebūs normāli izspēlējuši šito.

Tikām redz kam uzdūros - http://eu.blizzard.com/en-gb/company/about/b20/index.html

Interesanti bija paskatīties Blizzarda vēsturi. Diemžēl baigi maz veltīts par Diablo, kas bija vienkārši vispasaules superhīts(it kā Blizzardam kāda spēle tāda nebūtu :D). Bet nu baigi incanti bija viss tas storijs, kā radies Blizzards, kā vispār nosaukums radies, utt. Warcraft 1 joprojām uzskatu, ka ir viena no labākajiem gameplay single playerā iekš Strategy games un tā ir viena no 5 spēlēm, kuru esmu izgājis pilnībā un man nav apnikusi :D

Edited by jancho

• 2 weeks later...

Nu Frostmane ir viens no pilnākajiem, tur abās fakcijās ir daudz spēlētāju gan hordes, gan ally.

Ja nu izdomā Frostmane rambāt, tad ir letiņu raiding guilds - Fluffy ninjas Ally pusē. Neslikti iet, BWD 5/6, BOT 4/4 Throne of winds 1/2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...