eziic Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Kaut kādu laiku atpakaļ, ja nemaldos, gignā pat bija topiks, kur tādi tika tirgoti. Tā vai citādi, vajag dabūt šādu pulksteni: http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_ma...ch/dw0144-1.jpg Modeli sauc D&G Prime DW0144. Un nē, tas nav man un es zinu, ka tas ir sieviešu pulkstenis. Tā kā potenciālajam īpašniekam, tb, īpašniecei nav iedvesmas maksāt par blingbling pulksteni +/- 150Ls, izdomājām, ka varētu par 10-20Ls iepirkt tādu pašu feikotu, tāpat pēc laiciņa apniks. Šur tur googlē atradu mistiskās ārzemju lapās vīriešu modeļa feikus, tātad jābūt arī sieviešu modelim, vienīgi negribās sūtīt no nezināmām lapām kaut kādus brīnumus, ka tik beigās nesanāk noraut mentālo stieni. Tad nu te nu es esmu - varbūt kādam ir info kur kaut ko tādu [tieši konkrēto modeli] varētu sadabūt par pieņemamu cenu un iespēju robežās līdzīgu [kvalitatīvu?] orģinālam? Liels paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 (edited) Dāvinot lētu viltojumu, tu apvaino cilvēku. Nu vismaz es tā domāju. Skaties ka gribot labu, nesanāk sliktāk. Edited December 27, 2009 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 27, 2009 Author Report Share Posted December 27, 2009 (edited) Nu bļeģ, tu vispār izlasīji ko es uzrakstīju? Tā kā potenciālajam īpašniekam, tb, īpašniecei nav iedvesmas maksāt par blingbling pulksteni +/- 150Ls, izdomājām, ka varētu par 10-20Ls iepirkt tādu pašu feikotu, tāpat pēc laiciņa apniks. Kāds tur sakars ar dāvināšanu? Edited December 27, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Doshu tew padomu Tieshi D&G feiku bus pagrutak atrast, jo tad tas skaitisies labs viltojums. Bet kkadu D&K vai G&D tepat kada tirgu ganjau atradisi. Un kaadu tu kvalitaati viltojumam gribi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzii Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 melnais tirgus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Agrak bija ebaja, bet tagad ebajs ljoti stingri pret viltojumiem izturas. Jo ipashi - smarzhas, rokassominjas, pulkstenji... Megini shitaja lapa! Tas ir kas lidzigs ebajam! Nekad neesmu iepircies, ta ka riske pats un pastasti citiem! http://www.ioffer.com/search/items/dg%20wr.../ioffer/0/false Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Es uz ziemassvētkiem vienai meitenei nopirku vienu no elegantās līnijas "playboy" pulksteņiem, varbūt tam čalim, kas viņus tirgo ir arī kaut kas no tevis kārotā. Vari palūgt, lai viņš tev uz meilu aizsūta kādas bildes ar D&G vai varbūt citu brendu pulksteņu bildēm. Un ja tieši tajā brīdi nav tie pulksteņi, uzjautā varbūt kaut kad drīzumā būs. 22133391 Raimonds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now