Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft

cSpoks
 Share

Recommended Posts

Vai ir grūti ar nelielu draugu loku izveidot savu ģildi? Jo cik skatos Talnivarra, visas pro ģiļdes ir sen nokompliktējušas un nepieņem jaunuņiem un ir ģiļdes kuri tikai priekš čatošanas un nekā vairāk, gribās atrast kādu nopietnu raiding ģiļdi..domāju ja taisīt ar draugiem varētu izgāzties, jo tā pagrūti savākt nopietnus/labus geimerus kuri raidotu. <_<

:) No gigna diža gilde pagaidām nesanāks.

Nāk vasara, noliferu mīļākais gadalaiks, kad var nospļauties uz meitenēm, tusiņiem un pārējo sūdu un tikai drotot wowu. Hehe, *facepalm*.

Bet ja nopietni, Less QQ, More Pew Pew. :thumbsup:

EDIT: gopņik, gopņik lmfao

Edited by entw

Es tagad esu amberkin gildē un viņi katru dienu taisa raid heroic 10 + katru otro dienu 25men

Es nospēlēju 2instances un man jau zb, labāk spēlēju milkAH, sapērkos visu kas ir zem 15% robežas un pardodu pa 100% un normāli var savārities :D

Wowā nevar Pew Pew.

Un vasara ir vienīgais laiks, kad var uzdirst Wowam. Tev prioritātes ne tā čalīt. :)

Un tu pat neesi lvl80 vēl. Tiksi līdz tam, pavadīsi divas nedēļas staigājot diendienā pa lvl80 dungeoniem, reidojot iepriekšējo raid instanci un pāris bossus no jaunās. Vāksi emblēmas un naudu, lai uzkraftotu itemus. Un tikai tad, kad tev būs somewhat decent gear un 20% sapratne par raidiem un savu klasi, varēsi domāt par normālu raideru ģildi. Diezgan sūdīgu sākumā, bet arī tajā daudz ko iegūsi. Top ģildē neviens nedēļu pēc nodingošanas netiek.

p.s. - Oddish. Kad mēs atsākam mainot Eve? :)

Prioritātes viņam kā reiz ir pareizās. Nevar likt WoWu virs reālās dzīves NEKAD! Es šitā TBC nospēlēju. Nav tā vērts ko tu iegūsti? Ko tu vinni? Ko tu zaudē tikmēr reālajā dzīvē? Tev draugs sauc uz boulingu, tu atbildi, ka tev svarīgs progression raids. Nākamreiz tas draugs nepasauks un vairs ar tevi nerēķināsies. Reāli Real Life > WoW allways tāpēc es WotLK nespēlēju raiding ģildēs! Kāds reāli tolks? Iznāks nākamais expansion un viss tavs Uber gear būs pie dirsas, katrs otrais zilais aitems būs labāks...

Not really, tev vajadzētu redzēt top raiding ģildēm noteikumus... Pisdec kādam nolaiferim jābūt, lai katru dienu 6 no 7 dienām nedēļā piekristu būt online 19:00(server time) līdz 22:00, pat ja netiec invaitots sākumā (tipo varētu invaitot pēcāk, ja nu kāds nevar turpināt vai viņu izdomā aizvietot). Nu reāli kuram ir kaut ICC10 achievements, bez nolifer raiding ģildes? Kāds ar pugiem to jebkad ir sasniedzis? :D

Prot - Tauren.

Arms/Fury - Orc.

Teorētiski. Praksē ņem to, kas tev šķiet krutāks, ja negribi, lai izbesī un negribi ar viņu vairs spēlēt.

Ar kuru specc vieglāk būtu leveloties ?

EDIT : Jo doma ātri uzvilkt līdz 60mitajam.

Edited by htrc

Kādam mērķim? Kāda fakcija?

Domā būt DPS vai Tanks? Ja tanks, tad Dwarfam ir viskrutākais racial priekš tankošanas (+10% armor + removes all bleed effects).

Ja DPS, tad kādam mērķim? PvP vai PvE? Tikpat labi pat Draenei varētu būt zajebis warriors ar savu Gift of Naaru.

Levelot vari kā tanku - caur LFG reāli viegli līdz 58.lvl tikt, pēc tam paša izvēle līdz 68.lvl vai leveloties ar questiem vai dungeoniem. Tālāk no 68.lvl HZ, kā gribi tā levelojies. Ar tanku, vienmēr dabūsi instanci, bet man liekas, ka ar questiem tomēr vairāk experience dod.

Edited by jancho

Hunters slikti medī. Ja pa godīgam , tad doma līdz vasarai dakačāt dažus čarus līdz 60mitajam atstāt un tad pēc vasaras atgriezties un līdz 80 aizraut ,jo vasarā vispār nebūs laika , kā arī pēdējās skolas nedēļas tože. GIGN'a raids pa Ally pilsētam arī nesanāks , jo nav tik daudz playeru tātad neko nenokavēšu.

:)

Nu tas ir pašsaprotami, jo arī es tagad nožēloju ar 4 saviem dzīves čuvakiem, ka neizvēlējāmies hordes :D.

1. reason - izskatās krutāk.

2. reason - pārsvarā ir labāki racial.

BTW, vai kāds Human var izteikties, vai viņiem vienmēr ir bijis "Every man for himself" racials? Tāds pats kā Gnomiem un Undediem?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...