Jump to content
GIGN Forum

Nokia 5310 Express Music


Nightmares^^
 Share

Recommended Posts

Labvakar,

Problēma kodolīgi izskaidrota jau topika nosaukumā, nojaušu, ka sajājusies ieslēgšanas poga. Sekojošs jautājums, vai ir iespēja dabūt pie dzīvības, jeb ieslēgt, telefonu bez šīs pogas palīdzības mājas apstākļos? Jo, cik zināms, vedot uz remontu, man var nākties atvadīties no trubas vismaz uz 2.,3 nedēļām, kas nu galīgi ir neforši. Pieliku pie lādētāja, bateriju lādē, gaismiņa iedegās, spaidot pogas gaismiņa turpina degt, bet ieslēgšanas poga nedod nekādas dzīvības pazīmes, tā kā, manuprāt poga ir aizgājusi pa skuju taku :(

Ceru uz palīdzību un palūgšu nowārnot visus gudreļus, kas uzrakstīs tādu šitu kā : "nes uz garantiju", bez definēta, pamatota argumenta... Paldies

Ar cieņu,

Murdziņš.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

tā neesmu precīzi šo modeli taisījis vaļā, bet ja tu noņem vāku un pogu un tad ar ko mazu ne pārāk asu tur pabaksti to melno [ parasti ] figņu, tad neieslēdzas.? ;DD

mby tu jau to mēģināji bet mby nē :)

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

Šitam modelim ņemās nost tikai tas aizmugures vāciņš, tur tikai var izņemt bateriju, ielikt atmiņas karti un sim karti, it kā nekas cits vaļā netaisās, vismaz negribās lauzt... Vienkārši man, iespējams, tā kastīte ar garantijas papīriem ir palikusi Liepājā un man sanāk kādus 150Km kratīties viņai pakaļ, kas, protams, nav īpaši izdevīgi, tamdēļ es cenšos iegūt palīdzību šeit... nav jau baigās cerības uz pozitīvu rezultātu, bet nu es esmu pārliecināts, ka te ir daudz vairāk cilvēciņu, kas saprot no telefoniem daudz vairāk kā es... ;)

Link to comment
Share on other sites

var arī priekšējo vāciņu noņemt pat bez īpašas laušanas. tur vnk attaisot to baterejas vāciņu, gar malām ir tādi kā "1", kuri aizķeksējušies aiz paša telefona skeleta un notur vietā priekšējo vāciņu. dabū tos nost.

otrā pusē ir kkas ļoti līdzīgs ;)

veiksmi ;)

post-19207-1261070966_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

:) Pēc Tavas pamācibas, man pa pus displeju plaisa, un norāvu sānu pogas.

nu man bija problēma ar sānu pogām. noņēmu priekšējo vāciņu un visu salaboju. tad kā tu to vāciņu ņēmi nost? ar urbi? :D

vismaz nofočē savu trubu, lai var redzēt :D

Edited by aar4ijs
Link to comment
Share on other sites

Nu pirksti man neizskatās pēc urbjiem, tātad - nē, es neurbu telefonu. Es ņēmu nost to paneli nost no sānu pogām, bet viņš ir no faking metāla, kas līdzinās papīram. Slēdzu iekšā trubu - PLAISA PA FAKING EKRĀNU!!!1111111!!!11!! Tnx m8!

Link to comment
Share on other sites

Ārčij, liels paldies par info, nebūtu iedomājies, ka tie draņķi ir vāciņa noņemšanai... Kaut kā lēnām vaļā dabūju, aizmugurējo vāciņu arī dabūju nost, un pačakarējot ar nazi to shēmas punktu uz kura spiež, lai ieslēgtu mobīlo, nekādas dzīvības pazīmes, bet pačakarējot visu to draņķa shēmu, kaut kā telefons ieslēdzās, vismaz tagad viņš iet, vienīgi nedrīkst ļaut izlādēties :)

Paldies arī pārējiem izņemot superneapdāvināto pamuļķi liztikz, kurš kārtējo riez, par spīti tekstiem, lai tādi kā viņš neko neraksta, tāpat iedirš šeit savu nevajadzīgo viedokli... Ej pazīmē enģelīšus sniegā, moš sliktās un beigtās smadzeņu šūnas atsals un sāks darboties spējīgās šūnas!

Link to comment
Share on other sites

Davai puņķutapa, parādi man detalizētus argumentus, kāpēc lai es būtu daunis? Es esmu vairāk kā pārliecināts, ka es esmu pilnīgi normāls, foršs cilvēciņš. Par tevi jau es paskaidroju, bet tev sūdīgi ar aizdedzi, sals tak ārā, -15 . Es ļoti lūdzu kā dāvanu man, banu tam perdelim vismaz uz mēnesi, paldies :) Viņš tak nav pieskaitāms.

Ā, un šito var klopēt ciet, gan ar telefonu tagad tikšu kaut kā galā.

TL, paldies visiem vēlreiz ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...