Jump to content
GIGN Forum

Fake Brendu Pulksteņi

eziic
 Share

Recommended Posts

Kaut kādu laiku atpakaļ, ja nemaldos, gignā pat bija topiks, kur tādi tika tirgoti. Tā vai citādi, vajag dabūt šādu pulksteni:

http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_ma...ch/dw0144-1.jpg

Modeli sauc D&G Prime DW0144. Un nē, tas nav man un es zinu, ka tas ir sieviešu pulkstenis. Tā kā potenciālajam īpašniekam, tb, īpašniecei nav iedvesmas maksāt par blingbling pulksteni +/- 150Ls, izdomājām, ka varētu par 10-20Ls iepirkt tādu pašu feikotu, tāpat pēc laiciņa apniks. :) Šur tur googlē atradu mistiskās ārzemju lapās vīriešu modeļa feikus, tātad jābūt arī sieviešu modelim, vienīgi negribās sūtīt no nezināmām lapām kaut kādus brīnumus, ka tik beigās nesanāk noraut mentālo stieni. Tad nu te nu es esmu - varbūt kādam ir info kur kaut ko tādu [tieši konkrēto modeli] varētu sadabūt par pieņemamu cenu un iespēju robežās līdzīgu [kvalitatīvu?] orģinālam? Liels paldies jau iepriekš. :thumbsup:

Nu bļeģ, tu vispār izlasīji ko es uzrakstīju?

Tā kā potenciālajam īpašniekam, tb, īpašniecei nav iedvesmas maksāt par blingbling pulksteni +/- 150Ls, izdomājām, ka varētu par 10-20Ls iepirkt tādu pašu feikotu, tāpat pēc laiciņa apniks. :)

Kāds tur sakars ar dāvināšanu? :bduh:

Edited by eziic

Agrak bija ebaja, bet tagad ebajs ljoti stingri pret viltojumiem izturas. Jo ipashi - smarzhas, rokassominjas, pulkstenji...

Megini shitaja lapa! Tas ir kas lidzigs ebajam! Nekad neesmu iepircies, ta ka riske pats un pastasti citiem!

http://www.ioffer.com/search/items/dg%20wr.../ioffer/0/false

Beefs

Es uz ziemassvētkiem vienai meitenei nopirku vienu no elegantās līnijas "playboy" pulksteņiem, varbūt tam čalim, kas viņus tirgo ir arī kaut kas no tevis kārotā. Vari palūgt, lai viņš tev uz meilu aizsūta kādas bildes ar D&G vai varbūt citu brendu pulksteņu bildēm. Un ja tieši tajā brīdi nav tie pulksteņi, uzjautā varbūt kaut kad drīzumā būs.

22133391 Raimonds.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...