Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft


cSpoks
 Share

Recommended Posts

Pārspecojos uz forst no unholy, palasīju par rotācijām, dabūju no 2.8k uz 3.2k

Paņēmu arī Castle Breaker`s Chestplate, ieliku vēl glyphu Obliterate +20% dmg un nu jau esmu ticis līz 10k kritikalam. Ak jā, vēl reforgoju mantas no haste uz expertise. 4k dps tagad

Teddy, need you. Pāris gemi jāuztaisa :)

Link to comment
Share on other sites

jaunie talanti/spelli ftw. vakar iztīrijām visu icc10 normal modē 5 cilvēku sastāvā. Lācis, kaķis(dažreiz offtanks), fury warriors, rshamanis, spriests. :khehehe:

ko tik no garlaicības neizdomās

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Atjaunoju wow, protams dienu pēc tam, kad viss precata action beidzies un paliku ar lielu pigu rokās...

Tagad reāli beztolkā jādara bullshits un jāgaida cata. Fārmoju puķes, cerībā, ka pa bargu naudu varēs nopārdot Catā, kā katra expansion iznākšanas reizē.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

vispār tur izskatās pēc līkām rokām, jo paņemot trialu + uzreiz spēli tu dabūn visu normāli, nav nekādu limitētu iespēju. iespējams viņš nav aktivizējis cdkey pie accounta, tapēc arī viņam ir trialis

Link to comment
Share on other sites

Ja, vien viņš nav paņēmis kādu reffu, jo tad vajag vairāk laika, lai aktivizētos 3x xp, man arī pagāja laiciņš, līdz varēja, laikam nakts, vakarā nopirku un tikai no rīta varēju.

Edited by SkaM^
Link to comment
Share on other sites

Paņēmu un aktivizēju tās Free 7 days. Kad ierakstu account, viņš viņas, it kā pieskaita, bet iekš battle.net parāda, ka ir Frozen status un nekas nav pieskaitījies klāt.

Aizeju atkal uz emailu un spiežu uz to link, bet viņš parāda, ka jau tās 7dienas ir iedotas un var lietot. Aizeju atkal uz savu account, rāda, ka Frozen. Eju spēlē, un neiet iekšā acc, bet izmet to, ka Tavs suspends ir beidzies un blā, blā.

Kas par problēmu?

Edited by Chucky
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...