vbyuer Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 SuperRembo, tavs atsaldētības līmenis nav izmērāms ar nevienu mērierīci, ja arī būtu, tad 10 ballu skalai būtu jāpievienu vēl 1na iedaļa. es skatos un brīnos, cik tālu sniedzās tavs stulbums un fantāzija vienlaicīgi... rezēknē netādi vien frīki ir redzēti... btw, no šī brīža vairs nevienu topiku, kuru būsi izveidojis tu (SuperRembo) nelasīšu, ai, bet tad jau es praktiski vispār neko nelasīšu, jo 1/2 no visiem topikiem esi izveidojis tieši tu... vinjsh ir DB liideris, nesaproti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 es tik zinu to, ka man peec 3 nedeeljaam jau 3 exaameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) Un protams vienmēr atradīsies kāds pidiņš, kam obligāti jāuztaisa šāds topiks. Un vispār, kāda vella stipendija SKOLĀ???? Kurā klasē tu ej? Tas vienkarsi ir prieks respekta ka tu esi uz soli augstak par parejiem Oi, bļē, kurš to būtu teicis. Laikam vienīgais klasē esi, tev vēl maksā, lai būtu kāds skolnieks skolā, lai tās vietā "Saulīti" neuzceltu. PS slow hands, tie spociņi tavā avatārā ir no Mononoke Hime. Jā, es zinu, es esmu kruts, jo skatos anime. Edited September 1, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) Bļe, Rembo augstāk par citiem. PS: TM, tavs zīmētais anime ir visu laiku labākais, kādu esmu redzējis. Edited September 1, 2005 by Kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 OFFtopic - man tie kexi slow hands avataraa atgadina Salad fingers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 PS slow hands, tie spociņi tavā avatārā ir no Mononoke Hime. Jā, es zinu, es esmu kruts, jo skatos anime. varu tevi apbeedinaat tas nav kruta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ak, šie ironijas nerubītāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 man klasee ir vnk liiiiiitttt tik kruta ei dirst psc vashe pakaarties var reaali kruta, ja vien nebutu mums skolaajaiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 var arii iet straadaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) nemiiz tas viss ir paliels sviests, tb megaeasy Rasesana? ziimeeshana, nu ok bik precizeetaaka, un lietishkjaaka, bet nu eniivei, ja vari uzziimeet anime, tad nemiiz buusi teicamnieks dator logika? logjika, ko tev izsaka vaards logjika ? vienkaarshi padomaasi ar galvu un buus akej darba aizsardziiba? shiniis vareesi norm paguleet, ja nu nav sanaacis pa nakti izguleeties, ieprieksheejaas jautraas nakts deelj progmramessanas valodas? cerams esi dzirdeejis par programmeeshanu, nu krch te to vienkaarshi maaciis operativsisteemas? Win, Linux, MAC OS, etc watever yee yo riil lietojumprogrammas? elementaara programmu apguve, liidziigi kaa 7ajaa klasee, word, excel, etc, pie viena vareesi arii pusdienas uzeest takaa don't care nigga, everythings gonna be o'right Edited September 1, 2005 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ziimeeshana, nu ok bik precizeetaaka, un lietishkjaaka, bet nu eniivei, ja vari uzziimeet anime, tad nemiiz buusi teicamnieks esi kaadreiz raseejis?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 es esmu raseejis tikai kaut kaadaa 7. klases darbmaaciibaa kastiites un fisaadas citaadas shtelles . Taa bija augstaakaa liimenja raseeshana ar ziimuli un lineaalu ruutinju burtniicaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 es esmu raseejis tikai kaut kaadaa 7. klases darbmaaciibaa kastiites un fisaadas citaadas shtelles . Taa bija augstaakaa liimenja raseeshana ar ziimuli un lineaalu ruutinju burtniicaa nu ti ktaal arii daudziem sniedzas zinaashanas "kas ir raseeshana" .. to ko mees visi esam dariijushi darbmaaciibaa ar ziimuli ruutinju burtniicaa iisti nevareetu nosaukt par raseeshanu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 that's what I'm talkin' about Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 es vienreiz uzraseeju skolaa putnu buriiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 2, 2005 Author Report Share Posted September 2, 2005 Es nezinu vai tas patstavigi vai nee no savas grupas pargaju cita kura dabuju augstu respekt ^^ jo daudziem palidzeeju utt sie pateicigi. Sedvietu ari ieguvu labu tagad uz veco grupu i netaisos vairs iet ^^ p.s vai tas bus visu gadu vai nee man 4 stundas visu nedelu tikai ceturdiena 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now