CreativeNemesis Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Njām, Sveiki visiem! Tāka man liekas ka es drīz nojūkšos no CS 1.6 un visu citu 2004 un vecāk ražotu spēļu dēļ , jo tās ir vienīgs kuras uz Iebūvētās videokartes varu spēlēt - man vnk jau kādu pusotru nedēļu ir prātā doma par vidoekartes pirkšanu! Veikalā man negribas pirkt - neprasiet kāpēc - es nezinu... Tātad - ķeramies pie lietas - cik no jums visiem Gigniešiem ir PCI-E 16x tipa videokartes , kuras ir domātas tādam Power Supply kuram max ira 300W + dāvanā ar v-karti nāktu arī tas power supply connector , jo nu , man tāds nava, un es nezinu kur te Lielvārdē palika tas elektronikas veikals ( šaubos ka tur būtu )! + būtu labi ja tā videokarte pavilktu TF2 , jo ja nepavilktu , šaubos ka pirktu! ( pēc šī topikā viekto postu apskates ar domāšu vai pirkt to Videokarti ) Paldies par atsaucību ( + tākā daudzi šo postu droši vien skatīs , kādam nav aizķēries kads DDR rams ?? ( parastais DDR , NEVIS DDR2 vai DDR3 bet DDR ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4llschmir Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 internetveikalā pērc. GeForce 8600GTS vienīgais kas itkā Tev derētu. Pašam ir. Dirt 2 uz HIGH 30+ fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 tas, vai power supply vilks, atkarīgs no tā, kas tev tur iekšā pārējais ir. Ja nekas ūberkruts nav, vari arī 8800 kādu paņemt, par ati/krutākām kartēm nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 8800ās būs par šerpu priekš 300W barokļa. Ja vien tur nav 1 ram plāksne un Atom procis Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 (edited) nu vsp es , tad pirmstam kad nebija neviena posta vēl , skatijos citas kartes un ieraudziju ATI Radeon HD 4550 - tieshi 300w - būs labi ar 512MB ( 2x256 DDR (dual channel ) ) ram , Intel Celeron D proci ar 2,94Ghz ? Edit = Vsp man tagad labi paveicies - mammai pazīstamais tur ar elektrotehniku nodarbojas ( pārdod ) un tagad pirksim brālim Portatīvo un tagad mamma piekrita pie reizes nopirkt arī videokarti + netaisos jav visu uz High spēlēt - galvenokārt tāpat TF2 ar kuru drošvien tāpat uz med vai visdrizak uz low spēlēšu...++brālis ar pa brīvdienām no universitātes ganjau uzraus kādu Racing spēli +++ šitas topiks jav pārvērties par to , ko man pirkt - un tas man patīk ( nav jataisa velviens topiks ) Edited January 5, 2010 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 ar videokarti nepietiks, lai tf2 normāli uzspēlētu, procesors par švaku. kādus 20 fps max izspiedīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now