Jump to content
GIGN Forum

World Of Warcraft


cSpoks
 Share

Recommended Posts

Šim gan var piekrist, WOSā pat arēna neiet, nerunājot par talentiem, skilliem un instancēm.

P.S - Banān uzmanies, ka Tev kautkādi mobi caur sienu nesāk uzbrukt :thumbsup:

Edited by SnowY^
Link to comment
Share on other sites

Klau, kāds nevar īsi atbildēt dažus jautājumus, negribās rakņāties kaut kur dibenā meklējot tā atbildes, jo te apgriežās +- pro cilvēki kuri spētu atbildēt.

Kā ir ar to ICC reidu īsti, pieņemsim iekš trade čata kāds raksta LFM ICC10 tur nez, 5/11 ačīvmentiem, reāli sanāk, tad man jābūt pirmajiem 5 ačīvmentiem, lai mani paņemtu un, tad iesim sist bosus uz 6 ačīvmentu? Ir vispār iespējams, piemēram, tagad kačāju to rogue, un doma iziet kaut ko no ICC, nekad iepriekš neesmu bijis, ja gīru iepriekš sakrātu un dabūtu normālu GS, bet bez viena ačīvmenta, savākt grupu, jo ģildu reāli neatrast kurai jau nav progress @ ICC, un ar viņiem no paša sākuma iet, vākt tos 2-3 ačīvmentus un tad normālā grupā pieteikties, vai kā?

Aii nesakarīgi uzrakstīju, karč, es nespēšu pievienoties grupai kura pieprasa 4/11 ačīvmentiem, ja man 0/11???

Link to comment
Share on other sites

Nu viņi grib, piemēram, lai tu esi nositis pirmos 5 bosus vismaz.

Laigan piektais ir optional.

Un ja tev būs normāls GS, tad varēsi sarunāt, ka sūdus netaisīsi un zini, kas ir jādara.

Mani personīgi tas nekad nav skāris, bet man ļoti besī, ka Trade raud, par achievementiem. Vajag skatīties uz cilvēkiem pēc rožas, ne pēc achievementiem vai GS.

Link to comment
Share on other sites

Bet cik skatos, tad čatos nekad nav, LFM for new group 0/11, reāli, mazs iespēja, ka atradīšu jaunizveidotu-sakarīgu ģildi, reāli, tad ir tizli, jo jādabū tie daži minimālie ačīvmenti, bet ja pat čatā nevarēšu grupu atrast..

Link to comment
Share on other sites

nez kapec kaads prasa 5/11 ja icc ir 12 bossi...laikam lootshipu nepieskaita :D

bet tur ir taa ka prasa nevis piecus achiivus, bet achievementu ka esi nositis piemeram 5 no 12 bosiem (5/12) lai zinaatu ka tu kautko sajeedz un esi redzejis tos bossus.

Nav runa par to ka nespeesi pievienoties, bet vai tevi njems. Ja arii panjem grupaa bez achiiva tad vajadzeetu paskatities youtubee vai palasit bosu taktikas.

Un jaa, 5k gs sakumaa pa heroiku emblemam salasot pietiek lai icc saaktu iet.

Uzkachaa pirmo 80 un pats atrak vai velak sapratisi, cerams...

Ja ir pacietiiba tad vienmeer ari pats var vaakt grupu.

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

Par tiem 11 vai 12, es kā piemēru devu, iedziļinājies vēl neesmu. Reāli tagad rogue kačāju, tad iešu WOTLK dungeonus + heroic. Sakrāšu +- norm gīru, tad uzreiz došos Naxx 10man -> ToS 10man -> EOE 10man, tad piekrāsies vēl labāks gīrs un došos tos pašus tik 25man, (da bļa protams, ja grupas, vai pat ģildi atradīšu, tad vsp zbis), un pēctam jau Ulduar 10man, aiidā, ilgs laiks un tad ICC..

Link to comment
Share on other sites

Emblēmu giers ir sen pāri šitām vecajām instancēm, tur nav ko meklēt. Un icc 5men dungeonos dropojas tāds pats item levels. Naxxramas cilvēki gāja 200lvl zilajā/violetajā gierā. Tagad pēc uzdingošanas jau dabon par emblemām 232.

Savāc visu emblemu gieru, kautkadus ciešamus ieročus no icc5men heroikiem un principā var icc10 iet. Šo to vel var atrast ToC10, diezgan vel upgreidu būtu arī ToC25(neskaitot hc), bet var arī pa taisno icc10.

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

Nē nu džeki jūs mani pārāk augsti vērtējat, es kā reideris (lol?), esmu nūbs, reāli nekas izņemot classic/TBC dungeon/reidiem un WOTLK parastiem dungeoniem neko neesmu redzējis, es sadomāju, ka gribu beidzot atklāt sev reid kontektu, izreidot visu pieejamo, sākt ar zemāko un beigt ar ICC, :) varbūt tie NAxx, un Ulduar būs tukša laika izsviešana, bet tīri priekš savas pieredzes iziet cauri visam, protams, sanāks, ja nu vēl kāds vispār reido to, omg. :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

Nu švaki būs atrast cilvēkus uz vecajiem reidiem. Un šķirbas nav nekādas vai tu sāc ar ToC vai Naxx, vienīgi ToC tu vari arī kaut kādu labumu dabūt. Naxx ir pilnīga laika izšķiešana, tikai weekly raid questu tur var iet pildīt :D Kamēr tu tos visus reidus iziesi kataklizma pienaaks :lolza:

vsjo es eju gulēt.

Edited by 665
Link to comment
Share on other sites

Nē nu es saprotu, ka man visu jāmēģina iziet līdz novembrim/decembrim, kas ir neiespējami, jo tad jau nu čista, kad iznāks Cata, maksimāli tik tur ICC 25 moška PUG'os aii da nezinu, būš kā būs.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...