Jump to content
GIGN Forum

Vai Neliekas Divaini


Vilsol
 Share

Recommended Posts

domaaju ka nebuus tikai ierochi man liekas ka pat sentrijam buus kkads achievement un par to varees dabuut SENTRY LVL 4 un vel es domaaju ka vinsh varees vel kkadu sudus taisiit.

kautkur nesen izlasiju ka vinjam buus taads lidojosh suuds kuram naaks komplektaa taads takaa gaisa balons un displejs kjip uz sienas tu uzbuuveee displeju bet pectam uzbuvee to balonu kuram klaat ir kamera un caur displeju skaties kur lido un vel kas kkur dzirdeju ka tam balonam buus achieviement ka VINSH VAREES BUUT NEREDZAMS vairaak neko nezinu

Pirms kāda laika tu nedomāji kāpēc soldier/demo nav neviena achievmenta? Un tad pēkšņi brīnums, ne?

bet tad vinji veel nebija vieniigie un tad visiem jau bija zinaams ka buus update

Edited by Vilsol
Link to comment
Share on other sites

Tu atšķir prikolu no īstenības? :D :D

P.S. Un tagad padomā loģiski - endžijs ir pēdējais bez apgreidiem un achievementiem. Kā tu domā, ko valve apdāvinās nākamo ar achievementiem/ieročiem?

Edited by tankeris
Link to comment
Share on other sites

Ja pat Jarate tika uzskatīts par 1. aprīļa joku, bet kļuva par īstenību, tad, manuprāt, no Valves var sagaidīt pilnīgi visu. Ja jau 8/9 klasēm ir iznākuši apdeiti, tad kāpēc tas būtu nereāls pārsteigums sagaidīt kaut ko arī inženierim? General Achievmentos ir 1 vai pat pāris achievmenti paredzēti inženierim.

Link to comment
Share on other sites

nu varbūt beidz ar katru postu no sevis iztaisīt vēl lielāku muļķi? kad iznāks endžija updeits, tad būs arī endžijam ačīvmenti.

apdāvināt

-inu, -ini, -ina, pag. -ināju, pārej.

1. Apveltīt ar dāvanām. Sk. arī a p d ā v i n ā t s. Bagātīgi a. jubilāru. Pie eglītes a. tuviniekus. A. bērnus ar rotaļlietām. A. endžijus ar ačīvmentiem un ieročiem. A. mani ar medaļu.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...