Kechmunds Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Tākā neviens nelasa šito , tad taisīšu šeit topiku. Stāstīšu tā sīkāk. Apstiprināju vienu failu ko man sūtīja un kan atnāca viņš pats atveras un man viss nogļučīja. Cs sāka raustīties(tajā brīdi kad sūtījas spelēju cs) Un internets sāka lagot. Teiksim tā viss palika lēnāks. KO MAN DARĪT, LAI VIS BŪTU ATKAL KĀ IEPRIEKŠ? reinstal varat neteikt. done(bet vienalga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 NEvajag pieņemt nezināmus failu !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kechmunds Posted December 12, 2009 Author Report Share Posted December 12, 2009 kaa teicu, es speleju cs un vnk pazinja pa skaipu sutija kko, un es biju gaidijis bildes, uz atro apstiprinaju un neapskatijos ko suta. un tagad pizgjets. Sezhu no cita datora, jo no ta kuram ir tas virus, uzspiezhu uz shita topika un izmet ara no mozilas. eju caur operu tas pats ! :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iljusinka Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 (edited) Sezhu no cita datora, jo no ta kuram ir tas virus, uzspiezhu uz shita topika un izmet ara no mozilas. eju caur operu tas pats ! :@ aizved pie meistara pc... edit: man te viens skype, kkados linkus suuta... neveru valaa Edited December 12, 2009 by Iljusinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kechmunds Posted December 12, 2009 Author Report Share Posted December 12, 2009 tas ir tas par ko runaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 FORMAT C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soprano Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 vari meginat System restore,Nez vai uz kadiem virusiem iedarbosies neesmu meginajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 lasīt iemācies,bļe viņš teica ka windows jau esot pārinstalējis. Y. Formatē visu kas ir formatizējams jo neko tu paturēt nedrīksti,velns lai sazin kur tas hlams ieperinājies. Un ja vēl pēc tā tev lago,tad vienkārši iztīri videokartei/procim radiatorus kuri 99,9% gadijumā ir piepuvuši ar ķipīgu gružainu/putekļainu masu kas bloķē gaisa plūsmu uz radiatoru,līdz ar to no gpu/cpu karstums aiziet uz radiatoru pa apakšu bet augšā neatdziest 'cuz caur gružiem gaiss netiek cauri. Rezultātā: Augsta temperatūra - Augstas kvalitātes lagi. p.s sorry ja mazliet diršu pa daudz,šodien pārāk uzvlikts :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kechmunds Posted December 12, 2009 Author Report Share Posted December 12, 2009 skaipam reinstals, nejau windam. ka var formatet to cieto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 ka var formatet to cieto? paņem ar āmuru un pret cieto vai arī normālajā no-stress atbildē: Lūdzu uzbūtojies no CD/Floppy atver konsoli un uzraksti: fomat c: like this tikai tā konsole būs pa visu ekrānu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 ka var formatet to cieto? Tu vispār zini, ko tas nozīmē? Vienkārši izskatās, ka nezini. Tāpēc pirms to dari, sataisi kaut kādus backupus vajadzīgajiem failiem, jo Tu izdzēsīsi visu pa tīro no sava cietā diska. Nekā vairs nebūs. Viss būs no jauna jāinstalē - windowss, ofiss etc huiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now