Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Karo4i jauzstaisa 1. Taurs.

Jaskrien līdz TB --> Jātrod viens spēletājs un japadejo un tad no TB ar kājām līdz OG. --> arī jaatrod un japadejo un tad no Ogrimmaras līdz Silithus pie meeting stone jaatrod spēlētajs un jaiedod /kiss un uzvarētajs dabū 10k gold :D

Es protams nolohojos un domāju ar spoka veidolu nomirsu pie ogrimmaras un aizskriesu līdz thousend needle un kad piegāju pie eņģeļa lai atdzimtu, mani atsvieda atpakaļ uz OG... :D Tads fail.

Bijam 18 dalībnieki

arī bija doma tajā pasākumā ņemt dalību, bet kautkā nesanāca :/

vissmukākais wow vids ir šis Irdeen'a brīnums -

period.

qq, nevaru ielogoties wowā... stuck at 'connected' sadface

Edited by knds

omfg, tik milzīgs qq threads tur ir izveidojies. Es arī šodien pa dienu izpildīju visādus savus sociālās dzīves pienākumus un taisījos pa nakti no-laifot, bet laikam īsti nesanāks :/

jūtos vīlies.

būs jāpalūr SC2 spēles.

btw tiem, kam mazliet interesē var nolūrēt "Nazgul v TheLittleOne 2nd game". viena no pēdējā laika labākajām spēlēm imo.

part1 -

part2 -

part3 -

part4 -

p.s. the post above me is fake and gay.

Edited by knds

:( , :( un :(

Es gan, ne man reāli vēmiens no tā video nāk :D

Karoče žopa, man tas WoWs arī pēc reinstall neiet iekšā pat bez neviena addona. Atkal katru reizi 50/50 chance teleportējoties uz Dalaran, ka būs jāpārstartē WoW.

Edited by jancho

ar katru patchu WoWs paliek ar vien lielāks sūds. Viņš tagad vairāk tiek pielāgots 12 gadīgajiem bērneļiem, kuri redz TBC laikos nevarēja tikt uz nevienu raidu, savākt party uz daily hero un nespēja savākt pat minimālos arēnas punktus. Vnk kas notiek?! wtf ?!?!?!? BG markas arī aizvāca, kas vnk nereāli sux. Tad vismaz bija kaut kāds prieks, kad uzvar BG (dabūt 3 markas). Karoče sviests. Raidi vispār ir murgs kaut kāds. Ja tagad trade chanela spamo LFM to ICC t.i meklē grupu uz GRŪTĀKO raidu jau trade chanela tad vnk wtf?! TBC laikos vispār tādu tekstu kā LFM to BT nevarēja manīt (vismaz uz mana realma). Vnk riebjas, ka spēli padara tik neinteresanti vieglu. Krč, lai arī cik ļoti negaidīju arī kataklizmu, es tomēr viņu gaidu ar cerību, ka tur visa raidošanas un pvp grūtības pakāpe būs kā TBC, nevis tāda, kā tagad.

Krč es nezinu, ko es samurgoju primīt, vnk izgāzu savas dusmas :D ok chill, jāiet leveloties.

Krč es nezinu, ko es samurgoju primīt, vnk izgāzu savas dusmas :D ok chill, jāiet leveloties.

Nokauj lich kingu 25man heroic un tad sāc raudāt par spēles grūtību. Tieši otrādi, spēle tiek vairāk pielāgota casual spēlētājiem, kuriem nav neierobežoti daudz laika atšķirībā no 12 gadīgajiem bērneļiem. Starp citu, casual spēlētāji sastāda lielāko daļu no wow komūnas. Kāda jēga taisīt raid-kontentu priekš tiem ~10% spēlētāju, kuri atrodas hc raiding ģildēs? Kāds prieks bija "LFM" spēlētājiem @ BC? 24/7 slaktēt grulli un tīrīt Karu? Tavu sašutumu par BG markām arī īsti nesaprotu. Kāda atšķirība BG markas vai honors? BG markas vienkārši ir neparocīga un novecojusi resursu sistēma. Arī fresh lvl80 čaļiem tagad ir daudz vieglāk. Nav vairs tā kā BC, kad bez ģildes @ lvl70 tu atsities kā pret sienu, jo reāli nav kur dabūt gearu.

Tagad viss ir palicis foršāks :)

Vel par tiem ICC pugiem... Tāpat jau pugi parasti iztīra tikai pirmo spārnu. Tiek līdz pirmajam retard checkam un 80%+ gadījumu ar to arī viss beidzās.

btw, kura ir jūsu mīļākā instance @ wotlk?

Man pašam baigi patīkās Ulduar.

Edited by knds

Tagad viss ir palicis foršāks

Nu nez. Kā nu kuram. Daudziem, ar ko esmu runājis par šo tēmu, liekas, ka TBC bija daudz jautrāks un nebija jau tā, ka casual nevarēja neko padarīt. Es personīgi arī esmu casual spēlētājs, bet man patika tas, ka ja gribi krutu gear, tad ir jāpamocās bik un gears jāuzlabina pakāpeniski nevis kā tagad, uzmauc 80, izkrien pāris HC, savāc emblēmas, sapērk krutāko gear un ej jau uz krtutākajiem raidiem. Tas vnk nav interesanti. Ah jā, wotlk heroiki vispār nobāl salīdzinoši ar TBC. pēdējie mēsli, pat par heroikiem nevar saukt. Ieskrien barā un aoe, un viss. Ne sheeps, ne trapi, ne saps, nekas vairs nav jāizmanto. Tas ir nenormāli garlaicīgi un neinteresanti.

Edited by w2dc

Paskaidrojiet lūdzu, neizprotu jauno honor sistēmu..Agrāk bija, ka katru nedēļu pārskaita honoru, un kuram ir lielākie honori tie iegūst 14 titles, kopā 14 cilvēki ieguva sākot no 1-14. Tagad tas ir outdated..ko tas nozīmē? Vai tagad nav iespējams iegūt nevienu no šiem taitliem?

qc7fpvo70xd4i6eh6yl.jpg

Piekrītu w2dc tomēr, ka WotLK tiek pataisīts bezmaz vai par First Person Shooter, kur sīkajiem izpausties ar visiem saviem huntardiem/DK. TBC vismaz varēja arī uz Karazhan aiziet, kā normāls cilvēks. Tagad neviens zemāk par ToTC 10 ij netaisās iet, ja nav Weekly raids.

P.S.: man vislabāk patīk Naxxramas, interesants raids.

Edited by jancho

būtu baigi forši, ja Blizzard uztaisītu TBC only realmus, kur viss ir pēc TBC. Domāju, ka būtu diezgan daudz spēlētāju, kas uz turieni pārietu :) Tikai žēl, ka tas nekad nenotiks :|

Edited by w2dc

Nu nez TBC bija AWESOME, un es ar labprāt spēlētu TBC realmā. Tādā ziņā neizprotu, kāpēc nav tādu atsevišķu serveru, ar TBC only, Classic Only. Būtu vairāk spēlētāju viņiem IMO, jo dēļ WotLK ļoti daudzi pārtrauca spēlēt mani ieskaitot, bet atgriezos, jo konstatēju faktu, ka nekā cita ko spēlēt vienkārši nav... =(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...