chapslis Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Pašam nav nekāda Counter-Strike servera, bet man būtu nepieciešams iegūt amxbans datubāzi (precīzāk - amx_bans un amx_banhistory tabulas), dažu izstrādāto skriptu testēšanai. Būtu vēlami vismaz daži simti ieraksti. Iegūtie dati netiks izplatīti nekur tālāk, ja nu vienīgi dažu skriptu paraugos. Lielā mērā to var par uztvert par Jūsu servera bezmaksas reklāmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Nu tev problēma novilkt amxbans un uzinstalēt? Būs tev tabulas i viss pārējais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapslis Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 Tabulas visas jau ir, bet problēma ir tā, ka viņas visas ir tukšas. Nav jēga testēt kā notiek ierakstu izmaiņas, ja nav ko izmainīt. Pašam uz haļava sarakstīt dažus simtus rindiņas nav reāli.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Interisē man kādus scriptus tu tur muķī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapslis Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 Kādus pasūta, tādus arī izveidoju. Šis skripts ir vienkārši pārveidota amxbans web lapa, lai var vienkārši inklūdot galvenajā lapā, kā arī izveidots, lai ACC var pieškirt uz noteiktu laiku, pa taisno no administrācijas paneļa utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Nav domāta kā reklāma , bet , vai tu domā ko šādu ? ja jā varu iedot tev un aiztaupīt pūleste Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapslis Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 Nav domāta kā reklāma , bet , vai tu domā ko šādu ? ja jā varu iedot tev un aiztaupīt pūleste Varbūt būtu iespējams redzēt kāds izskatās administrācijas panelis? Tas visā šajā pasākumā būtu svarīgākais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Vienkāršī izvelc no amxbans attiecīgos scriptus nedaudz pārveido , piemēram es uztaisīju webam konfigu. tur admin load lists if $name == '$loadlists' scriptins else die "tev nav admina pieejas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
chapslis Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 tur admin load lists if $name == '$loadlists' scriptins else die "tev nav admina pieejas" Man jau viss it kā ir izveidots, tikai vajag tos datus, lai pārbaudītu kā viss strādā! Protams, ja kāds par paldies ir gatavs iedot skriptu, kas strādā, kā tam paredzēts, tad it kā jau paņemtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Nu un tad tādam lielam koderim grūti randomā samest ~ 100 vērtības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts