Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Eh, kā DPSam vienalga vieglāk, nekā hīlerim. Bet nu, hīlojot viens gan man patīk, neviens neko nedirš pat ja sanāk nolažot, vai arī vienkārši neizdodas athīlot kādu. Laikam jau apraduši, ka HC ir grūtāki nekā pierasts WotLKā :D

Ar CC, viss krietni vieglāks. Par laimi visi gandrīz var taisīt CC.

Edited by jancho

Tas ir vnk vakars ar tām rindām uz random dungeoniem, zb (vismaz kā dps) un ja vēl uz pirmo trash nowaipo un visi noleavo, vispar traks var palikt. Pagaidām neredzu jēgu atjaunot acc, kamēr tās stulbās rindas ir. Vai arī būs jāpāriet uz pvp.

sākumā likās ka worgens varētu būt foršs, pamēģināju. tagad liekas ka viņs ir kropls :D vienīgais, kas patīk ir worgeniem BG muguras taisnot, jo viņu ir tik daudz tagad.. visi race change sataisījuši..

mans viedoklis

Edited by 665

Vakar randomā aizgāju un ar to pašu grupu izgājām 4HC. bija daudz waip, bet laba un pozitīvi noskaņota grupa. Visi mācījāmies un rezultātā, pēc 3-4waip uz bosu ieguvām pieredzi un sapratām, kas un kā jādara.

Grupa: Mage / Shaman(Dps) / Warlock / Paladin (Healer) / Warrior(Tank, tas būt es.)

Ar šādu grupu,manuprāt, ir viegli iziet HC. + Bišķi labi sagīrojos vakar no tiem skrējieniem ;)

Āa, starpcitu, dabunat Tank un tad ņemat random. Būs jāstāv 20-30sec tikai.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...