Jump to content
GIGN Forum

Cik No Jums Visiem Ir Pci-e 16x Videokartes , Kuras Vēlaties Pārdot ?

CreativeNemesis
 Share

Recommended Posts

Njām, Sveiki visiem!

Tāka man liekas ka es drīz nojūkšos no CS 1.6 un visu citu 2004 un vecāk ražotu spēļu dēļ , jo tās ir vienīgs kuras uz Iebūvētās videokartes varu spēlēt - man vnk jau kādu pusotru nedēļu ir prātā doma par vidoekartes pirkšanu!

Veikalā man negribas pirkt - neprasiet kāpēc - es nezinu...

Tātad - ķeramies pie lietas - cik no jums visiem Gigniešiem ir PCI-E 16x tipa videokartes , kuras ir domātas tādam Power Supply kuram max ira 300W + dāvanā ar v-karti nāktu arī tas power supply connector , jo nu , man tāds nava, un es nezinu kur te Lielvārdē palika tas elektronikas veikals ( šaubos ka tur būtu )!

+ būtu labi ja tā videokarte pavilktu TF2 , jo ja nepavilktu , šaubos ka pirktu!

( pēc šī topikā viekto postu apskates ar domāšu vai pirkt to Videokarti )

Paldies par atsaucību

( + tākā daudzi šo postu droši vien skatīs , kādam nav aizķēries kads DDR rams ?? ( parastais DDR , NEVIS DDR2 vai DDR3 bet DDR )

nu vsp es , tad pirmstam kad nebija neviena posta vēl , skatijos citas kartes un ieraudziju ATI Radeon HD 4550 - tieshi 300w - būs labi ar 512MB ( 2x256 DDR (dual channel ) ) ram , Intel Celeron D proci ar 2,94Ghz ?

Edit :D = Vsp man tagad labi paveicies - mammai pazīstamais tur ar elektrotehniku nodarbojas ( pārdod ) un tagad pirksim brālim Portatīvo un tagad mamma piekrita pie reizes nopirkt arī videokarti

+ netaisos jav visu uz High spēlēt - galvenokārt tāpat TF2 ar kuru drošvien tāpat uz med vai visdrizak uz low spēlēšu...++brālis ar pa brīvdienām no universitātes ganjau uzraus kādu Racing spēli +++ šitas topiks jav pārvērties par to , ko man pirkt - un tas man patīk ( nav jataisa velviens topiks )

Edited by CreativeNemesis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...