Jump to content
GIGN Forum

Riska Reviews Par Jaunajiem Iero4iem :p


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Ir diezgan vēls vakars un man nets sūkā(protams pārnestā nozīmē), kas liedz spēlēt tf2, tāpēc uzbliezīšu nelielu aprakstu(pareizāk savu viedokli) par jaunajiem soldiera/ demmomana iero4iem.. Vispār šodien dabūju liecību, ar kuru jāsaka godīgi esmu diezgan apmierināts. Ā jā un fonā man skan Gorillaz, brīdināšu, kad grupa nomainīsies.

Nu tad sākam.

Soldiers

Gunboats(Ieročzābaki?)

Ko viņi dara?

Samazina rocket jumpshanas dmg par 75%, jeb roketjumpojot tu saņem apmēram 9-11 dmg, neskaitot krišanas dmg. Aizstāj šotganu.

Domas?

Kruta fīča, pēctam , kad ar tiem paspēlēts grūti atiet atpakaļ pie shotguna. Tu droši ar 40 hp vari rocketjumpot uz augstākām vietām izvairoties no pierasti lielā dmg. Tomēr diezvai, vai vērts aizstāt shotgunu, kurš tomēr biežāk noder un ir bik vitālāks soldiera aprīkojumā.

Taktikas?

Diezgan ideāls,piemēram, Gravelpita B punkta aizstāvēšanai un ieņemšanai- ja ar parasto tu uzlidojot pazaudē ~40hp tad tagad tie ir 10. Diezgan laba taktika ir, ja uz tā jumta briest sūdi(tipa taka tad, kad raugs iemest iekšā) itkā atkāpties nolecot lejā, bet tikpat ātri uzlecot augšā pārsteidzot pretinieku, kurš jau ir pārliecināts, ka šis jaukai spotiņš ir ieņemts.

Tāpat laba taktika ir vienkārši rocketjumpot un bliezt visiem no augšas(protams ja tu māki trāpīt)

Ir diezgan labi izmantojams kartēs kā cp_gravelpits, pl_badwater,ctf_2fort vai badlands un citās plašās kartēs ar augšām un lejām.

Vispār būtu kruti ja viņu bik uzbufotu tā, ka ja tu ar viņiem nolaidies kādam uz galvas, tad tam uztaisa dmg, kas vienāds ar tavu krišanas dmg, bet tie jau tikai sapņi.

Buff Banner(Morālais Kāts?)

Kā darbojas?

Tev tiek dots rage metrs, kuram piepildoties tu vari iepūst taurītē, kas taviem tuvākajiem komandas biedriem(tev arī) paceļ morāli(lol) un liek bliezt mini critus.

Rage metru var piepildot taisot dmg un vācot nost pretiniekus( ar kādiem 3 uzspridzinātajiem parasti pietiek).

Domas?

Vispār šodien viņu tkai dabūju tākā par 100% iemācijies viņu izmantot neesmu, bet tie mini criti ir forši. Dmg uzreiz diezgan normāli uzlabojas un pretinieki bieži ieraugot uzbufotu bariņu atkāpjas. Tāpat šitas sūdiņs ir labs tā teikt komunikablajiem spēlētājiem, kas var organizēt foršus pušus, ja strādā kopā.

Mīnus ir tas, ka iepūšot caurulē tu kļusti par bara targetu nummur 1(nu ok moš aiz medica, kuram gatavs ubers) Un tā pat tas aizstāj shotgunu, kurš tomēr ir... nu jā saprota- svarīgs. Un kā kāds no splēlētājiem teica:"Debīli- domāju paņemt shotgunu, un kautkāda taurīte izlec priekšā"

Taktika?

Skaldi, pūt, skaldi, pūt. Ja neesi pēc dabas līderis, tad tāpat šito sūdu var izmantot, jo mini-criti nekad nenāk par ļaunu. Tomēr tas, ka tev ir karogs nenozīmē, ka tev ir jāskrien pa priekšu- reange ir pietiekami liels , lai tu varētu atrasties vidējās rindās un bufot gan tos, kas priekšā, gan tos, kas aizmugurē.

The equalizer (izlīdzinātājs?)

Pirmkārt nomainu grupas uz Coldplay, green day un nickelback.

Ko viņš dara?

Īsumā, jo tev mazāk hp, jo tu taisi vairāk dmg un ātrāk skrien+criti. Pie 5 hp tu jau skrien gandrīz kā skauts un ar diviem hitiem vari nobliezt heavy. Intresanti dizainēts ierocis, kas liek uzņemties risku(:) ) skraidot apkārt ar minimālu hp un šķaidot pretiniekus. Vienīgais mīnuss ir tas, ka ,kad viņš tev ir rokās, medics nevar tevi uzhelot.

Domas?

Faking OP. Pārliecinoši labākais meele ierocis spēlē( nu ok nazis mošk ir labāks :P), bet nu ar šito valve ir bik pāršāvusi. Problēma jau nav tajā, ka tev tagad 20 hp soldieris skrien virsū- tu viņu 80% bez emocijām apvāc. Problēma ir tajā milzīgajā dmg, ko tu taisi- ja tu tiec baram no muguras, tu vari tam skriet cauri itkā tu būtu spiegs, ap stūriem tu vari visus iznest tik ātri, that he never saw, what hit him, un meele fightos ar equalaizeri iesaistīties ir diezgan bezjēdzīgi, jo pat ,ja tu viņam divreiz/trīsreiz iebliez pēc kārtas, viņš tev nobliezīs ar vienu sitienu. + vēl atkāpties tu vari sekundes ātrumā- ne vienu reizi vien nenodegu tikai tāpēc,ka līdz medpakai sprintoju titkā aiz manīm skrietu traks suns.

Taktikas?

Lielos baros nav izmantojams, kautgan ir gādījies arī izmantot apjukumu un kādus 2 paņemt, bet tas tā haljava.

Visparastākā taktika ir tikt no muguras un nobliezt bariņu, bet 1 pret 1 sito sūdu arī var izmantot gandrīz pret jebkuru klasi(sāc ar 200 hp un kad tiec klāt 1hito vinju) Ai vispār te neko daudz nav ko rakstīt- bik negodīgs ierocis.

Direct hit(Tiešais trāpijums?)

Kas tas tāds?

Rocket launchera aizvietotājs. Raķetes lido par 80% ātrāk, Direct hit dmg ir lielāks, un trāpot targetam, kas ir gaisā tu viņam uztaisi minicritu, kas ir vēl lielāks dmg. Mīnuss šitam ir drausmīgi mazais splash dmg, kurš patiešām ir mazs.

Kā jau no nosaukuma var saprast domāts pretinieku direct hitoshanai.

Domas?

Ļoti labs side grade. Šis ierocis ir labāks tuvā un vidēji tuvā attālumā, kamēr grūti izmantojams tālākā range, kautvai arī nav neiespējami pašķaidīt dažus tālumā, kas negaida, ka uz viņiem milzīgā ātrumā lidos raķete. Tātad mazā attāluma direct hitus uztaisīt patiešām elementāri, kas šo ieroci padaraļoti labu closa combata, kamēr mazais splash dmg to padara totāli nelitojāmu grupu nobliešanai. Tāpat, ja parastajam rocket launcheram crit rakjetes bija lidojoshi iznīcinātāji, tad ar šitā crit raķete der tikai direct hitiem( kurus trāpīt ir kruti- vairaak par 300 dmg).

Diemžēl dažos diezgan svarīgos punktos šitas atpaliek no parastā rocket launcher- piemēram grupu iznešana no augšas- tām mazajām galvām ir diezgan brutāli grūti trapīt.

Esmu pārliecināts, ka ja ar šito piešautos ,tad diezgan normāli varētu bliezt noobus, bet, vai tas kļus lietotāks par parasto RL, es stipri šaubos.

Taktikas?

Tēmē virsū, vai tinies prom. Augstāk viss ir pateikts. Pa kājām jēga šaut tikai tad , ja pretī ir kād izturīgāka klase, bet tomēr lielākā daļa krīt no divām tiešajām raķetēm, kuras mazā range nav nemaz tik grūti trāpīt, ierocis labi izmantojams ar buff banneri, jo tad dmg outputs palielinās pamatīgi, tomēr šotguns laikam noder labāk, jo ar to var piebeigt aizšautus targetus(125 klasei no viena direkt hit shota paliek ap 20 hp)

Bet ar rocket botoiem labāk nē- no augšas krītot kādam trāpit tomēr ir bik par grūti( vismaz man)

Oj nezināju, ka sanāks tik ilgi, bet nu vismaz man nāk miegs, demmomanu uzrakstīšu vēlāk.

Spēcīgākais rakstnieks vēsturē : http://www.teamfortress.com/war/victory/sh...icles/index.htm

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Demomens

Scottish ressitance(Skotu pretestība?)

Kas tas ir?

Parastā Sticky launchera aizstājējs- var izvietot 14 stikijus(8 vietā), detonē tikai tos stikijus, uz kuriem skaties(tie iekrāsojas vienaa kraasaa- sarakana vai zilaa, atkariibaa no komandas) un tos var detoneet pat ja tie atrodas aiz sienaam, kautvai otraa kartes galaa, tas arii spēj izniicinaat pretinieku stikijus un nes bik vairaak stikijus kaa vecais launchers. Mīnuss- jāgaida par 0,4 sekundeem ilgaak, kameer stickijus var detoneet.

Domas?

Palasot steam forumu nebiju iipashi paarliecinaats, cik vinsh ir labs- visi apgalvoja, ka tas ir suudiigaakais no jaunajiem ierochiem, tomeer kaarteejo reiz pieraadijaas, ka tur ljoti lielaa dalja ir totaali mudaki, jo Scottish Resistance rullee!!! Nopietni, vieniigais miinuss, kas itkaa neljauj stikijus izmantot kaa rocketlauncheru pilniibaa man netraucee, jo man jau no pasha saakuma, kad saaku speeleet ar demomanu, nepatika shii taktika, kura lika vienkaarshi bezsmadzeniigi spamot stikijus, un diemzheel shii taktika bija visefektiivaakaa. Tagad jauno sticky launcheru var izmantot taa teikt, how it was ment to be used. Un arii uzbrukumaa tu stickyus vari vienk pamest pretiniekiem zem kaajaam un kaboom- briinumainaa kaartaa taas 0,4 sekundes paiet ljoti aatri(hehe).

Taktikas?( Sheit buus daudz)

1. Raunda saakumaa tu nosedz visas izejas, un spridzini tikai to, kur kaads naak.

Ljoti forshi ir tas, ka vari izniicinaat pretinieku stickijus- piemeeram raunda saakumaa tu nomiinee izeju, bet redzi ka pretinieks jau pie taviem stikijiem ir sametis saveejos un gatavs tos aizsbridzinaat velnsvinjzin kur, tapeec tu uzteemee taa, lai tu izniicinaatu tikai vienu saveejo, bet shii viena taveejaa izniicina visus tos stikijus, ko tas pretinieks tur ir sametis, un paareejie stikiji paliek neskarti.

Taapat iespeejams ar vienu stikiju izhkaidiit stikiju lamatas.

2. Engy paliigs- vienmeer pie sava inzheniera nesta atstaaju kaadu paariiti stikiju- ja redzi ka pie engy lido pretinieka stikija- detonee saveejos un briesmas garaam.

3. Atstaaj paaris stikijus uz punkta un skrien taalak ciinjaa. Kad dzirdi announceru kliedzot, pagriezies uz punkta pusi un boom kaads nokriit.

4. Ja es sametis vairaakus stikijus vairaakas vietaas, un esi tuvu naavei(piemeeram tevi dedzina traks pyro no kura vairs nevari izvairiities) tad skaties uz visaam vietaam kur tu esi atstaajis stikijus un vienkaarshi detonee- gandriiz vienmeer, ja stikiji ir labaa vietaa, sanaak apvaakt kaadu.

5. Nu un protams defaa kaads 3 izejas nosedz ar 4-5 stikijiem un spridzini laimiigs.

Charging targe , Eyelander(Triecienvairogs un Acietis)

Par šiem abiem rakstīšu kopā, jo nu atsevišķi nēsmu īsti lietojis.

Kas tie taadi?

Taatad šis kā valve paši nosauca ir close combat kit( tuvās cīņas komplekts)

Chargin targe samazina blast damagu par 65% un fire dmg par 50% + tev ir abilitijs chargot un peec iisaaka charga tu nonjem mazo critu(laikam 88 dmg), bet peec gara charge ir lielais crit(195 dmg) nu var 1 hitot gandriiz jebkuru klasi, vieniigi charga laikaa manevrēšanas iespējas ir "diezgan" ierobežotas, un shield aizstaaj sticky launcheru.

Eyelanders ir nolaadeets zobens, kurš sākuma hp samazina uz 150(no normālā 175) un vinjam nav random criti, tomēr pēc katra kila ar ieroci, jeb atšķeltas galvas, tu saņem papildus 15 hp un speed boostu, tā līdz 4 galvām jeb 210 hp un diezgan cienijamam ātrumam. par katru naakamo galvu(peec 4.) tu sanjem 15 hp heal/overheal. Un aizmirsu piemineet, ka meelee range arii ir diezgan forshi palielinaats.

Domas?

Viskrutākie unlocki kādi ir bijuši( nedaudz apsteidz loku), jo pilnībā pārvērš demomana spēlēšanas stilu, no klusas defense klases(kautgan ar labu uzbrukumu), šie ieroči viņu pārvērš par aurojošu tuvcīņas speciālistu. Ar 2 parastajiem cirtiniem var nocirst jebkuru 125 klasi , neskaitot chargu, kurš ļauj 1hitot gandrīz visus. Taakaa tu njem mazu blast damage, tad ideaals parasto demomanu counteris, kā arī soldieru shkaideklis, bet nu ar nelielu veiksmes devu var iznest gandriiz jebkuru klasi(pret heavijiem vajag bik vairaak par veiksmi)

Pašam kautkādā botiskā 2fort serverii ir sanaacis nocirst 23 galvas (kuras protams statos nesaglabaajaas, bet nu screeni man ir daudz :D ) Taa kaa diezgan forshi speelet, jo peec 4 galvas nocirshanas tu jau jebkurai klasei kljuusti par diezgan gruutu meerkji.

Taktikas? Paarsvaraa jau ir 2 taktikas.

1. Uzchargo kaadu noceert ,ja ir pietiekami daudz hp tad turpini skaldiit, bet, kad hp aptruukstaas atkaapies atshaujoties(atspridzinoties) ar grenade launcheri, dabon hp un atkaarto.

2. Taktika ir pielaviities cikvien tuvu var skaldiit, ko vien var un pie kritiska hp aizchargot prom. Pie pirmaas taktikas sho arii var izmantot, ja šķaidoties tev charge ir atjaunojies.

Un vispār ar šiem unlockiem tikai kaartiigi sapratu, cik grenade launcheris ir kruts ierocis, un ka stikiji nemaz iisti nepietruukst. Taapeec pienjemu ka pudeles/targe variants ar ietu cauri, bet shkaidiishana jau lielaako ties notiktu ar nade launcheri.

Saakumaa targe tika uzskatiits par diezgan overpowerotu, bet nu kaa jau mudakiem,steam foruma iemiitniekiem nepieleca, ka tas blast dmg absorbs ir pilniigi advekāts sidegride stickylauncheram un lielaakaa dalja tomeer uzbruuk ar lodeem, kameer 50% fire dmg labam pyro neko iisti nemaina :)

Pret targe labaakais counteris ir natasha, jo natascha aptur chargu par visiem 100%, un vispaar shodien paspeeeleju ar natashu un atklaaju, ka shis ierocis arii ir bik par zemu noveerteets.

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

Tev diezgan labi iet ar angļu valodu un tās tulkošanu. (Runāju par <Buff Banner(Morālais Kāts?>)Piedo, ka sabojāju tev garīgo. :[

P.S UPDATE

[-]December 22, 2009 - Team Fortress 2 Update Released

Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Team Fortress 2

Added an "equipped" tag to currently equipped items in the Backpack and Crafting screens

Fixed the TFBots not reacting correctly to stun effects

Fixed the Heavy picking up his own thrown sandvich if it was thrown while running forward

Fixed Pyros not getting the proper kill icon for kills with deflected Direct Hit rockets

Fixed the player keeping their rage setting when the Buff Banner isn't equipped

Fixed resupply cabinet not clearing the rage and the buff status effect

Fixed the Buff Banner not working when +reload has been forced in console

Fixed the motion blur on charging Demomen not always drawing

Fixed the Direct Hit mini-critting enemies submerged in water

Fixed the Chargin' Targe's crit not working on servers with tf_weapon_criticals 0

Capped the amount of overhealing from taking heads to the player's max buffed health

Updated the Gunboats to absorb damage from any self-inflicted rocket blast that doesn't hurt another player

Updated the Scottish Resistance to detonate bombs near the player's feet (in addition to what it normally detonates). This enables sticky jumping with this weapon

Updated the Baseball and Jarate HUD indicators to stay on screen when full

Crafting improvements

Spy's unlockable PDAs can now be smelted into scrap metal

Recipes can no longer produce items matching any of the items used in the crafting

Added some new recipes

Achievement fixes

Fixed the "Ride of the Valkartie" Soldier achievement being earned by Soldiers on the defending team

Fixed the "Gorky Parked" Heavy achievement being incremented by committing suicide on a control point

Fixed several Scout achievements that were broken by the new type of bat stun

Fixed the "Ghastly Gibus Grab" achievement not awarding the hat correctly

Updated the "Big Pharma" (Medic) and "Division of Labor" (Heavy) achievements to be 10 kills in a single life

Edited by xyu
Link to comment
Share on other sites

domāju, ka varētu pat gignā ielikt šito galvenajā lapā, jo pats tādu gribētu uzrakstīt, bet nav īsti laika, bet tad ieraudzīju, ka tu klausies nickelback.

runājot par updeitiem

* Updated the Gunboats to absorb damage from any self-inflicted rocket blast that doesn't hurt another player

šis bija viens no lielākiem gunboats mīnusiem - nevarēja taisīt wall jumps, nu tas ir salabots, tagad iespējams ir lielāka jēga viņus izmantot. Dīvaini, ka risks neminēja to, kā vienu no lielākajiem mīnusiem.

* Updated the Scottish Resistance to detonate bombs near the player's feet (in addition to what it normally detonates). This enables sticky jumping with this weapon

bez šī scottish resistance būtu pilnīgi debīls ierocis un brīnums kā par to agrāk neiedomājās

* Recipes can no longer produce items matching any of the items used in the crafting

ļoti labi. daudzi par šo jau ir izbesījušies :)

Updated the "Big Pharma" (Medic) and "Division of Labor" (Heavy) achievements to be 10 kills in a single life

ĻOTI SLIKTI - es jau abus esmu dabūjis. varēja pamainīt jarate and chop 3 enemies nevis šos abus, kas bija daudz reālāki :)

ā un interesanti ko šitas nozīmē - Fixed several Scout achievements that were broken by the new type of bat stun

Link to comment
Share on other sites

Zefīr, nezinu līdz kurai klasītei tev vajag tikt, lai uzzinātu, ka vienīgās vārda "boat" nozīmes ir laiva un kuģis. Zābaki ir boots.

Šāds nosaukums gunboats ir tāpēc, ka tas izklausās līdzīgs vārdam gunboots, tikai gunboots neko nenozīmē, bet gunboats man šķiet, ka apzīmē specifiskus armijas kuģus. Nu bet šeit iespējams kļūdos un tur ir cita doma apakšā.

Link to comment
Share on other sites

Šāds nosaukums gunboats ir tāpēc, ka tas izklausās līdzīgs vārdam gunboots, tikai gunboots neko nenozīmē, bet gunboats man šķiet, ka apzīmē specifiskus armijas kuģus. Nu bet šeit iespējams kļūdos un tur ir cita doma apakšā.

Es to biju sapratis kā kkādas ieroču laivas, jo parasti saka tā, ka lieli apavi tā kā laivas. :D

Un gun daļa tāpēc, ka tipa kareivis or smth.

Edited by Faust
Link to comment
Share on other sites

1.gunboats

Exceptionally large feet.

A:"Dude what size shoe is that?"

B:"13"

A:"Yea, sounds about right, you got fuckin gunboats down there."

B:"You should see my cock."

Ā un beidzot salaboja šo (par nožēlu man un tiem, kas to izmantoja) :

Fixed the Heavy picking up his own thrown sandvich if it was thrown while running forward

Vairs nevarēs izmest sev priekšā maizīti un momentāli saņemt hp, tā vietā lai kaut kur noslēptos uz 5x ilgākā laikā apēstu to.

Edited by xyu
Link to comment
Share on other sites

Exceptionally large feet.

A:"Dude what size shoe is that?"

B:"13"

A:"Yea, sounds about right, you got fuckin gunboats down there."

B:"You should see my cock."

Ā un beidzot salaboja šo (par nožēlu man un tiem, kas to izmantoja) :

Fixed the Heavy picking up his own thrown sandvich if it was thrown while running forward

Vairs nevarēs izmest sev priekšā maizīti un momentāli saņemt hp, tā vietā lai kaut kur noslēptos uz 5x ilgākā laikā apēstu to.

bļin, espar to maizītes staffu nezināju, schaisse :(

a kā, stāvot uz vietas un izmetot, viss būs ok? :)

Link to comment
Share on other sites

Vispār jā, tikko biju pārbaudīt, vēljoprojām, ja ir maz HP var skrienot izmest maizīti (mouse2) un dabūt instant hp. Šitais nav safiksots, bet domāju ka būs, jo īsti tad nav jēgas stāvēt un ēst.

Fixed the Heavy picking up his own thrown sandvich if it was thrown while running forward
Link to comment
Share on other sites

Kaut kas neiet kopā:

Parastā Sticky launchera aizstājējs- var izvietot 14 stikijus(8 vietā), detonē tikai tos stikijus, uz kuriem skaties(tie iekrāsojas vienaa kraasaa- sarakana vai zilaa, atkariibaa no komandas) un tos var detoneet pat ja tie atrodas aiz sienaam, kautvai otraa kartes galaa
Link to comment
Share on other sites

Nu bet nevar jau detonēt tā, ka es esmu, piem., goldrušā BLU spawnā, bet stikiji pie kāda no čekpointiem.

Un labākais, runājot par to zobenu, ir tas, ka iedodot kādam demo ūberi, uzreiz uzdodas par kaut kādu profu un baigi mēģina ar to zobenu kādu apvākt, pārsvarā neveiksmīgi.

Edited by Faust
Link to comment
Share on other sites

Hack and slash taktika my ass.

Visi, kas to sūdu izmanto, ir pelnījuši sadegt.

Pamato kas ZOBENAA ir owerpowerots?! tu saac ar 25 hp mazaak neka normaali un vinsh nevar critot zobens ir totaali balanseets, par targi var diskuteet, bet nu to arii visi kam ir shotguns var nest aaraa...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...