Jump to content
GIGN Forum

Novērtējiet Manu Dziesmu


Kelerman
 Share

Recommended Posts

Ir sajūta, ka tu gribi visur ielikt maksimums daudz pigoru, dziesmai ir pārāk daudz gan visi basi, gan visi trokšņi, gan skaņas virzīšana no labās uz kreiso tumbu. Tas ir pārāk daudz. Nepārcenties. It kā tu gribētu jau tā skaistu meitene pārvēst par miss visumu, bet tajā padarīšanas procesā viņa ir kļuvust par kropli.

p.s Tie lalalala man likās ok.

Link to comment
Share on other sites

Hivemind, tev kā pieaugušam cilvēkam vajadzētu būt vairāk par "es neklausos, tātad sūds". Vot to, ka tavi posti ir sūds tu noliedz, ja? Gan šajā, gan citās sadaļās. Arī tajā pašā pokera topickā. Man viņš nepatīk, tātad sūds. Neticami. :)

Es Robertu Gobziņu neklausos, man viņš nepatīk, bet tas nenozīmē, ka viņš ir sūds.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

dzivaja ari madonna esot suuds biezhi vien..

Innas muzikai ir tas kas vajadzigs deju muzikai - proti - lipigs,viegli iegaumejams meldinsh, kursh in dance hall strada perfekti, jo ar muziku vinja pelna naudu.. es gan esmu amatieris DJ, bet ta ka esmu pamacijies pie dazhiem labiem krutiem DJ, un skanotaju kursos, un ikdiena daudz laika pavadu muzikas apguvei ( shobrid 90 tie)tad uzskatu ka saprotu pietiekami, un varu teikt - vinja nav suuds, un muzikalais noformejums ir ljoti kvalitativs, ja neskaita origijinal treka sakumu, bet tas miksejot vienmer paldis dievam iepeld pusminutes garuma un kljuust lietojams :)

Link to comment
Share on other sites

Nu tā , varēja būt labāk .. un kā jau kāds biškīt augstāk teica , varbūt nevajag tik daudz ar tāda veida efektiem , jo dziesmai ir jāplūst nevis jāapstājas jāuzlec augšā , pa labi , pa kresi un tad lejā un turpināt tālāk , nepārproti efektus vajag , bet tā lai viss saskanētu ;)

7/10 !

Link to comment
Share on other sites

nu kopejais protams ir uz 4/10, bet es izprat domu tam ko vinsh ir gribejis ar to dziesmu izdarit galu gala.. talakais ir vienkarshi - vajag paklausities vinju kluba, vienam pasham un tad saprastu kas japieliek, kas njanonjem un ka efektus pludinat forshak.. kur eq japamaina

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...