SkaM^ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Ja, tu gribi iet nopietni uz icc10/25, tad atteicigi, tev pasam vajag izverteet, kads ir grupas liders. Parasti, es gaidiju liidz sveetdienai normaalu pugu ar visu parbaudi dalaran pie bankas. Gs tikai vajadzeja pateikt, lai tevi vispar pienemtu parbaudei + achivment dod prieksrociibu. Visu var sarunaat ar pug lideri, ja pat gs ir zem taa, ko pieprasa raidleader. Ja ir smadzenes, tad tu vari pateikt, ka vari no galvas visas taktikas pateikt katram bosam(Nereizi neteica, ka vajag tagad uzrakstiit) un pateikt singletarget 80dummy bez buffiem. Tad leaders sapratis, ka nav kautkads sikspizduns, kurs gearu vaac jau kops iznaaca wotlk. Jo ar frostiem, var nopirkt piedieniigu gear pa visu to laiku vai ari veicaas ar roll. Es parasti nepaliku pugaa, ja vissmaz triis-all nowaipo pirms marograw(hz ka vinu sauca ) Ja ir galva uz pleciem un proti savu klasi un esi teamplayers, tad gs paliek saanus, jo gear tikai vajag, lai dabutu inv, kas ari loti labi darbojas, ja vien neparspiile ar to, ko prasa pats reids. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 šodien ''kruts'' pugs uz icc25 bija. Nositām saurfang un līderis savāca Warriora tokenu un DBW, un notinās offlinā Vnk tāds kekss. Uzrakstīju GM'am un protams nebija nekāda jēga pat rakstīt, jo redz, ja Raid līderis nav pateicis loot noteikumus, tad viņš kā master looters lootu dala kā grib un kam grib btw, teksts ko GM pateica pēc sarunas beigām Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Nekas jauns Horde bija paladins, kurs savaca grupu, bez neviena wipe un mirusa speeletaji izgajam pirmo spaarnu. Shis savaaca DBW un aiztinaas, lai gan pugs vareeja mierigi pieveikt profesoru vissmaz, bet nee, jabuut tadam jaaklim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Vnk tāds kekss. Uzrakstīju GM'am un protams nebija nekāda jēga pat rakstīt, jo redz, ja Raid līderis nav pateicis loot noteikumus, tad viņš kā master looters lootu dala kā grib un kam grib btw, teksts ko GM pateica pēc sarunas beigām vispār blizzard darbinieki ir tik lieli carebeari, lai restorētu itemus ninjošanas gadījumos? Tev vajadzētu paspēlēt EVE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Tev vajadzētu paspēlēt EVE. knds spēlē EVE? es vakar tieši vienam scammerim izskammoju divus kuģus. EVE ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked.sick Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Vēlētos pievienoties,man ideja patīk. Man jau ir divi 80'ie ar samērā BiS gearu gan PvE / PvP,bet nav nekas pret sākšānu no nulles. Vēlētos spēlēt ar UD Locku vai Orc sham. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) Laikam atteikšos no plāna par to hordes cata guildi, jo es vnk fucking ienīstu hordi ar bloodelfiem pa priekšu. Edited September 30, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 MOAR QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Vakar vienkārši priceless atgadījums. Trade channelā viens pārdod Saronite ore pa 12g/stack pasaku, lai COD man 25stakus, ko šis? Atsūta 25 stakus ar ore UN vēl 300g Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Nu neuzspieda cod... buutu pieklaajiigs aizsuutiitu 600 g atpakalj, vai arii vari buut pidars un visu patureet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Risks pareizi pateica, man arī tā ir gadījies un par laimi cilvēks otrā galā bija tik laipns un atsūtija gan manus goldus, gan arī guldu par itemiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) Es labāk esmu pidars. Labsirdība, kā jau dzīvē ir pierādījies nekad neatmaksājas. Edited September 30, 2010 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Pilniigi ieshat pa muti gribas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Pareizi jancho. Tu tam cilvēkam drošvien izbojāji vakaru, viņš bija tos stackus visu dienu fārmojis un naudu arī vācis nedēļu. Tagad viņš mājās drošvien raud. Pareizi, pareizi. Vajag šitos nūbus, kas neko nerubī, atsijāt, savādāk WoWam jau ilgu laiku slikta slava par cilvēku IQ līmeni tajā. Cerams, ka GM neko nerestoros viņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Es šaubos vai viņš pats saprata, ko izdarīja. Kad es esmu bijis labs, tad izrādās, ka pats sevi esmu apjājis, tipo godīgs /roll uz tanking wepu, izrādās čalim jau sen ir 277 item level weps un kaut kādam mistiskam Offspec rollojis, lai arī teicu, ka MS roll. Man atdeva to ieroci? Nē. Man labāk patīk būt pidaram, krietni ienesīgāk un vieglāk tikt pie gear. Nu žēl man tā mudaka, bet nez vai tie viņam bija vienīgie steki, nākamreiz būs uzmanīgāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Skrien ar pieri sienaa bljeg, noobi, noobi visi jums te. Tu kad iesleedzi wow'u visu sraz zinaaji? SHitaa pretiigaa attieksme man tik ljoti tracina, viens no iemesliem arii kapeec negribu atpakalj uz to forsho latviju, deelj shaadiem cilveekiem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Arī es uzskatu, ka neatdot bija diezgan stulbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Pasaules glābēji atradušies! Smiekli nāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Es neko neglaabju! Vienkaarshi shitais izdiirstais, sadirstais, izpistais liimenis, kas ir latvieshiem taniis tupajaas galvaas realli suukaa dirsu! Taa pat kaa tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 (edited) Vispār iz dzīves tādas lietas agru vai vēlu nāk atpakaļ un tad redzēs, kā pašam smiekli nāks Edited September 30, 2010 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Laikam, tas kurs pirmais tevi apjaaj, bija cietis taapat, ka tu un tapeec izdomaja nakamajam atriebties un pagadijies tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Well guess what, man patīk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Smiekli nāk! Paklusē, ampli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Retoriskas dabas jautājums, nokrīt no debesīm maiss ar 10miljoniem. Ko jūs darat? Vai naudu paturat, vai arī nesīsiet uz policiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Kaads tavam piemeeram sakars ar situaaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now