Jump to content
GIGN Forum

Cietais Disks.

entw
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, vajadzīgi ieteikumi, portatīvajā vietas paliek aizvien mazāk (640GB lol?), un ir doma iepirkt ārējo cieto disku, bet nezinu kādu tieši pirkt, jo tur viņiem tak kaut kādi ātrumi vai kaut kas tamlīdzīgs.

Kādas firmas ņemt? Kādā internetveikalā Latvijā pirkt? Kādu ātrumu cietajam vajag priekš manām iecerēm? Vai jebkuršs ārējais cietais disks 100% derēs manam portatīvajam?

Domāju ņemt ap kaut kādiem 500GB, ja tāds vispār pastāv (patiešām cietajos neko nerubiju), cietais galvenokārt tiks izmantots priekš mūzikas, filmas glabāšanas skatīšanos.

Edited by entw

Nopirku ārējo cietni ( uz firmu vispār neskatījos ) par 70 laši. 500 gigi tas ir maz, ņem 1000, ja nauda atļauj, man 500 visam vienkārši nepietiek. 7200 RPM - 10000 RPM manuprāt ir tīri normāli. Tas griezes momenta ātrums kaut ko mainīja failu pārvietošanas ātrumā ( TB vairāk RPM - ātrāk atsūtīsi teiksim 10 GB failu ). Manurpāt krutāks ir jāņem iekšējais disks, nevis ārējais informācijas glabātājs. Bet tās ir tikai manas domas.

nu, loģiski, jo ātrāks, jo labāks, bet nu uz to īpaši nevajag iespringt. Ja tu tur netaisies simtos gb kopēt, tad tam nav tik liela nozīme. hz, būtu jāder jebkuram, viņi visi izmanto usb. vienīgais, portjikam, vismaz manam, kurš gan ir ļoti vecs, daži usb sloti neņēma pretī manus ārējos diskus, jo vienkārši neatbalstīja tādu huiņu.

ā, pro tips, lai nesanāk kā man, skaties tās kastītes tādas, kuras domātas likt guļus, jeb vnk liec to disku uz sāniem. Jau 2x dabūju mainīt vienu 750gigu disku, jo viņš vienkārši apgāzās, tobiš tizla kaste. nu tas tā, lai nesanāk sūdi.

Edited by icecube

Western Digital 500gb

Labs ātrums, labs izskats, labs brends, laba cena.

Man ir tāds pats modelis tikai 1tb, gads ir pagājis, nekādu čakaru nav bijis.

Kā Tu, viņu turi? Stāvus vai guļus, jo icecube jau teica, kas var notikt ja turēt stāvus ar tizlu formu, izskatās jau labs, 50ls = 500GB, laikam būs šo jāņem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...