Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft


cSpoks
 Share

Recommended Posts

Ja, tu gribi iet nopietni uz icc10/25, tad atteicigi, tev pasam vajag izverteet, kads ir grupas liders. Parasti, es gaidiju liidz sveetdienai normaalu pugu ar visu parbaudi dalaran pie bankas. Gs tikai vajadzeja pateikt, lai tevi vispar pienemtu parbaudei + achivment dod prieksrociibu. Visu var sarunaat ar pug lideri, ja pat gs ir zem taa, ko pieprasa raidleader. Ja ir smadzenes, tad tu vari pateikt, ka vari no galvas visas taktikas pateikt katram bosam(Nereizi neteica, ka vajag tagad uzrakstiit) un pateikt singletarget 80dummy bez buffiem. Tad leaders sapratis, ka nav kautkads sikspizduns, kurs gearu vaac jau kops iznaaca wotlk. Jo ar frostiem, var nopirkt piedieniigu gear pa visu to laiku vai ari veicaas ar roll. Es parasti nepaliku pugaa, ja vissmaz triis-all nowaipo pirms marograw(hz ka vinu sauca :D) Ja ir galva uz pleciem un proti savu klasi un esi teamplayers, tad gs paliek saanus, jo gear tikai vajag, lai dabutu inv, kas ari loti labi darbojas, ja vien neparspiile ar to, ko prasa pats reids.

Link to comment
Share on other sites

šodien ''kruts'' pugs uz icc25 bija. Nositām saurfang un līderis savāca Warriora tokenu un DBW, un notinās offlinā :superlol: Vnk tāds kekss. Uzrakstīju GM'am un protams nebija nekāda jēga pat rakstīt, jo redz, ja Raid līderis nav pateicis loot noteikumus, tad viņš kā master looters lootu dala kā grib un kam grib <_<

btw, teksts ko GM pateica pēc sarunas beigām :D

oaj2tjcej5998vx7llg.jpg

:gigi:

Link to comment
Share on other sites

:superlol: Vnk tāds kekss. Uzrakstīju GM'am un protams nebija nekāda jēga pat rakstīt, jo redz, ja Raid līderis nav pateicis loot noteikumus, tad viņš kā master looters lootu dala kā grib un kam grib <_<

btw, teksts ko GM pateica pēc sarunas beigām :D

oaj2tjcej5998vx7llg.jpg

:gigi:

vispār blizzard darbinieki ir tik lieli carebeari, lai restorētu itemus ninjošanas gadījumos?

Tev vajadzētu paspēlēt EVE.

Link to comment
Share on other sites

Pareizi jancho. Tu tam cilvēkam drošvien izbojāji vakaru, viņš bija tos stackus visu dienu fārmojis un naudu arī vācis nedēļu. Tagad viņš mājās drošvien raud.

Pareizi, pareizi. Vajag šitos nūbus, kas neko nerubī, atsijāt, savādāk WoWam jau ilgu laiku slikta slava par cilvēku IQ līmeni tajā.

Cerams, ka GM neko nerestoros viņam.

Link to comment
Share on other sites

Es šaubos vai viņš pats saprata, ko izdarīja. Kad es esmu bijis labs, tad izrādās, ka pats sevi esmu apjājis, tipo godīgs /roll uz tanking wepu, izrādās čalim jau sen ir 277 item level weps un kaut kādam mistiskam Offspec rollojis, lai arī teicu, ka MS roll. Man atdeva to ieroci? Nē.

Man labāk patīk būt pidaram, krietni ienesīgāk un vieglāk tikt pie gear.

Nu žēl man tā mudaka, bet nez vai tie viņam bija vienīgie steki, nākamreiz būs uzmanīgāks!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...